27 februari

Ja jag säger då det, vilken impulsgrej
Och bra blev det, tycker jag

Och till köpet har jag faktiskt lärt mig två saker
(Inte helt hundra kanske, men på god väg)
1. Dricka rödvin
2. Bada badkar

Ja
Rackarns trevligt
Måste jag ta o säga
Ja

Godnatt
Världen

Mobil

Ska jag behöva köpa en ny mobil, är det det du säger?
Nej tack.

Jag & Frida har gått runt Kyrksjön. Duktigt.
Nu ska jag duscha.
Men jag orkar inte.
Näädu.

Gör det sen istället.

100

Idag är det exakt hundra dagar tills jag tar studenten. Skönt men hemskt. Huua.

MSN började funger nu i vilket fall, helt mirakulöst. Som jag kämpat!

Har varit hos Emily ikväll och gayat tevespel. Mario is the shit. Egentligen vet jag inte varför jag har mitt tevespel där och inte här? :P Skumt, men sant.

Jag hatar denhär förbannade skitsnön.
Blä.

Tisdag

Idag. Tisdag.

Vaknade och ringde på skolan för att höra om Kerstin var sjuk idag också. Det var hon. Jag drog en lättad suck och somnade om igen. Sedan klev jag upp & pappa kom hit. Han drack kaffe och fixade sladden till min taklampa. Nu har jag en vit sladd istället för en svart. Den ni :) Haha.

Sedan kom Jyothi. Vi uträttade lite ärenden och fikade. Jag gillar Jyothi, japp :)

Idag tappade jag även min mobil i golvet, inte för att just det är något direkt ovanligt kanske, men nu går det helt plötsligt inte att ta kort med den. Bra tajmat, Elin. Seriöst, vad är en mobil utan kamera? Jaha, vad ska jag nu ta mej till? Väldigt spännande (nej).

Plus att MSN inte funkar, det är också extremt opepp. Vad gör man liksom? Ska ta o flänga bland kläderna nu lite hade jag tänkt, så det är överstökat. Sen ska jag nog springa på Prix o kasta iväg ett paket, om jag orkar. Det snöar ju faktsikt mycket ute. Sedan kommer Ida, och John antar jag. Det var tusen år sedan jag såg John nu, kanske i somras. Så det kan ju kanske bli trevligt. Sen far dom väl hem till Ramsjö the place to be vid halvfem, eller när det nu är bussen går..

Mamma har även stickat klart min tröja nu. Helt lovely blev den, dock var armarna för korta så hon får dessvärre ta bort dom och sticka dom längre heltenkelt. Rackarns osis.


The Green Spot

Nu är jag vaknad, och jag säger då det. Att herre hur många drömmar jag har drömt. Och alla var hemska och skumma. Drömde en dröm som hette The Green Spot :P Haha. Det var en film, och den va skitbra! :) Och jag är den enda som har sett den i hela världen. Den ni!

Hade lätt kunnat somna om, men jag ville inte drömma nä mer. Jag ska ta o se en skräckis snart istället. Det var längesen och jag blir äckligt skiträdd, men det kan var lite kul ändå :)

Hörlurar

Jag har varit på Prix och hämtat ut lite prylar, dels kläderna och dels mina nya hörlurar (oh yes). Jag var lite orolig att jag inte skulle få dom förrän i slutet på veckan eller så, och tur var väl att det inte blev så. Jag svär, jag hade inte överlevt. Och nu är det ett såntdär überhärligt ljud som jag bara skulle kunna leva i samspel med i år och dar. Lovely! Det är nästan så att man ser fram emot nästa sjumiljonmilsfärd på buss så jag får lyssna på musik. Så himla bra är mina hörlurar, ja - jag lovar :) Jag hade nästan glömt hur bra dom var :)

Ikväll ska jag & Emily gå o handla, eller med andra ord så ska jag följa med henne då hon handlar, för jag har redan gjort veckans inköp. Bröd & mjölk. Rikt. Och så är jag så hederlig att jag följer denna unga mö ända bort till matpunkten. Jag är såååå snäll.

Och så är festen imorrn inställd också för att det hade blivit för få förköp. Himla opepp, jag som var helt inne på dethär. Jag får sitta härhemma i min ensamhet o supa mej dyngrak ändå. Frida frågade om jag skulle med ut på Fredag istället, tydligen skulle allt kosta 29 då, och det känns väldigt frestande kan jag lova. Undra om man ska ringa Jim och trycka upp i hans ansikte att jag kommer senare på Lördag. Känns som sagt väldigt frestande. Hm, tål att funderas på. Helt klart.

2 dagar kvar nu. Sen är det onsdag, så ni vet. Nice.

Hoppas Kerstin är sjuk imorrn också, jag ska ringa på skolan innan jag kliver upp imorrn o höra hur det egentligen står till med detdär. Hon var sjuk idag och det vore väldigt nice om hon kunde tänka sig att vara borta imorrn okså, för i så fall är jag ledig och då kan jag sova bort hela dagen. Vore fedt :) Oh yes.

Apocalypto

Ja den var helbra faktiskt. Nu är jag hungrig och måste äta innan jag lägger mej, även fast man inte får göra så. Inte har jag några mackor hemma heller, för det kan man inte köpa på Söndagar. Ska införskaffa mig det imorrn. Spännande att se vad man hittar på som frukost.

Vad nu?

Nu sitter jag här, nyduschad efter en dags arbete och ankommen till Ljusdal. Jag undrar just vad man ska hitta på nu. Jag är inte såpass trött att jag skulle kunna lägga mig, och inte är det någon rolig människa inne på msn heller. Staaackars mig. Jag har även en film som jag skulle ha sett, men som jag egentligen inte alls är sugen på att se. Apocalypto. Jag undrar just jag om den verkligen kan vara nåt.. Men, alla andra jag har har jag ju redan sett, och det blir ju genast mycket mindre spännande om man redan vet vad som händer.

Linus skrev att han ville låna mitt förråd igen. Vilken snyltis. Läre väl slänga på mej kläder och springa ner då, enbart för att jag är en så nobel människa. Oh yes. Sen blir det nog Apocalypto, vare sig jag vill eller inte.


Ana Johnsson

Sitter och lyssnar på musik, man hittar alltid en massa gammal mysmusik när man är hemma i Kårböle o rotar igenom det "lilla" lagret av låtar man lyckats samla på sig genom alla dessa år i Kårbölecity. Hittade Ana nu. I'm Stupid & 6 Feet Under. Vilka minnen :) Lyckan man kände då var inte långvarig, men det är härligt att lyssna på gammal musik :) Så himla skönt, det finns inget annat som slungar en tillbaka i tide nså bra som musik. Det kopplar på en gång. Härligt.

Idag har jag i vilket fall jobbat, det var hur mycket folk som helst där ett tag. Man blir så himla slut, även fast man bara står där och är trevlig - men det ÄR jobbigt. En massa kacklande människor som försöker överrösta varandra, ungar som tjatar om glass, beställningar som ska tas, dricka som ska fyllas på, "hallååå, bestiickeeen är sluuut", att vara trevlig men inte få något tillbaka, ALLT. Det är jobbigt, jag är helt slut i huvudet, och i fötterna. Det är inge kul att stå upp en hel dag, fast - jag tackar mina älskade (skitsnygga) foppatofflor. Utan dom hade jag varit död nu. (Och nej, jag tycker inte dom är snygga på riktigt). Lyckades även spilla ner min vita tröja med kaffe idag också. Det var ju dumt. Vad ska jag ha på mej imorrn då? Hmm. Jag säger då det, kaffe medför inget bra!

Mamma hade i vilket fall gjort pizza när vi kom hem, det vr gott. Ikväll blir det väl melodifestivalen med en massa chips och onyttigheter. As usual. Jag fattar inte att det ska va så himla kul att vara onyttig. Unbelieveable!

Heta linjen

Idag fick jag minst sagt ett gott skratt. Herregud vad jag skrattade.


Kristoffer - Orgulas Foxburr of Fair Downs säger:

Jag gjorde en väldigt oroväckande upptäckt idag måste jag säga hahaha

Kristoffer - Orgulas Foxburr of Fair Downs säger:

Jag har sökt nytt jobb nu, gud vet hur länge, och jag har använt samma CV varje gång jag har skickat till de jag söker jobb hos

Kristoffer - Orgulas Foxburr of Fair Downs säger:

och idag när jag skulle s kicka mitt CV till en utbildning - så såg jag numret till min arbetsplats... det såg lite konstigt ut, så jag var inte säker på om det verkligen var rätt nummer?

Kristoffer - Orgulas Foxburr of Fair Downs säger:

så jag provade att ringa det

Kristoffer - Orgulas Foxburr of Fair Downs säger:

"Välkommen till våra tjejer, vi kommer ta väl hand om dig...."

Kristoffer - Orgulas Foxburr of Fair Downs säger:

HETA LINJEN!!!!!

Kristoffer - Orgulas Foxburr of Fair Downs säger:

Inte så konstigt jag inte fått några svar!!! Hahaha

Kristoffer - Orgulas Foxburr of Fair Downs säger:

Det roliga var för att det var bara en siffra fel i telefonnumret :P

Snacka om att lyckas med det omöjliga.


Fredrik?

Alldeles nyss var det ett himla fippel på mitt dörrhandtag, jag tänkte att jag kanske hörde fel. Jag väntade lite eftersom jag var så exemplarisk och diskade, med det fortsatte. Ryck i handtag och fippel med lås. Jag tänkte, att nu är det Frida som ska jävlas som vanligt, bara för att hon vet att jag är rädd för äckliga gubbar när det är mörkt ute. I vilket fall så låste jag upp - eftersom jag alltid har dörren låst - och öppnade dörren.

Där står det en gammal tant i vitt hår och ser på mig och inleder samtalet med ett mycket glatt hej, som att jag vore hennes dotter eller något sådant, hon ser verkligen hemma ut. Jag svarar hej tillbaka - givetvis. "Visst är Fredrik på träning?" säger hon sen. Jag ser på henne med en mycket frågande blick. "Eeeeh" säger hon och stänger till dörren lite för att kolla på brevinkastet, hon öppnar den igen och säger att "ja, jag har nog kommit fel". Jag skrattar lite medans hon ursäktar sig, och jag säger att det är lugnt.

Lite roligt var det. Men, jag tror det var herr Rexin hon sökte som bor granne med mig. Dock, lite fel dörr - ja. Men, hon var gullig :) Och lite skum, hon pratade med mej precis som att det skulle vara självklart att jag var "hemma" hos honom. Jag har aldrig träffat människan, inte någon av dom. Varken hon, eller han.

Så det kan gå.

5 grader

Hejhopp. Idag är det helt sjukt varmt ute. Fem plusgrader, herre vad härligt säger jag bara! Är det nu våren kommer, måntro? Jag hoppas, men tvivlar. Dagen skall avnjutas i tvättstugan i vilket fall, kanske lite mindre roligt, sådär. Jag och Marie ska ta o knata ett varv funt kyrksjön också, jag var ju så himla duktig och gjorde det igår med Emily också då jag inte for på träningen. Det ska bli riktigt skönt att gå ut nu, för jaa. Vädret är på topp :)

Hittade Paola - Above the candystore nu också, herrejissanes vad längesedan det var man lyssnade på den. Och den är ju bara så sjuuukt bra! Jag älskar att hitta gammal borttappad musik som det var flera år sedan man hörde sist. Det är en känsla, som fan inte går att beskriva :P Aaaaow.

Beställde även nya hörlurar igår, det sved lite - ja, det gjorde det. Dom är ju äckligt dyra, och mina har det varit glapp i hur länge som helst, och häromdagen råkade jag spilla en massa vatten på dom, och nu låter det som att musiken badar. Helt seriöst, för det liksom bubblar i dom. Och jag säger då det - att utan min mp3 vill jag inte vara med längre. Jag måste ha hörlurar. Det är så himla drygt att åka nånstans utan att kunna lyssna på musik. himla drygt. Jag längtar inte till bussen ikväll, absolut inte. Då ska jag sitta där då o bara glo ut på skogen och lyssna på några fjortisar som pratar om vilka dom ska knulla med i helgen. Nej tack. Stackars Elin. Jättestackars.

Gammalt groll

Sitter och läser en massa gamla blogginlägg nu, med andra ord alla. Det tog ett tag, men nu är det gjort. Jösses vad jag var deppig förut, och inte är det väl så konstigt heller. Pratade om detdär senast i förrgår med kvinnorna, och jag blir lika arg varje gång det kommer på tal, jag blir förbannad på dig, och mig själv - för att jag var så blind. Jag förstår inte att ingen låste in mig i ett rum tills det att jag fattade att jag höll på att förstöra mitt liv. Att jag inte såg.

Jag kommer aldrig glömma alla dessa hemska stunder av rädsla och tårar, aldrig. Hur jag trippade på tå varje dag och stängde ute den jag egentligen var för att vara dig till lags. Jag kommer aldrig glömma, just den eftermiddagen. Jag har nog aldrig varit så rädd, ledsen, besviken och arg förr i hela mitt liv. Aldrig.

Så, genom att läsa igenom allt jag skrivit har jag nu fattat hur himla mycket bättre liv jag har nu än vad jag haft på säkert tre år eller nåt i den stilen. Jag är en människa igen.

Ja, ungefär så känns det. Och nog för att mitt liv inte är perfekt så kan jag i alla fall vara glad för att mamma & pappa satte mig till världen. Jag kan njuta av mig själv, andra och livet - på ett sunt och vettigt sätt. Och det, kära vänner. Det är bra.

Jallafall

Vi har ju kul, Jag och Johanna - jallafall.


Trött & jävlig

Sitter på skolan nu. Trött och jävlig, men det råkar ju vara så att jag hålls vaken om nätterna nu för tiden. Men, jag säger då det. Ska man ligga på topp får man faktiskt offra sig lite :) Har i vilket fall Desktop-lektion nu. Jag & Johanna jobbar vidare på mästervärket om Tärningsöga. Vilken succé. Sedan har jag Engelska och sen går jag hem. För sen är det Psykologi, och där sätter jag inte min fot idag. Så det så.

Karin har planerat så himla dumt, vi har prov på saker hon inte gått igenom - däremot har vi fått uppgifter att göra MEN inget svar på om huruvida vi svarat rätt eller fel. Bra tänkt där, smartass!

Inatt drömde jag en massa konstiga drömmar, såsom att juicen tog slut bland annat. Herregud, människa. Har du inget vettigare att drömma om? Skulle jag säga till mig själv - om jag inte var mig själv - såklart.

Ikväll ska jag träna igen, jag tycker inte om att träna, eller ja - det gör jag väl. Men det är gruvsamt innan. Men, vad gör man inte? Man kan ju inte svälla till oigenkännlighet, det går ju inte. Snart sitter man där som en 700-kilos biff och tycker synd om sig själv medans man trycker i sig tolv pizzor, dricker två flaskor rött och röker 7 paket cigg om dagen. Den dagen är en dag jag jag tar självmord. Jag lovar.

Olustskänsla

Jag har en känsla av olust i kroppen. Väldigt obehagligt, jag tycker inte om sådant. Det är då man känner för att röka tills man dör i lungcancer för att dämpa känslorna. Men, det är nog ingen vidare bra behandling skulle jag tro.

Energi

Tydligen är jag väldigt farlig och värd folks uppmärksamhet. Jag blir ju nästan lite smickrad över att folk orkar lägga ner energi på att ogilla mig. Jag trodde verkligen att dom hade gett upp detdär för längesedan, men idag fick jag ju det upplagt för mig att så var ju inte fallet.

Jag tycker faktiskt att det är kul, på riktigt. Ja jag gör det. Humor, sådär. Jag känner mig hedrad, tjejer.

Varför?

Hm, ja. Fick ett meddelande i morse, och jag blir faktiskt bara förbannad när det händer. Fattar du inte att du inte har nåt här att hämta längre? Egentligen borde du få samma skit tillbaka som jag fick, men jag har faktiskt lite mer ryggrad än så, lilla du. Jag förstår inte hur folk verkligen kan tro att allt skulle vara som vanligt när dom har betett sig som Gud vet vad. Nejtack, jag tror jag står över. Ibland äcklar människor mig. På riktigt. Detta är ett sådant fall.

Fick ett samtal igår med, och det var bra mycket mer uppskattat i vilket fall. Oh yes! Väldigt likey :)

Sjukt

Helt sjukt är vad det är
Helt galet skitsjukt

Herregud?

Can I hold you tonight

And I said , baby
Baby, can I hold you tonight

Farmor-Elin

Idag har jag min gammelfarmors halsband kring halsen. Det känns bra, lite fint sådär.
Hon hette också Elin.


Puckade, blonda och blåögda

Jaha, då sitter man här igen. Måndagens skoldag förflöt snabbare än väntat, vilket var mer än skönt. Började med en Desktop-lektion, sedan var det Engelska & sist Foto. Vi hade speed-mating på Engelskan, som speed-dating fast vi skulle hitta mates. Typ :P Haha. Ja, helt sjuka frågor var det som vi skulle såväl ställa som fråga i vilket fall.

Nu väntar jag på att Johanna ska komma från sin körlektion. Då ska vi rätta svenskatexter & sedan gå på teorikurs. Vi har sista teoriveckan nu, så det kanske är dags att boka en uppskrivning snart så det är gjort?! Hmm. Läre i vilket fall slänga ihop teoriläxan som vi har till ikväll, men hur kul känns det då? Eh, inte alls kul. Nej.

Och, jag vet inte riktigt. Jag vill inte veta av min hjärna just nu som det känns. Den tänker så himla konstiga saker. Puckade, blonda och blåögda tankar. Sånna klarar jag mig nog utan, tack. Det är så kasst att man inte kan styra över vad man tycker, tänker & känner i nåt fall över huvud taget. Jag ska vaccinera mig mot hjärnaktivitet tror jag. Ja det ska jag nog.

Imitera stilen

Vi hade i uppgift i svenska att imitera en stil, som kan publiceras i en tidning. Vi hade olika stilar att välja mellan, och jag valde den argumenterande stilen. Jag är riktigt chockad hur bra det blev faktiskt. (Nej, skulle jag skryta?) Men - faktum är att mina ihopslängda texter inte brukar bli annat än svammel. Men, denna gång är jag faktiskt riktigt nöjd. Steg två i uppgiften är att byta text med en kompis och sedan göra eventuella ändringar för att slutligen lämna in den. Så - jag väntar bara på att Johanna ska komma och såga min text. Haha.

Nu ska jag sova. Oh yes. Det har jag gjort mig förtäjnt av.


Lycklig

Just nu känner jag mig faktiskt lite lycklig, sådär :) Sitter typ och skrattar för att låten jag lyssnar på är bra, och då måste man nog vara på bra humör :P Kat DeLuna ft. Elephant Man - Whine Up. Grymt bra. Och lite somrig, sådär.

Och för att citera den underbara låtjäveln:
Cause I'm feeling your vibing
I'm riding high is exotic
And I want you, I want you here
Pull me closer and closer and
Hold me tight to your body
I wanna feel you, I wanna feel you near

Nu måste jag skriva svenskan. Måste, måste, måste.

18 år

Var ner till Linus, insåg att han fyller år idag.

Grattis.

Körskolan

Nu är jag precis hemkommen från körskolan. Först gick det skit, fick två motorstopp (eller kärringstopp som David säger). Och kärring är väl kanske inte det jag strävar efter att bli.. Men sen ni kom super-Elin fram. Backade runt gathörn som en kung gjorde jag. Hon måste ha blivit väldigt stolt över mig. Haha. Sen skulle jag parkera bilen då körlektionen var slut, och även det gick ju galant. En i klassen satt i bilen som skulle åka iväg, så det var nog lika bra att det gick bra ska ni se.

En tangent har lossnat från min älskade dator också. Vad jävla illa! Då måste jag släpa med mig datorn hem till skogarna idag så att Erik kan laga den åt mej, om han inte kommer hit innan vi far hem då. Vi ska på Dollar o köpa färg, för han & Jenny ska få måla en varsin tavla åt mej. Det är väl snällt. Tycker jag. Kanske inte dom. Men det räknas inte lika mycket eftersom jag är äldst och då automatiskt får bestämma. Haha.

Laleh

Alltså, seriöst. Laleh - Snö, måste ju vara guds gåva till människan.

Alla hjärtans dag har nu gått. Jag har varit hemma och älskat mig själv, för det fanns ingen annan i närheten som jag kunde älska. Var o tränade också, så då fick jag träffa mamma. Det var ju trevligt. Minmamma. Jag & syster har beställt lite kläder idag också. Oj, så det kan gå. Jag som verkligen inte behöver kläder, men - det gör inget :) Har man helgjobb så får man faktiskt unna sig lite saker då & då. Kom även ett hemligt paket på posten idag. Unn-Elin, borde nog bli mitt nya namn.

Ibland får man tacka alla dessa odrägliga fjällturister för deras existens, tyvärr. Det är ju trots allt dom som skapar jobb till mig. Fast - jag hatar att jobba. Och så är det varje helg i tusen helger också som det känns. Det är synd om mig, fast ändå inte. Efter påsk tänker jag inte jobba mer, icke sa nicke.

Köpte en kompis till Dennis idag också, hon ska heta Alice. Jag tyckte det var ett bra namn. Och nu låter det som att jag har husdjur eller något i den stilen, men nej mina vänner - det är blommor vi talar om. Och alla som känner mig vet vem Dennis är. Han har fått ett nytt ställe nu också, han står på bordet istället för i fönstret, får se om han gillar det bättre. Så ni vet. Om ni undrade.

Jag är inte trött, men jag borde väl kanske ta o sova. Jag har ju faktiskt körlektion imorgon 11.15. Väldigt o-lockande. Huuualigen! Känns inte ens frestande med ett körkort, för då kommer man bara ha ångest över att man inte har nån bil. Helt galet vad dyrt det ska vara med försäkringar. Jesus!

Nejni. Godnatt, förfan.


Sean Kingston

Jag har inte alls tyckt om Sean Kingston tidigare. Och då menar jag rätt extremt, jag har skytt honom. Men nu är det ju faktiskt så att han har gjort en himla bra låt. Take you there. Den var inte alls lika dålig som de tidigare. I love it.

Idag är det friluftsdag, alltså hemmadag. Jag har tvättstugan. Tänkte även plugga lite svenska. Det vore väldigt bra att ha det gjort, jag måste ju ha det klart senast på måndag iaf, och i helgen vet jag iaf att det inte blir ett skit gjort. Så då får det bli idag, så jag slipper sitta o ha ångest imorrn.

Idag är det alla hjärtans dag också. En dag som jag heltenkelt får spendera hemma och tycka synd om mej själv framför en film med en massa negerbollar. Men, det gör inget :) Negerbollar är gott. Äckligt gott.


Efter träning

Vi gick och tränade. Jag säger då det. Tror nog aldrig att jag varit så svettig som jag var på dagens träning. Skönt men skitäckligt. Nu är det bortduschat. Hanna var här efter träningen. Trevligt, ja. Jag tror bestämt att vi umgås för lite.

Känner mej så jävla fit nu alltså, nyduschad och nytränad. Borde nog stretcha också, annars kommer jag dö imorrn. Fast jag gillar träningsverk lite också faktiskt, som bekräftelse sådär, på att man varit duktig.


Träning

Only the fakes survive.
Tydligen.

Och jag säger då det, vad skulle man göra utan musik? Va?
Dö.
Troligen. (Nej, jag är aldrig drastisk!)

Finns så många människor jag bara skulle vilja spy ner.
Tur att vissa är på APU.
Annars skulle jag få träningsvärk i magen.
Länge.

Hanna kommer till mig ikväll.
Det ska bli trevligt.
Jag gillar Hanna.
Och sen blir det träning.
Duktigt, Elin.
Duktigt, Hanna.

Huvudvärk

Rätt opepp då man vaknar med huvudvärk, och man inte ens hade det då man somnade. Känns väldigt o-lockande att gå på skolan med tanke på att jag bara har en lektion. Dock en och en halv timme. Och jag ska dit. Men jag är svintrött också. Stackars mig.

Drömde världens skummaste dröm inatt också. Tror att alla jag känner var med i den. Okej, inte så många. Men det va väldigt många med, och jag förstår inte riktigt vad dom gjorde där. Det är ju inte så att jag går runt och tänker på dom hela tiden :P Haha. Faktum är att jag inte tänker på dom alls.

Men drömmar är konstiga.

Antimänsklighet

Idag är en dag som jag bara stör mej på helt sjukt många människor.

Grupp 1. Oturligt nog måste jag träffa denna grupp varenda jävla dag (utom helger - tack) Jag får ont i huvudet av att ens höra att dom andas. Jag blir arg & irriterad över allt dom gör, och egentligen är det ingen som kan klandra mig heller, för jag har anledning. Det har jag. Förut har jag haft anledning, och har det varit svart på vitt förut så va de kolsvart mot kritvitt idag. Om inte mer.

Grupp 2. Balmänniskor. Jag klarar av att höra på då folk funderar om dom ska gå på balen eller inte, jag kan också ta att nån har köpt en klänning hit och en klänning dit eller beställt tid för hår. Vad jag däremot inte klarar av är att höra hur vissa puckade brudar tycks ägna hela sitt liv & all sin energi åt en bal som ändå kommer vara helt värdelös. Och okej att man lägger ut sissådär tusen spänn för kvällen eller nåt i den stilen.

Men det finns ju dom som verkligen gör allt, som säkerligen skulle betala över 10 papp för att få den perfekta klänningen uppsydd i ett svindyrt tyg i nån färg som man aldrig förr hört talas om. Sen ska hår fixas, med färg, löshår och uppsättning. Manikyr eller lösnaglar, senaste skorna med en perfekt klack. Icke att förglömma är kuvertväskan som man måste åka jorden runt för att hitta - för det ska ju vara rätt färg & modell också. Smycken ska man ha också, helst dom dyraste. Jag säger bara det. Skaffa er ett jävla liv och sy eran förbannade balklänning själv istället för att lägga ut flera tusen på EN kväll. Herregud.

Ja, jag säger då det. Jag ska då inte på nån bal iaf.

You
Sun
Glow
Light
<3


Keep calling my baby

He said
Did I ever call you honey
When that name wasn't meant for you

Did you ever see me running
For a girl half as good as you
Did you ever see me
Did I ever do it

Must be having one of these days made for messing up


Tokyo Drift

I afton har jag sett på Tokyo Drift, och ja det var första gången. Och nej, jag har fortfarande inte sett en enda Sagan om ringen film.. Jag vet! Jag är efterbliven.

Imorrn är det semla med Kristin. Jag längtar :)

Torsdagsmorgon

Godmorgon världen. Jag är skittrött. Jag vill inte alls på skolan. Jag skulle seriöst kunna spy på skolan. Undra just om jag ska ta o kräkas lite i korridoren idag?

Mitt liv känns så jävla stressat just nu. Jag har minst en miljon saker som jag måste göra i skolan.. Svenska, filosofi, engelska, medicin, datorkunskap, desktop grafisk form.. Alltså. Jag orkar inte! Jag gör verkligen inte det. Plus att jag har två teoriläxor i väckan också. Och så har jag minst tusen saker att göra på kvällarna också. Teori måndag, träning tisdag, teori onsdag, träning torsdag, jobb lördag & söndag. Jaha, är det meningen att jag ska göra alla mina läxor på fredagar då, eller hur har egentligen Gud tänkt?

Krääääääääääks. Och - mord på skolan. Jag skulle nästan påstå att jag är mer skoltrött nu än vad jag var i ettan.

Och då är det fan illa.

Light up my day.

Gratismat

Just hemkommen från körskolan. Jag gillar inte körskolan, plus att Linus orsakade en dum kedjereaktion som gjorde att mitt & Johannas fikabord blev ockuperat. Rackarns osis. Han hade väl kunnat satt sej längst in, den andra filuren. I alla fall. Tycker man. Haha. Dagens I-lands problem.

Sitter och väntar på att Emily ska ringa nu, för hon ska laga mat till mig. Härligt att slippa göra det själv. Slapp igår också för då fick jag ju som känt är pizza av faster & Kent.

Måste torka golvet för andra gången denhär veckan också, känns rätt surt (och det är troligen ingenting jag kommer att genomföra heller för den delen). Grejen är den att folk inte fattar att skorna ska stå på mattan, vilket resulterar i feta fläcker i min feta "hall". Plus att Frida spillde cider på golvet samma dag som det torkades sist. Inte för att det är kladdigt, men ändå.

I'm so fucking lost in this, and I guess it all just ends up in a scream - drowning in the middle of nowhere.
Or maybe, a endless night.

Beslutsamhet

Jag säger det, har jag bestämt mej
Då har jag fan bestämt mej

Det kommer
Tro mig

Uncosy

säger bara, inte mysigt att snaska buske

LoL


Pucko

Ibland blir jag bara så himla irriterad då jag läser folks bloggar, över hur himla puckade dom är egentiligen. Och så ska dom till att visa upp det såhär offentligt också, till på köpet. Skämmes - tamefaan! Haha.

Skippade fotolektionen idag. Jag ville verkligen inte. Har även kommit till insikt idag att jag troligen skippar balen. Vi får se vad som händer, men seriöst. Hur kul kan det vara? Troligen inte alls nå kul.

Pratade även med Christopher idag. Härligt. Det var inte igår, även fast vi går på samma skola. Haha. När vi inte har några lektioner tillsammans längre så blir det ju liksom inte av. Det är nästan så man saknar matte-lektionerna lite. Men bara nästan. Haha.

Teori på körskolan ikväll också (jag vill inte), plus att jag måste kasta mej iväg på Matpunkten också. Huua. Stackars mig. Jag överväger att äta gröt till frukost imorrn så jag slipper gå dit. Känns frestande, för allt annat som står på min milslånga lista kan faktsikt vänta en dag.

Och imorrn är jag barnvakt till Lovisa :) Lovely! Plus att det är dagen jag väntar på året om, fettisdagen. Aaaaaow.

Nykter

Igår hade jag min första körlektion. Den ni. Det gick helt okej, med några få incidenter. Men jag lever ju nu, och det är ju huvudsaken (och ja, Anna lever också).

Ikväll var det partaj, så att säga. Nykter Elin. Började dricka hemma här, jag & Frida. Sen skjutsade Nicklas oss till Tomas på museivägen, där var det opepp. Jag slutade dricka efter en och en halv cider sammanlagt under kvällen. Men det gjorde absolut ingenting.

Vi knatade på GKs och fördrev tiden där till klockan ett, Fredrik & Daniel gick på Järnvägs efter ett tag. Jag, Frida & Tomas gick till mej o kikade på Miami Ink, och jag & Tomas hamnade i disskussioner om både det ena och det andra.

(Fick även ett nytt smeknamn i afton. Ravioli. Fint va? Jag måste snart börja anteckna alla tilltalsnamn jag har)

Frida & Tomas sprang iväg när Järnvägs stängde iaf, jag blev kvar hemma. Jag kände inte alls för att kasta mig ut kylan igen. Så, nu ska jag ta o lägga mej och sova gott tills det att Frida kommer inramlandes om X antal timmar.

Godnatt, folks.

RSS 2.0