Gammalt

Sitter och läser väldigt gamla blogginlägg nu. Inser hur mycket bättre jag har det nu än vad jag hade det för typ ett och ett halvt år sen eller nåt i den stilen. Helt makalöst vilken förändring. Och tur är väl det! Alltså när man tänker efter såhär i efterhand så förstår man ju inte riktigt vad man tänkte med under dom dåliga tiderna man haft i livet. Jag tror att hjärnan var tillfälligt ur funktion.

Ibland känner jag mig väldigt tacksam mot livet och människorna i mitt liv. Jag har en sån stund just nu. Jag har dom bästa människorna ever i mitt liv. Min släkt, som är så himla bra. Mina vänner, som också är så himla bra. Och Lars, som också är himla bra. Jag har nog tur.

Inget utan er <3

Hepp

Hepp. Inget svar.

Idag

Vad gör jag idag? Kan nån svara på det? Ge nåt bra förslag? Justnu ruttnar jag.

Har varit på POs och köpt mig en sladd, har varit till Olle. Nu sitter jag hemma och är less på det. Kristin är i Kårböle. Johanna är barnvakt. Marie jobbar. Malin jobbar. Faster är i Kårböle. Ja, vad gör man? Skulle ha varit till Optikern och så skulle jag nog ha varit på Fifty en sväng också. Men det hade ju varit fint med sällskap. Hm. Får väl gå själv, antar jag.

Tänkte gå på STARK ikväll och träna lite, men så tänker jag som så - att jag kanske skulle kunna ringa faster och höra om hon blir hemma sen - när hon kommer från Kårböle. Då skulle jag kunna gå till Lillhaga, och tillbaka. Så kan jag göra det istället för att gå på STARK plus att jag får träffa dom lite på köpet. Nog för att jag ska göra det imorrn, men ändå.

Men med min vanliga tur så ska dom väl göra nåt annat eller så.

Love Shack

B52s - Love Shack.
Bra skit.



Och bara för det så måste jag lägga ut Funplex också. Funplex är så himla mycket sommaren 2008. Och jag vill ha sommar. Och B52s är urhärliga om än kanske lite underliga på något vis. Men det spelar ingen roll, vettu. I love them.


Nattpromenad

Var på väg o lägga mig, men det kändes inte riktigt bra. Kände oro i kroppen, som jag gör ibland. Så jag borstade tänderna och gick ut o gick. Gick upp vid Systemet och tog höger ner till Preem o Matpunkten o där. Gick hemåt men när jag närmade mig lägenheten så kändes det inte riktigt färdiggått så jag gick till Coop och upp en gata och hem så. Kändes fortfarande inte helt hundra men jag gick hem ändå. För klockan var mycket, och bättre känns det iaf. Har hunnit tagit en snabbdusch med och nu är det sängen som gäller.

Godnatt.

Stadt

I lördags blev det party. Jyothi, Kristin & jag satt hemma hos mig innan. Kristin gick på en annan fest en sväng men hon kom tillbaka och sen gick vi på Stadt. Mycket bra kväll.




         

Alla bilder är från mig, förutom den sista som är från Stadt där jag, Jyothi & Anders lyckades fastna på en vimmelbild.

Igår låg jag hemma hos Lars och dog mest hela dagen, ungefär. Åt och degade. Somnade i soffan på kvällen, då gick vi o la oss och när vi hade kommit till sängen låg jag och tänkte på mat i säkert över en timme innan jag kunde somna. Uscha.

Idag har jag varit till Färila o bytt bil med mamma. Så har Kristin varit här och sen har jag ätit. Pasta & skinksås. Fruktansvärt gott var det, det var säkert tusen år sen jag åt det..

Ikväll händer ingenting. Absolut ingenting.


Sj

Nu har jag suttit med Sj's hemsida och jämfört resor till förbannelse. Skönt att det är gjort. Hittade ett par riktigt billiga resor. Imorrn måste jag ringa Hanna och checka hennes schema och hoppas att det stämmer in. Det visar sig :)

Nu ska jag åka till Lars o lägga mig så får vi väl se när han kommer hem från jobbet.. Eller ja. Efter Navy CIS. Men det slutar ju om 20 minuter typ. Klockan är mycket nu, så det är dags att sova. Men det är spännande, japp.


Längesen

Tog bort all musik jag hade på mobilen och drog in en massa nytt. Sen gick jag ut på en kortpromenad för att jag inte hade varit ut på hela dagen. Och nu har jag ätit och om en timme är jag i Färila o tränar. Japp. Hyfsat duktigt iaf. Det var verkligen hur längesen som helst jag gjorde nåt fysiskt ansträngade. Fy sjutton. På tiden är verkligen vad det är.


Fest

Det lutar åt fest. Skriver med Jyothi på MSN. Pepp. Huua, ja - det blir nog fest. Vore kul. Väldigt kul. Känns som längesen man röjde nu.

Fest eller Kårböle?

Usch, jag vet inte hur jag ska göra i helgen. Festa eller åka hem till Kårböle. Det är frågan. Lyssnar på Womanizer nu och det är SÅ himla mycket den kvällen när jag & Jyothi var ut Kristet-kvällen. Fy tusan i helskotta vilken rolig kväll det var, huualigen. Därför blev jag rätt peppad på fest nu. Fast igår var jag rätt säker på att jag skulle åka hem till byn. Svårt val, indeed.

Gött

Satt bara hemma själv igår och mådde gott. Rackarns vad nice det är alltså. Bara sitta och inte bry sig i nåt, typ. Duschade lite, såg teve o sådär. Bara glassade.

Sen for jag till Lars. Vi la oss väl typ på en gång när jag kom. Låg o pratade lite och sen somnade vi. Mysigt. Han är bäst, Lars, vettu.

Nu har jag kommit hem. Åkte när Lars åkte o tränade. Ska nog ta o äta lite frukost snart.

Kristin

Igår satt jag hemma och bara satt, typ. Marie hälsade på i en kvart och på kvällen kom Kristin & Ante. Kristin sov kvar för hennes lägenhet ska bli omtapetserad. Japp.

Idag har jag bara varit med Kristin. Vi har varit på Ljusdal och sullat, gick på apoteket och Finess o sådär. Hade tvättstugan också.. Vi gick även o mötte upp mamma vid garnaffären där vi kikade på garn. Typ. Sen gick jag & Kristin upp till henne o kikade hur långt dom hade kommit med tapetseringen. Dom hade bara spacklat. Sen gick vi på skoaffärn och sen hem. Åt mat. Göttans. Hon for hem till Kårböle för en halvtimme sen med bussen. Japp. Nu sitter jag och ser Sex and the City i väntan på Top Model, som börjar om fem minuter. Yeeey.

President

Håhåjaja, nu är Obama president å. Det är bra. Själva delen då han svor eden var väldigt oglamourös och sådär. Han som läste innan - han som Obama skulle härma alltså - han tog så långa meningar så stackars Obama glömde i slutet. Men ingen människa hade ju klarat det. Så långa var dom.

Och herrejisaness vad med folk det är där.

Presidenteden

Höhö, sitter och tittar på fyran, direkt från Washinton DC. Joseph Biden svär presidenteden nu. Sen blir det Obama. Det är nåt fel på mig, som tittar på nåt seriöst. Usch, så vuxen jag är. Det är verkligen vuxenpoäng med politik.

Trinny & Susannah

Haha, jag är ju helt otrolig. Sitter och grinar till Trinny & Susannah. Lite patetiskt på nåt sätt. Haha. Men det var så fint. Hon hade opererat bort bröstet för ett år sen och aldrig visat sin man som hon hade varit gift med i 14 år, så då klädde dom av sig nakna och stod o tittade på varann, typ. Bakom en såndär gej så man bara såg skuggorna liksom. Men det var så fint, för han var så snäll på henne och dom tog värsta steget med varandra, typ. Då kan jag inte hålla tillbaka. Usch, jag är så känslig ibland.

Men ja, ibland får man faktiskt grina till kläd-makeover-program.

Att svimma

Igår var jag med Kristin. Najs. Det blev sent. Vi åt och hade oss, såg teve och snackade skit typ. Svimmade gjorde jag med. Det kommer lite som det tycker det där. Sist var ju typ jättelänge sen. Det var ju snö då å, men det kan inte ha varit i vintras för det var i Snasbäcken.. Alltså typ två år sen. Och gången innan det var ju första året på gymnasiet. Tycker inte om när det ska va såhär. Tur att man känner igen när det kommer iaf. Hm. Kristin tyckte att jag måste kolla upp det, och det kan ju kanske stämma att jag kanske borde.. Känns ju kanske inte riktigt normalt att svimma sådär utan anledning. Har ju trott att det beror på att jag har ätit dåligt typ, för gångerna innan igår som det har hänt så har jag inte hunnit äta frukost på morgonen.. Men igår hade jag då verkligen ätit, så det var lite konstigt.. Och mitt blodtryck sägs ju vara bra, så jag vet inte jae.. Lurigt.

I vilket fall skjutsade jag hem Kristin när jag for till Lars igår. Han låg redan o sov när jag kom. Fullt förståeligt. I morse när jag vaknade kände jag mig bara på allmänt skithumör, hoppas det blir bättre under dagen.. Åkte hem när vi vaknade typ, Lars åkte och tränade han med. Det är ordning på han. Åkte i vilket fall in på apoteket innan jag for hem och handlade lite som jag kan ha hos Lars.. Typ tandtråd och sånt strunt.. Så nu tänker jag beslagta ännu mer plats i badrumsskåpet. Ja, så går det. Höhö.

Miss Li

Sitter och lyssnar på Miss Li nu. Vilken känsla. Snacka om förra vintern. Inte för att det kanske är så mycket att hänga i julgranen men det är så himla härligt att lyssna på "gammal" musik. Lyssnar nämligen på mp3n istället för på datorn.. Och där var det väldigt längesen jag la in musik.

Och. Jag vill till Borås igen till min Hanna. Nununu. Det måste ordnas.

Inlägg

Jobbade både igår och i förrgår och efter det for jag till Lars. I förrgår kom Marie dit med, det var trevligt. Och igår så for jag hem till henne efter jobbet och så for jag till Lars sen. Idag ska jag träffa Kristin. Man får väl passa på nu innan hon far. Om 12 dagar. Huua. DumThailand.


Dagishämtning

Idag hämtade jag Lovisa på dagis. Hade henne tills faster & Kent kom hem. Har varit där tills för typ en halvtimme sen. Sen for jag till Lars, och här sitter jag nu. Lars är ute o härjar på köpingen, vet inte när han kommer hem. Ska ta o lägga mig efter jag har borstat tänderna o sådär. Tänkte bara uppdatera mig om vad allt och alla har skrivit sen sist. Det är bra, så slipper man ha så mycket - som när man har över 100 nya inlägg på bloglovin. Är inte det jobbigt, så säg? Haha. Nu kanske det inte är alla som har det, men dom som har vet precis vad jag menar. Precis.

Trinity

Uh, glömde o berätta det. Igår såg jag det bästa avsnittet av Mannen som talar med hundar. Hunden hette Trinity och det var en tragisk stämning på nåt vis. Var så himla nära att börja grina. Ja, fy vilket bra program. Och nu sitter jag och tittar på ett annat avsnitt och det är nästan lika bra det. Så himla känslosamt på nåt vis.

Så ni vet, om ni undrade. Liksom. Vilket ni troligen inte gjorde.


53 veckor

Måste säga en till sak. Igår uppmärksammade Lars mig om en sak. Det är 53 veckor i år. Då är min fråga till er: Är det normalt? För jag har då aldrig hört talas om det förut. Men ibland är jag väldigt ouppmärksam så det kan mycket väl vara så ofta. Men säger man inte att det är 52 veckor på ett år? Och borde inte vecka 53 vara vecka 1, liksom? I vilket fall så är det 53 veckor om sex år igen. Så ni vet. Men är det nån som känner sig insatt i ämnet så varsågod - upplys mig!


Stjärntecken

Skrev med Stefan på MSN, han skickade en länk till mig. En horoskoplänk på hans stjärntecken. Det var så äckligt sant så jag nästan blev rädd.

http://www.birthday.se/stjarntecken/vattumannen/

Inte för att det kanske är så jättemånga som känner han som läser dethär, men dom som gör det fattar precis vad jag menar. Det är läskigt sant!

Hur som helst, det jag skulle komma fram till var att mitt inte alls stämde. Och då blir jag lite trött. Liksom, varför stämmer aldrig mitt? Jag är nog född i fel tecken. Det måste ha blivit nåt fel under graviditeten med mig. Så tänker jag, typ.

http://www.birthday.se/stjarntecken/jungfrun/

För jag tror att vem som helst kan hålla med mig om att jag inte är den "ihärdigaste arbetaren", eller att jag är "på gränsen till pedant". Eller kanske stämmer det att jag "saknar självförtroende"? Nej. "Jungfrun trivs bäst med fasta rutiner" - stämmer det? Nej, inte det heller, nej. Eller är jag kanske rädd för "känslomässigt engagemang"? Nej, alltså det är väl snarare tvärtom? Konstaterar för säkert hundrade gången i mitt liv att jag inte är en äkta jungfru.

Sen tänker jag som så, att denna gång kan det faktiskt vara slumpen som har härjat. Så då gör man ju givetvis lite lönlös research. Tillexempel. Lars är kräfta. Jag tittar på kräftan.

http://www.birthday.se/stjarntecken/kraftan/

Det stämmer ju bra. Givetvis. Frågar ni mig så tror jag att det stämmer nästan lika bra som Stefans gjorde på Stefan. Tänker att detta kanske också är en slump eller nåt i den stilen.

Tittar på Hanna för att variera stjärntecknen.

http://www.birthday.se/stjarntecken/vagen/

Tycker ju faktiskt att det stämmer väldigt bra. Även det.

Tittar på Johanna, som är oxe.

http://www.birthday.se/stjarntecken/oxen/

Ja, det stämmer ju bra! Visst, inte exakt allt - men väldigt mycket. Suck tänker jag då. Varför stämmer alla andras? Tittar snabbt vidare.

Kristin är tvilling.

http://www.birthday.se/stjarntecken/tvillingarna/ 

Stämmer givetvis bra. Suckar för mig själv. Högt. Ger upp.

Det är nåt fel på mig, konstaterar jag. Jag tror mamma och pappa ljuger om när jag är född, jag är inte jungfrun. Punkt slut, det är omöjligt. Dom kanske födde mig hemma och sa till dom på sjukhuset att jag kom den tionde september, även fast det inte var så.

Vad tror ni? Det kan vara möjligt.


Barnvakt

I förrgår satt jag, Carro & Kristin på Finess i två timmar. Marie kom en sväng hon å. Det var trevligt. Annars hade vi kanske inte varit där så länge heller.. :P När vi suttit färdigt där så gick jag & Kristin på Albins och sen hem till mig. Satt och såg teve och pratade och sen gick vi på ungdomsmottagningen en sväng. Gick hem igen och så åt vi lite o sådär och sen skjutsade jag hem henne och for till Lillhaga. Sov där eftersom jag skulle passa Lovisa från typ klockan fem nästkommande dag.. Mycket bra dag.

Igår var det heldag i Lillhaga. Vaknade av att Lovisa låg inne i sovrummet och skrek, så jag gick in o la mig där istället, då blev det tyst.. Men somnade gjorde hon inte förrän hon fick ligga på armen. Nio klev vi upp iaf. Lekte och åt frukost och sådär.. Lite efter ett la jag henne i vagnen och gick ut o gick då hon skulle sova middag. Gick till Ljusdal o vände typ. Hade ju inte direkt behövt gå så långt, men det var skönt. Åt lite lunch medans hon sov och sådär. Sen lekte vi mer och åt och såg teve och ja - ni fattar. Strax efter nio kom Kent hem och då for jag till Lars och vi la oss typ på en gång jag kom.

Idag är det kallt ute. -20,4. Den enda planen jag har är att hämta Lovisa på dagis vid fem och ha henne till faster & Kent kommer hem. Kent ska hämta henne i Gävle idag. Sen blir jag säkert där ett tag med. Vi får se.

Ramsjö

Idag har jag varit i Ramsjö. Liiika trevligt som alltid. Och Nathalie blir så stor. Tänkte nästan ta med henne till Ljusdal för hon är så himla söt. Men det gjorde jag inte, för jag är ingen barnknyckare. Men bra dag.

Imorrn ska jag dejtas med Kristin. Sist vi sågs var dagen innan jul, om jag inte missminner mig - så det var ett bra tag sen alltså. På eftermiddagen far jag till Lillhaga. Myys.

Dr Phil

Sitter och tittar på ett Dr Phil-avsnitt som jag sett förut och jag har bara en sak att säga.

Är det nåt jag verkligen inte tycker om så är det när Dr Phil-publiken applåderar åt nåt som dom på scenen har sagt. Det är så fruktansvärt löjligt. Så fruktansvärt konstlat och pinsamt. Alltså, i verkliga livet så applåderar man ju inte direkt om nån säger nåt bra. Så om det är nån som känner nån i Dr Phil-programmet - hälsa från mig att dom ska sluta upp med domdär tarvliga applåderna.

Kent

For hem till byn i lördags. Hämtade upp Jenny i Färila. Klockan två for vi till Hamra på Kents 50årsbjudning. Skulle väl chansa på att vi kanske va kring 40-50 pers. En vild chansning som troligen inte är så tokig.. Mat och fika och folk, trevligt. Kom hem kanske vid sju eller nåt. Då spelade jag, mamma & Erik lite kort. Jag vann. Givetvis. Höhö. Sen blev det scones, teve och sen sängen.

Igår målade jag färdigt det svarta på mina tavlor, jag kände mig nästan oförskämt duktig. Men väldigt skönt att det är gjort! Sen spelade jag, mamma, Erik & Jenny kort. Då vann jag inte, men jag kom tvåa iaf. Det är inte fy skam. Sen blev det avrättning av Jennyhår, hoppas det blev okej. Haha. Man vet aldrig när jag sätter igång med saxen e.. Får ta o höra med henne om det funkar. Annars får vi fixa och trixa nästa gång jag kommer hem. Sen blev det i vilket fall käk och sen for jag till Ljusdal. Erik åkte med han också och i Färila hämtade vi upp Göransson. Släppte av dom på station och for hem. Malin kom och vi pratade i evigheter. Tills hon skulle hem. Det var trevligt för det var faktiskt ett tag sen vi sågs nu.. Och när hon hade åkt hem så for jag till Lars och sov.

Idag har jag bara vaknat, duschat och varit till frissan och cuttat hår. Skönt att slippa slitet hår om inte annat.. Yes. Nu ska jag snart ner i tvättstugan och byta i tvättmaskinen..

Lisa Miskovsky - Still Alive (Arman Van Helden Remix)

Matpunkten

Frida kom hit igår med. Trevligt. Det var väl det sista man såg av henne innan påsk antar jag. Trist. Åkte till Lars på eftermiddagen/kvällen iaf. Vi gjorde sallad och åt den, det var gott. Sen såg vi på teve och sen la vi oss. Typ. Bra dag.

Idag vaknade vi (givetvis) - sen for jag hem och dejtades med Marie. Vi gick på Matpunkten och sen satt vi hos mig och bara tog det lugnt som vanligt. Hon åkte nyss, och jag vet inte riktigt om jag kanske ska fara till Lars nu.. Erik kommer ju sen, men då är nog inte jag hemma. Menmen. Jag får ju träffa han imorrn och på söndag iaf :) Han ska hit och vänta på bussen hem till byn iaf..

Imorrn ska jag också fara hem, och vid två ska vi vara i Hamra för Kent fyller 50, så då blir det nån slags förening av släkter där.. Det blir nog trevligt.


Parfym

Ja, jag har varit väldigt kass på att skriva. Det har jag. Men det gör väl inte så mycket. Har inte gjort så mycket nämnvärt heller. Jobbat lite och umgåtts med folk. Minns inte riktigt. I förrgår var vi på middag hos Lars mamma iaf med Lars syskon och Helenes familj och vi typ. Gick dit upp, det kändes ordentligt, jag passade på när det var så skönt ute. Det var -0,8 på min termometer. Det gillar jag. Igår var jag iväg och bytte bil med mamma och så for jag till Lillhaga dagis och lämnade mitt utdrag ur belastningsregistret. sen for jag hem till Lars. Där donade vi lite. Jag plockade i ordning på Felicias rum och slipade en kökslucka. Lars snickrade en låda till fläkten. Kändes väldigt seriöst och bra på nåt sätt. Skönt då det är gjort liksom. Sen for vi o handlade lite mat och så lagade vi den och sen låg vi väl framför teven hela kvällen som det kändes. Skönt.

Idag har jag varit till optikern på linskoll och sen gick jag upp på Parfymshopen och köpte en parfym. Min andra är slut väldigt snart så det var lite panik. Det blev lite utav ett impulsköp för jag har aldrig luktat på den förut men jag hoppas att det blir bra.. Det stod mellan två olika och jag vet inte om jag valde rätt men det hoppas jag på. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Vi får se vad det blir. Säkert ingenting förrän Lars kommer hem från Bollnäs där han är idag med sin bror. Yes.

Korv & mos

Det blev korv och mos med ärter. Väldigt inspirerande. Haha. Nja.

Har fixat lite ny musik idag med. Det känns bra. Särskilt eftersom musiken är bra, liksom. Det är ju lite av en förutsättning.

The Prodigy - Invaders Must Die
Robert Plant & Alison Krauss - Gone Gone Gone
Sanna, Shirley & Sonja - Another Winter Night
Britney Spears - Ooh Ooh Baby

Nu ska jag diska.

Mat?

Vad ska man äta idag? Jag kände för sallad ett tag men det kändes så himla lamt och nu är jag inte sugen på det längre heller så nu behöver jag inspiration. Inspiration har aldrig varit min starka sida.

Så måste jag bara berätta att jag lyssnar på Robert Plant nu också. Vilken karl.

Nyår

I tisdag träffades jag med min Hanna. Mycket trevligt och behövligt och sådär. Satt hemma o pratade och tog en lov på Ljusdal. Hanna köpte försenad julklapp till Sofie o sådär. Hanna åkte 15.20 bussen hem igen, men det var trevligt så länge det varade :) Yes. När hon gick till bussen tog jag bilen till Lillhaga för jag skulle passa Lovisa. Så där var jag i typ tre timmar. Mysigt som vanligt. Lovisa är bäst. När jag for därifrån så ringde jag Jenny som var hos mig så när jag kom på Ljusdal hämtade jag upp henne och sen for vi o handlade lite. När vi kom hem åt vi. Och tittade på en massa massa How I met your mother, sen sov vi. Mycket mycket bra dag.

Sen blev det nyår. Var med Jenny hela dagen. Vi gick på Ljusdal en sväng vi med. Var på Parfymshopen i typ trekvart kanske. Haha. Tittade på allt som fanns att titta på som det kändes. Luktade på parfymer, men jag har inte hittat nån ultimat som jag kan köpa än. Har ju liksom sagt till mig själv att jag ska köpa nån ny nu. För att lukta nåt annat för en gångs skull. Men det är skitsvårt att hitta nån ny bra ersättare. Funderar på att köpa en som jag hade förut, men det känns så jäkla tråkigt. Usch. Är det nån som har nåt tips? Ja, sen tittade vi på lite mer How I met your mother i vilket fall som helst. Och åt lite o sådär.

Sen skjutsade jag Jenny till Ygsbo där hon skulle spendera aftonen. Klockan var kanske sju eller åtta då. När jag lämnat henne så for jag till Näsberg the place to be till Mik. Där var (Mik, givetvis), Marie, Jonas, Jon, Linn & Miks dotter. Dom var väldigt pratiga och glada och lite runda om fötterna som man så fint säger. Åkte därifrån efter en timme kanske. Åkte in på Ljusdal och bytte om och sådär. Lars kom hit och vi gick till Henke. Satt där med diverse folk, det var rätt trevligt. Vid tolvslaget stod vi vid POs och skålade och tittade på fyrverkerierna. När vi kom in igen så gick Lars efter ett tag till bekanta på Åsen. Jag stannade kvar och satt o pratade med Henke i teverummet hur länge som helst som det kändes. Om allt mellan himmel och jord typ, det är alltid trevligt och skönt. Henke är ärlig och det gillar jag, det är sånna man kan fråga riktiga saker - sånna som inte bara sitter och håller med utan säger som dom tycker. På riktigt. Det blev en lugn men sen kväll. Eller ja, jag la mig kanske vid tre och Lars kom inramlande vid fyra typ. Då fick man kramas lite med han. Det var dumt att jag inte tog kort på han, för han var väldigt snygg. Jag var helt enkelt för trött för att ta kort just då.

Igår vaknade vi till liv kring ett kanske. Hämtade Felicia uppe hos Camilla, sen handlade och sen for vi hem till Nore. Lagade mat och åt, typ. Sen la sig Felicia och jag och Lars såg en film o sådär. La oss typ halvtolv kanske.

Idag vaknade vi och åt frukost sen blev jag hemskjutsad för tvättiden kallade, så nu håller jag på o donar med det. Det ska bli skönt med en tom tvättkorg.

RSS 2.0