Jahaja

DOES IT LOOK LIKE I GIVE A FUCK? Orka sura idioter.

Jenny & Erik - ni är de viktigaste i mitt liv. Utan er vore jag absolut ingenting. Ni är ljuset i mitt liv och dom jag älskar - över allt annat. Över mitt liv. NI, NI, NI är BÄST. Älskar er så jävla mycket ..så ni kan aldrig förstå!

Det är ni

Jag skulle vilja tacka alla underbara människor
Som hjälper mig att klara dagarna här i livet.
Man säger det inte så ofta till folk,
Hur mycket dom egentligen betyder för en.
Man tar för givet att dom vet
Men det gör dom nog inte
Egentligen

Utan inbördes ordning så att säga.. & Så har jag säkert glömt någon stackare också..

MARIE OLSSON - Den bästa vän man kan tänka sig. Vi finns för varandra jämt. Vi är så himla oslagbara tillsammans. Ingenting ska någonsin få ta dig ifrån mig. Du är den absolut viktigaste utomstående personen i mitt liv. Utan dig vore jag absolut ingenting!

KRISTIN DAHLSTRÖM - Vi har känt varandra sedan jämt, och du är så jäkla bra. Att vi fortfarande kommer så pass bra överens som vi gör är jag så himla glad för. Att vi inte har gått olika vägar. Jag hoppas och tror att jag altid kommer att få ha dig i mitt liv. Du är så himla bra.

JOHANNA LARSSON - Egentligen har vi inte känt varandra sådär jättelänge, men BRA känner vi varandra i alla fall. Jag är väldigt glad att jag hittat dig, vi har så himla mycket gemensamt. Det är helt sjukt egentligen. Vi tycker lika om så himla mycket, och det gör att det är så lätt att prata med dig. För du förstår, på riktigt.

HANNA MÅRTENSSON - Tillsammans med dig så har jag kul på riktigt. Vi har inte alls lika bra kontakt som vi hade förut, och det tycker jag är väldigt synd. För att ha dig i ens liv är en gåva. Vi som hade så jäkla kul tillsammans!

CAROLIN SIMSSON - Okej, det är ju inte så att vi umgås på fritiden & sådär. Men det känns skönt att ha dig där, för det känns som att du vet, utan att man berättar ibland. Och en sån människa behöver alla i sitt liv. Ibland orkar man inte prata om allt, och även om du inte förstår så känns det som att du ser på mig vad som händer typ. Det är rätt svårt att förklara. Men så är det. Och det är skönt!

JONAS GLADH - Nu har vi varit tillsammans i snart 11 månader, vilket är snart ett år. Även fast vi bråkar och blir arga och säger endel dumma saker så vet vi båda vart vi har varandra. En sån kärlek som jag har till dej, en sån har jag aldrig kännt förut. Det är något speciellt med dig. Du har det lilla extra som har charmat mig. Rätt igenom.

MAMMA - Nu har min mamma börjat kännas mer som en kompis till mig än som en mamma. Och hur skönt är inte det? Väldigt skönt. Vi har bråkat så mycket genom åren, men det känns som att jag vuxit upp nu, och inte behöver hata föräldrar längre. Du är bäst i hela världen, utan dig skulle jag inte klara mig en sekund. Så mycket som du gjort för mig, så mycket har ingen någonsin ställt upp för mig.

PAPPA - Jag får nog ta att erkänna att jag alltid varit en liten pappas flicka. Det är ju inte så att vi känner varandra, egentligen. Om man tänker efter. Men du är som min nallebjörn. Du behöver inte säga någonting. För bara att du finns och existerar räcker bra för mej. Du är så himla mysig, och du betyder enormt mycket för mig!

ERIK, min bror - Jag vet att du finns där för mig, om jag behöver dig. Det känns så himla skönt. Du är nog den bästa vän jag har av det andra könet. Jag känner verkligen att jag kan prata med dig om jag skulle villa det. Du är bara två år yngre än mig, och det är skönt. För då har vi ändå rätt mycket gemensamt. Fast ändå inte liksom :)

JENNY, min syster - Du är en Elin fast mindre liksom. Ser jag på dig så ser jag migsjälv i din ålder. Jag blir glad av att tänka på dig, du är världens bästa syster! Tillsammans med Erik så är ni dom som ger mitt liv en mening, allt går ut på att se er lyckliga. Det finns absolut ingenting jag inte skulle göra för er!!

IDA WOXLIN - Förut va det du & jag mot världen. Men dom tog dig ifrån mig & jag sakner dig och det vi hade. Det kommer säkerligen aldrig bli som förr, men jag vill ha dig i mitt liv, inte en miljon min ifrån mig. Jag vill ha dig här, finnas för dig!

08.06

Klockan är 08.06
Och jag är trött
Splittrad
Uti hårtopparna

Rök skall
I venerna
Transporteras

Som det gift
Som bosatt sig
I min själ

På obestämd tid

Nära

Nu va det nära
Och händer det igen
Är det inte ens nära
Då är det förbi nära
Det är så jävla
Nej
Som det kan bli
Men det är om
Om

Tom

Jag är så himla slut
Helt tom inuti
Jag har ett ord att säga
Och det är:
Äh
Det beskriver nog det mesta
Allt är så himla
Äh

Orka

Funderingar

Om dagen vi tänker på inte är idag
Och inte igår
Så är den en annan dag

Men dagen kommer
Och jag känner stegen
Som nosar mig i ryggen

Kniven som leker
Med den vassaste egg
Av alla eggar
I mitt hår

Ord som ekar
I mitt huvud
Skrikandes
Och fyllda av gråt

Rinner i min själ
Och dränker
Allt som någonsin varit

RSS 2.0