2008

Sitter och tittar igenom bloggen lite, sånt jag skrev för ca 2 år sedan. (Oktober och september 2008) Kom över endel ganska schyssta och fåniga inlägg. Haha.

Skrapäpple

Jag var hungrig så då täkte jag. Aha! Skrapäpple. Men nu sitter jag här, två äppelhalvor senare med äppelsaft i hela ansiktet. Det är bara att konstatera. Ingen klår mormor i äppelskrapning!

2008-09-19 @ 00:02:09 Permalink Bara Elin Kommentarer (0) Trackbacks (0)

Vill du ha popcorn?

Hanna står med en opoppad popcornpåse: Tänker du samma sak som jag? Frågar hon, med en blick som säger att jag måste svara att "ja det gör jag".
Jag säger då: Ja det gör jag. Vi flinar lite åt varann och Hanna försöker verkligen att komma på en anledning så att hon kan äta med gott samvete samtidigt som hon börjar öppna påsen.
Hon fortsätter: Hmm, jaa, för annars måste jag ju äta själv när inte du är här.
Jag svarar med ironi: Ja det vore ju förargligt.
Hanna säger då: Ja, för det är ju faktiskt sista kvällen vi har med varandra nu. Öh, förutom imorrn då.
Mitt svar: Ja, och kanske kvällen efter det.

Sen flabbade jag en massa. För det var den sämsta anledningen jag har hört på år och dar. Haha. För det var ju verkligen inte sista kvällen vi hade tillsammans, så det fanns inte ens ett tillfälle att ta i akt. Men nu ska vi äta popcorn i vilket fall som helst. Hahaha. Gott.

2008-09-29 @ 20:46:14 Permalink Bara Elin Kommentarer (1) Trackbacks (0)


Innan jag somnade

Innan jag somnade igår lovade jag migsjälv att om jag inte sov alltför länge och det var över 10 grader ute, så skulle jag gå runt Kyrksjön. Jag blev överlycklig när det bara var sex grader ute. Sen lovade jag migsjälv att om Johanna loggade in på MSN i skaplig tid så skulle jag fråga henne om hon skulle med, och skulle hon det så skulle jag gå. Och nu loggade hon in på MSN.

Crap.

Romerska

Idag vid lunch var jag, Johanna & faster på Finess o käkade semla. Mysigt, trevligt.

På eftermiddagen har jag och Jenny varit på Romerska. Fått massage o badat och bastat. Mysigt, trevligt.

Nu lägger jag mej. Godnatt!

FreePower

Håhåjaja, nu var det ett tag sen sist. Inte en månad kanske, men en vecka.

Igår efter jobbet åkte jag och Jenny o tränade på Stark. FreePower. Det var bra, så där kommer vi befinna oss tisdagskvällarna här framöver, och på Afron varannan torsdag. Känns bra att man äntligen gör ett försök att ta tag i sitt soffsittarliv. Visar sig väl hur det går. Men troligen bra när Jenny är med, då kan man inte direkt ställa in hur som helst eftersom hon måste planera en massa för hur hon ska ta sig till och från träningen. Yes.

Just nu håller jag på o eldar och bakar bröd. En förjäkla bra onsdaginnanjobbet-syssla, om ni frågar mig. Ska ta o äta frukost nu och sen ska jag måla dendär sista bortglömda skåpluckan en gång för alla..

Jobb tolv till stängning idag.

Tjurfäktning

Tittar på ett klipp om en tolvårig matador som blev anfallen av tjuren. Tycker synd om pojken och har mig tills jag inser hur sanslöst rubbat det är. Det är väl fan inte synd om honom! På vilket vis skulle det vara synd om honom? Vem är det som gör det värsta egentligen? Tjuren som försvarar sig eller pojken som gör karriär inom djurplågeri? SINNESSJUKT är vad det är! Blir så fruktansvärt upprörd så det inte finns ord för det. Vad är det för jävla värld vi lever i egentligen?

http://video.msn.com/?mkt=sv-se&vid=cb5a30cd-9128-49f1-abed-683ba7ec2bfa&from=SVSE_WOWTV&tab=m1193650393955

(Ursäkta alla svordomar)

Bra dag

Idag har varit en bra dag. Och det var väl det enda jag hade att säga. Funderar på om jag ska lägga mig eller stanna uppe ett tag till. Svårt val.

Produktiv

Har varit väldigt produktiv såhär på morgonkvisten. Har hunnit med att baka både en lingonlimpa och en banankaka, plus att jag har slipat och målat en skåplucka, ätit frukost, plockat ur diskmaskinen, handdiskat en form och eldat. Och om en halvtimme ska jag åka på jobbet.

Så jävla sant!

http://ladydahmer.blogg.se/2010/february/kvinnor-har-en-speciel-stadgen-och-man-kan-he.html

Bra kväll

Igår gjorde jag sushi tills Lars kom hem. Sen satt vi och pratade jättelänge vid köksbordet. Sånt är så himla trevligt, fan att man inte tar sig tid lite oftare. Sen for vi till Henke och Carro och såg film. Sommaren med Göran. Den var väl sådär, men det var ju tevligt ändå :) Sen for vi hem och myste i soffan till Paradise Hotel som är så fruktansvärt sjukt spännande nu. Final ikväll. Det får man INTE missa!

Bakade lingonbröd igår och det blev ju himla lyckat måste jag ju säga, så det ska jag snart ta o äta till frukost. Sen ska jag åka till Ramsjö. Oooh <3

Farmor

Jahapp. Helgen i Kårböle var kanon som vanligt. Kortspel och filmtittande på lördag och på söndag åkte jag och Erik på Dollar i Sveg och så for vi och hälsade på mormor och morfar.

Idag är jag ledig och farmor har varit i Ljusdal så vi har uträttat lite ärenden och sen så tog hon bussen hem vid tolv, så nu sitter jag här och gör mest ingenting. Funderar på vad jag ska hitta på, typ.


RSS 2.0