Makeover

Idag har jag bara umgåtts med Kristin. Handlat lite diverse saker o sådär. Sen gick vi hem till henne o tvättade och donade lite. Hörde hur kass grannsämja dom hade där. Ett "litet" bråk ute på gården så att säga. Haha. Åt pizza gjorde vi med, på Ergüns. Och sen så har vi bara suttit hos henne, handlat lite till, snackat skit som vanligt och sådär. Kristin dammsög och gjorde fint. Jag städade på hennes micro och sen fick jag för mej att jag skulle städa hennes tv-hylla för hon brukar ha för vana att samla på sej en massa skräp. Så det gjorde jag, och sen fortsatte det med cd-hyllan (dammade tillochmed duktig som man är) - och sen så flyttade vi runt lite och nu står cd-hyllan på en ny plats. Det ena leder till det andra, liksom. Såg lite teve och poppade musik.

Sen gick jag hem och då fick jag ett sms av partypojkar som satt uppe hos Henke, så då gick jag dit en sväng, och för en halvtimme sen gick dom på krogen, och då gick jag hem. Så nu sitter man här, dom är väl klar där två (logiskt nog eftersom det stänger då) - så vi får se om dom hör av sej då. Annars blir det sängen, men jag skulle nog inte heller påstå att jag är direkt trött. Böhö.

Men nu vet ni :) Haha.

Torsdag

Idag gick jag iväg o köpte linsvätska, men eftersom vädret varit så himla kasst så gick jag inte på Wallins. Dock kom Frida & Marie hit och vi for på Dollar, Kardemumma och - Wallins :) Så jag fick min doftpåse i vilket fall som helst :) Det var bra. Trodde jag köpte en annan än den jag hade innan och då blev jag lite ledsen, men när jag kom hem så insåg jag att det var samma som jag redan hade. Haha. Då blev jag glad igen. Haha. Sen satt vi och pratade lite och såg teve. Sen for dom.

Gick till Kristin när hon slutat jobba och sen träffade jag Linus en sväng med. Och nu sitter jag bara här, ser lite teve och sådär. Ska nog ta o sova snart. Måste ju bara säga att jag älskar när MQ-reklamen kommer på teven. Brolle är bara så attans underbar att se på. Vilken bejb. Haha. Det enda som gör reklampauserna bra :) Skulle typ kunna kolla på den om och om igen alltså :P Haha.


Borrmaskin

Väldigt kul att vakna av en borrmaskin, inte bara en utan tusen gånger. Lät så himla högt så det lät som att dom borrade i mitt skallben ungefär. Dumma grannar! Erik ringde i vilket fall och gjorde den slutliga väckningen, och det gjorde han fasiken rätt i.

Idag har jag lite ärenden jag tänkte uträtta, för det kändes lite duktigt sådär. Måste köpa ny linsvätska för min tog slut igår - sen skulle jag ha varit på Wallins med och köpt en ny doftpåse. Vi får se om det sista verkligen görs, men till optikern ska jag iaf.

Och igår fick jag lite värmande ord, och det var skönt. Det behöver man ibland.

Justnu sitter jag mest och funderar på vad jag ska ta o inhandla mig för gardiner. Är verkligen sugen på nya nu! Vi får se, det dröjer säkert innan jag kommer till skott :P

Hahaha

Man kan ju inte annat än att skratta.

http://www.youtube.com/watch?v=KIk26JT4XDY
http://www.youtube.com/watch?v=MKN39OJ_CvM&feature=related

Hahaha!


En svart Per-Emil

Nu har jag kommit hem från Kristin. Vi har bara myst. Gick Kyrksjön, sen såg vi bara teve, molade kex och drack Cola & te. Snackade skit. Alltid trevligt :) När jag skulle gå hem så regnade det ju givetvis ute så nu är jag blöt i fötterna, men det överlever jag nog. Förhoppningsvis :)

Justnu sitter jag och tittar på Conan O'Brien och där är det två mörkhyade killar som rappar justnu, och den ena ser verkligen ut som en svart Per-Emil. Dock version yngre. Haha, lite kul.

Färdigtvättat

Det är så skönt när det inte ligger ett endaste plagg i tvättkorgen, då har man varit duktig :) Nu väntar jag på att Kristin ska ringa, hon kom till Ljusdal för ungefär en kvart sen och vi ska gå runt Kyrksjön ett varv är det tänkt. Jag tänkte ju göra det i morse, men det gav jag upp när jag hade gått kanske 100 meter för då började det spöregna. Det var dumt.

Och ikväll är det säsongsavslutning av Project Runway :) Det får man inte missa!


Tvätt

Idag vaknade jag av nåns väckarklocka bra precis halvsju och sen kunde inte Elin somna om på typ en och en halv timme, men sen sov jag till tolv. Så det ordnade upp sig med andra ord. Haha. Tursamt. Och sen jag vaknade har jag gått ut o gått lite i pissregnet och bara tvättat. Äntligen är tvättmaskinen som alltid varit trasig lagad! Det är skönt, går mycket fortare då. Vaktis har alltså äntligen fått fingrarna ur, och det är bra. För det är inte hans specialite om man säger så.

Och förresten så luktar det jättegott i trappuppgången nu med, för det har skurats där, och det händer ju heller inte alltför ofta, inte så att det luktar sådär gott iaf :) Haha.

Sen har jag gjort ett nytt härligt musikfynd: Maximo Park - Girls Who Play Guitars. Mycket bra skit. Fyndar så mycket nu så jag tror bestämt att det snart är dags för en ny skiva till bilen :)

Djävulen bär Prada

Ställde klockan på 12 så jag inte skulle sova bort exakt hela dagen. (Sov alltså bara bort halva.) Käkade frukost, såg färdigt på Djävulen bär Prada (helt okej film) som jag började titta på igår och så har jag varit o handlat mat med. Och bokat tvättid, så imorrn får man rena kläder igen då. Det är bra. Börjar bli hungrig också så jag ska kanske göra lite mat så kan jag äta kvällsmat sen, för det är en lite väl tidig middag klockan tre, om ni frågar mig och min dygnsrytm.

Jag hoppas att Skodan blir lagad snart så jag kan få ta den, för på söndag ska jag jobba, och är inte bilen klar då - jani, då blev det kärvt. Då måste jag ju typ cykla till Färila eller nåt :P Hahaha. Okej, det kommer inte att inträffa.

Citat

Hahaha, läste igenom lite gamla inlägg och jag hittade ett som var rätt kul. Haha. För att citera migsjälv den 22/2 -08

"Hejhopp. Idag är det helt sjukt varmt ute. Fem plusgrader, herre vad härligt säger jag bara! Är det nu våren kommer, måntro? Jag hoppas, men tvivlar. Dagen skall avnjutas i tvättstugan i vilket fall, kanske lite mindre roligt, sådär. Jag och Marie ska ta o knata ett varv funt kyrksjön också, jag var ju så himla duktig och gjorde det igår med Emily också då jag inte for på träningen. Det ska bli riktigt skönt att gå ut nu, för jaa. Vädret är på topp :)"

Hahaha, vilken tur att det va så HIMLA VARMT då. Nu är det åtta plus ute och jag håller på att frysa ihjäl, men jag måste vädra. Helt galet vad tacksam man är för det lilla när man inte har nåt :P

Jordin Sparks

Jag har gjort ett nytt fynd. Nämligen Jordin Sparks - Young and in Love. En ruggigt bra låt, lagomt mysig men ändå inte deprimerande. I like :)

Klockan börjar bli mycket och Elin har inte ens borstat tänderna än. Kanske är dags för det nu. Mysa lite framför teven, kanske se en film. Nåt positivt ska det vara med livet som arbetssökande - som det så vackert heter - också, man kan ligga vaken hela nätterna utan anledning och slippa ha dåligt samvete dagen efter.

Kul. Men imorrn ska jag nog till Lillhaga igen. För som sagt så fyller ju lillkusinen ett. Så jag borde väl kanske lägga mej egentligen, så jag kommer upp i någorlunda tid iaf. Men jag orkar inte sova känner jag, för jag är inte sådär sovtrött än. Mest sitt-trött, som jag så fint säger.

Finess

Idag blev det lunch med älsklingsbryydsen på Finess. Marie & Kristin. Vi skrattade väldigt mycket på min bekostnad, men det var dödskul ändå. Haha. Så brukar det inte vara :P Trevligt att ses lite sådär också :) Faktiskt längesen jag träffade Marie nu. Believe it or not. Sen satt vi hemma hos mej o snackade lite skit med.

Sen for Marie hem, jag & Kristin mötte upp faster & Lovisa på Ljusdal och med dom har vi varit tills för en timme sen bra precis. Gjorde Ljusdal och sen for vi till Lillhaga - åt & myste. Sen skulle Kristin med bussen till Kårböle så då gick jag då hon gick.

Och imorrn fyller Lovisa ett :)

Ikväll blir det bara mys framför teven, ska bli himla skönt faktiskt att bara slappa och inte bry sej i nåt. Ska kolla på Singelmammor på tvåan klockan halvtio och sen får vi se vad det blir. Är det inget vettigt på teve blir det nog en film :)

Ams

Sitter i sängen nu och har precis ätit frukost. Orkar inte kliva upp och klä på mej och allt annat. Men jag får väl snart ta mig i kragen. Tänkte gå iväg på arbetsförmedlingen idag med. Man måste ju vara lite seriös ibland med. Känns lite konstigt att inte börja skolan idag när alla andra gör det. Fick ett sms av Erik i morse:

Första 3min av skolåret avklarat och jag är skoltrött..

Så jag skulle inte påstå att jag saknar skolan speciellt mycket. Och klassen är jag faktiskt rätt glad att slippa om jag ska vara helt ärlig. Men lite segt är det att bara gå hemma om dagarna med. Nu är det inte så jobbigt, men jag kan tänka mig hur det blir om ett par veckor. Jag vill inte veta :P Haha.

Dags att komma nån vart nu kanske..


Helgen

I helgen for jag hem för att träffa syskonen lite innan dom börjar skolan igen (imorrn). Så det var trevligt, som alltid. Åkte hem i fredags, och när jag kom från bussen så gick jag och skulle titta vad farmor gjorde, och då var faster & Lovisa där - som alltid när jag ska hälsa på farmor. Sen gick jag hem och umgicks där, sen åt vi grillat - helgott. Pappa är kung på detdär han :) Kollade lite på Törnrosa innan jag somnade, för att det är en übermysig film. Japp.

På lördagen passade jag Lovisa lite så faster kunde klippa gräs, och så skulle hon sova så då gick jag en sväng med vagnen så somnade hon sen. På eftermiddagen/kvällen kom farmor, faster, mormor & morfar på surströmming. Gott och trevligt :) Sen åkte alla, och Erik for till Hudik. Då började jag & Jenny äntligen att måla på mina tavlor. Målade bakgrunden. Känns skönt att komma igång. Bättre sent än aldrig, som man säger. Sen spelade vi Alfapet och sen la jag mig. Kollade klart på Törnrosa innan jag somnade.

Idag har det bara varit jag & Jenny hemma (åtminstone så länge jag var hemma) - vi har haft sådär roligt som bara vi kan ha. Lyssnade på gamla skivor och fulade oss som vanligt. Och skrattade en massa. Sen ringe faster och var på G, och henne skulle jag åka med till Ljusdal så då for vi. Klockan var väl kring halvtvå då kanske. Vi åkte in i Hovra för min kusin PerAnders fyllde 30 idag, så han fick paket och så fick vi tårta - och det är alltid gott. Satt och pratade lite med min farbror Örjan med, och jag säger då det att det är snuskigt hur lika han och min pappa är varandra. Både till utseende och hur dom är och pratar, det är nästan så jag skulle kunna ta fel på dom. Inte riktigt. Men nästan. Hade jag blundat då vi pratade hade jag lätt kunnat tro att det var pappa för dom säger exakt lika saker. Haha, lite kul.

Men sen åkte vi till Ljusdal. Åt kebab och umgicks. Trevligt som alltid. Sen gick jag hem, tänkte vara lite hurtig - och då var det typ bio på gamla Älvbron, så då knatade jag förbi där och då stod Johanna med bror och kusin där och stannade mej, så då kollade vi på introfilmen som va 11 minuter och sen gick vi. Dom skulle se den för att Johannas lillebror Jonatan var med i den. Japp :)

Och nu sitter jag här, nyduschad och arbetslös. Imorrn ska jag på arbetsförmedlingen iaf, varesig jag vill eller inte. Skulle inte påstå att jag är trött nu heller, så jag blir nog vaken ett tag. Har lite ny musik som jag kan mysa med också, eller så blir det en film :)

Strumpan

Igår var jag & syster i Gävle. Det var trevligt :) Handlade två tröjor gjorde jag, och Jenny handlade en massa kläder hon med. Känns som bra köp som kommer att användas, och det är bra :) När vi kom hem svullade vi pizza, det var underbart för vi hade suttit och suktat hela vägen hem efter det. Klockan elva for vi till Kårböle för jag ville stanna i Ljusdal o se bra teve :) När programmen slutade for vi. En toppendag :) När vi skulle sova låg Erik och pratade i tio år och var sådär allmänt dryg som jag alltid brukar vara på mig, så det skrattade vi lite åt. Sen sov vi. Haha.

I morse vaknade jag i Kårböle och tog bussen nio till Ljusdal, nu tänker ni att det var väldigt onödigt av mig att åka till Kårböle igårnatt och sen tillbaka nu på morgonen, men mamma skulle ha bilen för dom skulle lämna in den ena Skodan. Alltså är Elin utan bil. Känns väldigt ovant att vara utan när jag har haft det ända sen jag tog körkort. Men det är bra med motion har jag hört :) Haha. Träffade en herre när jag stog o väntade på bussen med, och bybo som man är så hejar man på alla man ser i Kårböle. Han va inte därifrån men vi hade en lång diskussion om allt möjligt, och tydligen kände han mormor och morfar. Han skulle åka och hämta sin bil i Ljusdal sa han.

Sen har jag bara varit härhemma i lägenheten och donat lite. Duschat också, för er intresserade. Så nu känner jag mig väldigt alive and kicking, plus att jag börjar bli frisk - och det är bra. Hör fortfarande inget men det är bara för salvan som ligger ivägen i örat, skulle använda den i 5-7 dagar och idag är den sjätte dagen, men jag känner att det nog är lika bra att använda i sju dagar så man är säker på att inflammationen försvinner så man slipper göra om samma procedur. Och jag är ju faktiskt van att inte höra nåt nu med, så det är inte så jobbigt.

Sitter och väntar på Hanna nu, vi ska ut o göra Ljusdal är det tänkt. Kika runt lite o fika och sådär, det blir trevligt. Imorrn flyttar den rackarn, det är dumt. Men jag måste åka till Borås o hälsa på också, för där har jag aldrig varit faktiskt :) Sitter och lyssnar på Abba med, alltså ja - vilka legender. Så himla bra alltså, många ungdomar tycker säkert att jag är dum i huvudet nu, eller nåt. Men det ska jag säga er - att det är jag inte - det är det ni som är.

Och så såg jag Strumpan idag med. Marcus Frank. Fråga mig inte varför han fick det smeknamnet på konfirmationslägret, men det fick han. Prällen :) Och så kom jag att tänka på konfirmationslägret, så blev jag lite lycklig - så då kände jag mig ännu mer alive and kicking :) Konfa is the shit!

Men nu kom Hanna, och dethär blev världens längsta inlägg utan att det var mening. Men så kan det gå :)


Stockholm

Sitter i Ljusdal nu. Kom hem från Stockholm igår. Hade det så himla härligt där :) Mysigt med lite mammatid och Mamma Mia var bäst :) Oslagbart, nästan :) Jag har dock varit sjuk, så det var dålig tajming, men det har varit heltrevligt ändå :)

Och i fredags började jag ha sjukt ont i örat när jag var i Lillhaga, så jag molade lite Alvedon och sen på kvällen åkte jag på sjukhuset och fick droppar utskrivna mot mitt öronont. Sen åkte jag till Kårböle på kräftfiske, inte lika roligt som andra år, men ändå helt okej får jag väl lov att säga.

Men, som sagt. Stockholm var bra :) Tack mamsen för sällskap, mat, Mamma Mia, hotel - och allt annat. Typ :) Det var trevligt <3

 

Kate Ryan & Carla Bruni

Idag har jag lekt lite med Frida, tvättar och donar gör jag med. Duktigt. En dum sak va att jag slängde in en tvätt i torkskåpet och en annan i tvättmaskinen, när jag kom ner och skulle hänga upp det som låg i tvättmasiknen så insåg jag att jag hade glömt vrida på värmen i torkskåpet, hade bara vridit på tiden. Då blir man lite less på sig själv, sådär. Men, inget depp så nu hänger det en massa blöttvätt på allt som det går o hänga saker på i tvättstugan. Gjorde även slut på mitt sköljmedel idag - så nu ska jag få använda det nya. Det är nästan så jag känner mig lite smålycklig över det. Haha. Men jag har fasiken längtat, för nu var det lägesen jag & Johanna köpte det på Dollar. Men det luktar ju bara så jäkla gott :) TantElin.

Sitter just för tillfället och laddar hem en massa franskmusik till min kära mor. Kate Ryan & Carla Bruni. Hon ska ha det till franskaundervisningen på skolan. Så alltså sitter jag här och lyssnar på musik som jag verkligen inte förtsår ett jota av, men jag måste ju för att kolla att låtarna är "hela" och att det inte är folk som lagt in reklam mitt i dom. För det är det värsta jag vet. Men, lite kul är det med gamla Kate Ryan låtar :) Nostalgi sådär, lite Backside-minnen och sådär när man hängde där med fritidsgårdarna & Hanna. Och så är det ju lite dunk sådär också :) Och dunk gillas. Haha. Känner nästan att jag skulle ha tagit ett glas vin eller nåt bara för att leva mig in i den franska andan, sådär. Haha. Har dock inga baguetter olyckligtvis. Haha.

Imorrn ska jag till faster hade jag tänkt, mysigt värre om ni frågar mig. Och så är det kräftfiske i Kårböle med imorrnkväll, funderar starkt på att fara dit en sväng åtminstone även fast jag & mamma ska åka buss från Ljusdal sju på lördag morgon. Kan ju faktiskt åka till Ljusdal på natten med, det känns lite mer lockande en sen fredagnatt än en snortidig lördagmorgon, faktiskt.

Stormage

Idag var jag till Ramsjö igen, och Idas mage är verkligen stor nu :) Mindre än en månad tills knodden kommer nu :)

Irriterande

Ibland ska man verkligen akta sig för att öppna munnen, det märks så himla mycket hur saker sprider sig på två röda här. Jag blir faktiskt lite irriterad, men samtidigt orkar jag inte bry mej. Men jag tycker att det är onödigt av folk att inte bara hålla tyst ibland. Men nu ska jag inte skriva mer, för då kommer tusen människor ta åt sej, och det är inte meningen. Inte meningen att nån över huvud taget ska ta åt sig. Det var bara ett konstaterande att folk pratar alldeles för mycket ibland.

Idag fick jag träffa min Hanna i alla fall. Det var riktigt härligt faktiskt! Gick o handlade lite grejer, och sen så gick vi o köpte mat som vi lagade. Nachos. Nog för att jag åt det igår med, men jag var sugen igen. Haha. Riktigt jäkla mys. Det är synd att inte jag och Hanna träffas så himla ofta. Jättesynd faktiskt. För jag trivs :) Och så flyttar hon till Borås nu med. Typiskt.



Tänkte att jag kunde bjussa på en bild också. Det var ju ett tag sen. Tack Hanna för en braig eftermiddag/kväll. Och imorrn far jag till Ramsjö :)

Trevligt

I lördags jobbade jag min sista sommarjobbsdag. Det känns kanske inte sådär jättebra. Det har just slagit mig att jag har absolut ingenting att göra om dagarna. Nu gäller det att hitta något att göra, men jag har ju i vilket fall mitt helgjobb på Delins.

I lödags blev det även krogen med Emily. Det var trevligt, vi var på både Stadt och Järnvägs, träffade en del intressant folk får jag väl ta o säga. Efter det letade vi efterfest med hamnade hemma hos mig. Sen kom Stefan med. Sen försvann Emily på en annan fest, och då blev det kväller. Igår vaknade jag upp och for till Kårböle efter nån timme för då fyllde min mamma år. Grattis på henne :)

Imorrn ska jag träffa Hanna. Det blir kul :) På torsdag ska jag till Ramsjö till Ida & John igen med :) Också kul. Detta blev världens sämsta inlägg, men orka bry :P

Tjarrå.


Uppdateringstorka

Nu var det en vecka och tre dagar sedan jag lade upp något nytt inlägg, jag vet att det är ett tag sen. Det har varit så himla fint väder ute plus att jag har gjort en massa saker så jag har inte suttit vid datorn direkt mycket, det tror jag inte någon annan gjort heller för den delen.

I veckan har mamma & pappa varit i Dublin så jag, Erik & Jenny har varit ensamma hemma. Det har varit mysigt, och det hade mamma och pappa också haft. Vi har i vilket fall hittat på saker varenda dag. Ex. paddlat till stugan, spelat en massa spel, varit till Sveg, hälsat på hos folk (faster, mormor & morfar - bl.a), Jenny har varit på Leksand sommarland, jag har klippt mig, jag & Erik var till Hudik med en byrå, jag & Erik har varit ute på lite partaj - osv, osv. Och givetvis hur mycket bad som helst. Underbar vecka har det varit. Helt galet faktiskt, bli nästan helt sjukt lycklig när jag tänker på den :P Haha.

Nu är jag i Ljusdal i vilket fall och jag jobbar min sista vecka på Delins nu. Har ju som sagt helgjobb sen, men sommarjobbet är slut efter lördagen i vilket fall.


Så, nu var det inlägget avklarat. Har gruvat mig ett tag för att skriva det med för att det varit så mycket att berätta - och jag insåg när jag satte mig nu att jag inte orkade berätta så mycket. Men lite blev det i vilket fall :) Och idag är det onsdag, alltså tv-kväll. Det gillas :)


Över & Ut.


RSS 2.0