Vaken

Ja, nu är man vaken igen. Eller, det har jag varit i typ 40 min. Nu är det verkligen dags att ta tag i frukostätandet och kläpåandet, för jag ska hinna med lite grejer innan jag far på jobbet. Jobbar 10-18 idag. Och imorrn är sista dagen innan två dagars ledighet. Hoppas på kanonväder, men det verkar som att det blr moln..

Lovely

I fredags hade jag nog världens härligaste dag. Började med att åka in påköpingen så kom Erik. Sen kom Marie och vi tre gick på Ljusdal. Uträttade en massa behövliga ärenden med bra sällskap. Tummen upp!

Sen for Marie hem. Jag & Erik for till Lars och käkade lunch. Varmkorv & bröd. Sen tog vi med oss Felicia o gick på Nore strand. Där var vi i ett par timmar i det underbara vädret. Solade, lekte och badade.

Det var verkligen en jättebra dag med jättebra sällskap. Det är så kul när Erik kommer. Det händer ju inte alltför ofta att vi umgås. Det tycker jag inte om..

(Bjussar på bilder sen nån dag..)

Dagarna efter det har det bara varit jobb, och idag är det jobb igen. Och imorrn och på onsdag.. Inte kul. Kommer se likblek ut som vanligt. Det är min året-runt-look.

Me idag vaknade jag faktiskt en timme innan klockan så jag kan ju faktiskt å ut o lägga mig en sväng. Inte för att solen är så stark nu, men sol är ändå sol, och det är ju inte direkt kallt ute.. 

(Y)

Ramsjö igår var toppen. As usual. En massa prat och mys. Lätt bäst!

Idag ska jag jobba. Har duschat o så, ska ta o käka frukost. Börjar klockan elva så det är dags för avfärd om sissådär trekvart. Jobbar till stängning. Får se om det är nån sommarjobbare som är där o tränar och lär sig också.. Sånt som visar sig :)

Imorrn kommer Erik med. Åh, så prima! Han ville hänga på Norebadet och det tycker jag verkligen går för sig. Hoppas på finväder då bara, men det tror jag nog :)

Nä nu är det dags för kläder och frukost..

Trapp

Nyvaken.

Igår målade jag Lars trapp och hall. Snällt av mig!

Idag ska jag till Ramsjö. Det var inte igår. Yey :)

Städning

Idag håller jag på o fäktar med städning i Lars hus. Han fyller år idag och då kan man ju vara lite generös. Funderar dock på hur länge sen det var golven blev torkade här :P Haha. Kanske får främmande ikväll, vet inte, men Lars farmor kommer nog i alla fall :)

Igårkväll vid typ nio åkte det förbi en ambulans, en polisbil, räddningstjänstens personbil, två brandbilar och LJP-bilen här, mot Tallåsenhållet. Undrar vad som hade hänt.. Antar att det står i Ljusdalsposen idag, men så modernt har man det ju inte så att man får den på morgonen.. Men man får väl höra det snart ändå antar jag.. Tycker det har varit så mycket olyckor nu, särskild bränder.. Obehagligt.

Nä, tillbaka till städningen. Men först måste jag nog ta ut getingen som har lyckats flyga in..


Konfirmation

Håhå, NU var det mycket längesen jag skrev här. Inte för att folk lider av det kanske, men jag känner ändå att jag kanske borde ta mig i kragen lite.

Idag har vi varit på Jennys konfirmation. Efteråt blev det mat och fika i Kårböle. Treeevligt.

Justnu sitter jag hemma hos Lars, för ovanlighetens skull (inte). Jag är dödstrött. På riktigt. Skulle nästan kunna gå o lägga mig. Lars är ute o klipper gräset. Duktigt.

Examen

Idag var jag på examen på Färila skola. Gick med Johanna Skog. Kan inte minnas sist vi gjorde nåt tillsammans. Helt ärligt. Va väl kanske i åttan-nian nåt tag, och det är ju ungefär fem-sex år sen det. Haha. I vilket fall så är det alltid lika trivsamt att gå på examen på nåt vis. och nästa år är det Jennys klass som slutar nian, och då ska hon flytta hemifrån.. (Herregud! Lilla, lilla Jenny..)

Nu är jag hemma i Kårböle. Ska ta o sova. Upp o jobba på Delins imorrn. Börjar vid tio. Jobbar till halvtre om jag inte minns helt fel..

På kvällen är det cruising men det skulle tydligen vara en massa regn o skit, så det skönaste kanske vore att bojkotta hela tillställningen o låsa in sig i lägenheten, stänga av mobilen, dra ur telejacket och krypa ner under täcket och titta på film. Låter inte helt fel.

Eller så skulle man slå på stort och festa till då, chansen är väl inte så himla stor kanske.. Jobbar ju på söndag, men jag börjar inte förän halvtolv så tiden är inget problem, men isf måste jag ju hitta nån stackare som får skjutsa mig till jobbet då.. Och det känns kanske inte som det lättaste att hitta nån som kör dagen efter cruisingen.. Hmm.. Men det var ju ett tag sen sist man var ut på galej nu vill jag mena.. (Närmare bestämt - 14 mars, alltså tre månader sen..)

Nähepp, dethär går inte längre.. Sängen kallar.


2 veckor

Oj, nu var det nästan två veckor sen jag skrev..

Men nu har jag två bra saker att berätta.

Igårkväll var vi på förvaltningshusets Ljusdalssal, dom skulle ta beslut om Ung Förändring Ljusdal. (Det som vi har haft en miljon möten om på förvaltningshuset innan, och det vi tog fram under dagarna i Kramsta, Järvsö) Och gissa vad? Det gick igenom! Wihoo. Mycket bra, mycket bra!

Och. På söndag är BÅDE Alcazar och Östen med resten på Bingolotto. Det kan bara inte misslyckas. Snacka om det ultimata! Nästan så man måste köpa en lott och titta. Kan vara en idé, för det var ju helt sinnessjukt längesen man spelade Bingolotto. Och det brukar ju faktiskt vara trivsamt..

RSS 2.0