Spårlöst

Åh. 9 mars börjar Spårlöst. Längtalängta. Och på tisdag är det Desperate Housewives. Och på måndag är det Project Runway. Fyy vad det börjar mycket bra program nu. Det gillar jag. Verkligen.

Wunderbar

Åh, det var så skönt att gå. Ångrar verkligen att jag inte hade kamera med mig för det var verkligen hur fint som helst ute. Och när man har kommit in i andra andningen så känner man att man kan gå hur långt som helst, typ.

När jag hade gått färdigt hade dom en tillställning på Ljusdal. Barnen fick åka skidor. Och det var en gubbe som pratade i högtalare, och ja - det låter kanske inte så speciellt men det var faktiskt väldigt stämningsfullt. Lite marknadskänsla, fast på vintern.

Nu sitter jag här och äter äppelklyftor. Tittar lite på teve. Ska duscha snart. Men åå vad jag älskar när det är soligt väder. Hade jag gillat att fiska hade det varit perfekt fiskeväder :)

Finvääär

Idag är det jättefint ute. Jag ska ta ett varv runt Kyrksjön. Ser riktigt fram emot det, faktiskt. Det är dock nästan fem minus ute så man får nog klä på sig lite mer idag än sist jag va ute o gick.. Har kommit hem från Lars och så har jag ätit en tallrik fil. Kände mig verkligen döhungrig när jag vaknade. Ska nog äta nåt mer då jag kommer hem. En tallrik fil känns väldigt lamt.

Men nu ska jag ta o byta om. Yey.

Klockan sju

Alltså. Imorse klev jag upp klockan SJU. Även fast jag inte behövde, liksom. Kunde inte somna om. Så himla dumt. Menmen. Blir väl en tidig kväll ikväll istället då, antar jag.

Kristin

Känner som så, att nu får nog Kristin ta o komma hem.

Vissa dagar tänker jag inte så mycket på att hon är borta, men många dagar känner jag typ att jag ska ligga och pussas och kramas med henne första natten hon sover hemma. Det känns nästan som att vi är tillsammans ibland när jag tänker på att jag saknar henne, och då känner jag mig helt sinnesrubbad. (Och det borde jag göra också) Haha.

Men jag tror fan inte att vi varit ifrån varandra i över sex veckor - typ sen jag föddes. Rätt underlig tanke. Men ja, det är bara 18 dagar tills hon kommer hem iaf. Och då blir det en massa catch-up. Kan jag lova.


Bra skit

DJ Khaled ft. Rick Ross, Plies, Trick Daddy, Lil Wayne, Akon, Ace Hood & Lil Boosie - Out Here Grindin'

 

Camera Obscura - Lloyd, I'm ready to be heartbroken


Straffet

Jag har ingått ett inre kontrakt typ, och straffet jag har är att varje gång jag bryter mot det måste jag gå runt Kyrksjön dagen efter. Så nu är jag precis hemkommen efter en tur runt Kyrksjön. Höhö. Ett väldigt bra straff, om ni frågar mej. Haha. Vissa brukar ju ha en promenad som typ belöning eller nåt, men nej, inte Elin. Här är det straff som gäller. Phöö.

Men skönt var det, det är jättefint väder ute. Det är exakt 0.0 ute och solen skiner. Underbart :)

Nu ska jag ta en dusch och göra mig lite anständig så jag kan bege mig ut i civilisationen. Ska träffa Johanna och så ska vi gå på Finess o käka semla, är det sagt. Det har alltid varit lite av våran dag det, på nåt vis. Och igår frågade jag om hon hade käkat nån semla och då hade hon helmissat att det var fettisdagen. Dåligt. Höhö. Men det ska vi ta igen idag. Det är lite tradition att vi äter semla tillsammans. Huua, så himla gott. Fattar inte dom som inte tycker om. Det måste vara nåt fel på dom, ja det tror jag.

Plusgrader

Imorse när jag vaknade i Nore såg jag att det var en massa hård is på bilrutorna. Gick ut o startade bilen så att det skulle tina. Hade inte ens knäppt den tjocktröjan. Frös inte ett dugg. Helt lovely. Nu är det plus 0,1 ute. Ska nog ta o gå på Matpunkten o handla lite. Känns vettigt, borde ut o andas lite frisk luft mitt i all tvätt känner jag, nu när det är så varmt o skönt ute. Ska byta om lite nu och gå ner i tvättstugan och plocka ur en tvätt och hänga in den i torkskåpet. Sen gå. Det låter väl bra?

Fast nu ringde Frida, så jag ska bara prata färdigt med henne först. Yes.

Long time no see

Nu var det längesen jag skrev igen. I onsdags var jag i vilket fall på Ringbolaget och medlyssnade. Får se hur det blir med allt, vet inte riktigt vad jag ska tycka.. Men vi får se :) Ska dit igen imorrn, tisdag iaf :)

Onsdag. Vad gjorde jag då? Jag minns inte. Troligen en lönlös dag, alltså. Jag har för mig att jag klev upp rätt tidigt för att jag skulle göra nåt. Men jag kan missminna mig, det kan jag.


Torsdag. Var till Lillhaga o hälsade på. Lika trevligt som alltid. Var där i princip hela dagen, åt middag och grejade. For på träning till Färila vid sex. Det tog emot, men det var skönt när det var gjort.


Fredag. Klev upp, Ida kom med bussen. Vi sågs uppe på skolan halvnio. Hon skulle på UC och prata med syv. Jag passade Nathalie under tiden. Najs. Ida börjar plugga nu i veckan iaf. Det är bra :) Sullade runt lite på Ljusdal. Det var svinkallt. Jag gick hem när Ramsjöbussen åkte, typ. Halvtolv alltså. Malin kom hem till mig över lunchen. Jag bjussade på nudlar. Snällt va? :) Sen följde jag med Lars till Hofors och Malin gick tillbaka på jobbet. På kvällen när vi kom hem så for jag till Färila till Marie. Var med henne & Lotta. Snackade skit, åt godis, mådde gott. Elva for jag mot Kårböle. Tog med mig Jenny från Kåken. Kom hem. Sov. Produktiv dag.

Lördag. Jobb. Åkte hem till Kårböle när jag slutat. Åt och sådär. Faster, Kent och Lovisa kom. Myyys. Sen blev det melodifestivalen. Sen sova.

Söndag. Vaknade. Strök. For och jobbade, typ. Åkte hem till Marie en sväng efter jobbet. For hem, duschade och sådär. For till Lars. Kramades. Myyys.

Ja, det var väl min vecka i stora drag.

Idag tvättar jag. Har jättemycket tvätt. Har aldrig haft såhär mycket. På riktigt. Måste dela upp den mörka 40-tvätten i två också. Så mycket är det. Hujeda mig.


Ängersjö

Igår klev jag upp sju. Åkte hem från Lars, åkte o tankade, kom hem - åt och donade. Mormor och morfar kom lite innan nio, och då for vi mot Bollnäs. Morfar skulle läggas in och operera knät. Spenderade endel tid på sjukhuset medan morfar tog prover o så. Sen vinkade vi hejdå till morfar som skulle stanna över natten. For tillbaka till bygderna igen. Jag följde med mormor hem till Ängersjö. Trevligt. Mysigt. Det var längesen jag sov där. Jättelängesen. Klockan sex var jag nästan utslagen men tänkte att jag skulle hålla ut så jag kunde se Halvåtta hos mig innan jag la mig åtminstone. Det gick bra. Nio la vi oss. Haha. Så tidigt har jag nog inte lagt mig på år och dar.

Min mormor och min morfar är bäst. Jättebäst.

Imorse klev jag också upp sju. Det gick bra. Hade ju ändå sovit länge på natten. Haha. Åt frukost o så. Tog bussen hem till Ljusdal igen typ halvnio. Har varit hemma nu i typ två timmar, och jag har inte gjort nånting över huvud taget. Ska nog ta o kasta mig i duschen sen och så skulle jag ha varit ner o bokat tvättid med. Och gått på UM. Men det hinner jag nog. Tror nog att jag och Johanna ska äta middag tillsammans med. Det blir nice. Så slipper man äta pasta och pulversås, typ. För det känns lite som en sån dag idag. Som en dag när man inte orkar gå o handla. Haha.


Hudikdag

Idag har jag varit med min böna Marie. Vi for till Hudik och spenderade lite pengar. Jag köpte bara vettiga och genomtänkta saker, skulle jag vilja påstå. Det känns bra. När vi kom hem därifrån satt vi hos mig ett tag och sen när Marie skulle åka hem o äta så följde jag med för jag ville inte sitta här själv och fördriva kvällen med att göra ingenting alldeles själv. Så vi åkte till Färila och gjorde ingenting istället. Väldigt, väldigt trevlig dag. Jag och Marie är liksom the shit, på något sätt. Ett bra team. Det är bra. <3

Imorrn ska jag, mormor & morfar till Bollnäs för morfar ska operera knät. Känns skönt, för han har haft ont länge nu, och det kan verkligen inte vara något vidare. Jag är glad att han äntligen fått operationstid. I vilket fall borde jag verkligen lägga mig nu om jag ska orka upp imorrn. Ska ta och borsta tänderna nu och sen fara till Lars o lägga mig. Han kommer ju till och med hem snart. Det är ett tecken på att det är dags att sova, för han kommer hem sent jämna veckor.

Kårböle

Nu är jag hemma i byn igen. Idag har ja gvarit med Ida. Hon skulle till tandläkaren och laga igen så jag hade Nathalie medans. Sen uträttade vi en massa ärenden som vanligt och så tog hon bussen hem halvfem. Lika trevligt som alltid tt ses. När jag kom hem ringde jag faster, tänkte höra hur det hade gått i tisdags. Hon bjöd över mig på mat, så jag for dit o åt. Lyxmat. Mycket gott. Det tackar man så mycket för. Sen for jag till Färila till marie. Gick in i kanske 20 minuter på sin höjd, lämnade bilen där, gick till bussen och for hem till byn. Och här är jag nu. Har tittat på På Spåret (Filip och Fredrik åkte ut, rackarns osis), en halvtimme av Lets Dance och Hjälp! Nu väntar jag bara på att klockan ska bli 22.25 så man får reda på vem som åker ut Lets Dance. Hoppas det blir Kitty, för henne gillar jag inte riktigt..

Ringbolaget

Jahapp. Åkte bussen till Färila igen på tisdag eftermiddag. Åkte till Marie en sväng och hämtade bilen som jag hade hos dom. Sen for jag hem, tittade på Top Model och la mig, typ. Nio var klokan då. Var sjuk och jättejättetrött.

På onsdagen låg jag hemma i sängen läänge. Tillslut blev jag väldigt rastlös och kände mig även friskare. Åkte till Jonas & Marie o åt, såg Top Model och umgicks. Trevligt. For till Lars och sov.

Nästan frisk på torsdagen. Gick på arbetsintervju på Ringbolaget. Får troligen jobb snart så fort nån slutar. Hon chansade på att det skulle bli inom ett par veckor eftersom det var så mycket nyanställt folk och det brukade bli ett par som slutade efter typ en vecka för dom inte kände att det var nåt för dom. Typ. Ska dit på onsdag o lära mig lite iaf.

Sen satt jag hemma. Och så kom Marie innan hon skulle på matten. Var här ett tag. Umgicks. Sen for hon. Jag såg teve och bara myste, typ. Sen kom Lars och hämtade mig, vi for till Tallåsen hem till Henkes föräldrar och lämnade Lars skoter. Sen for vi hem. Jag målade en garderob i Felicias rum, Lars packade. Sen la vi oss. Skönt.

Glömde nästan det. Jag fick en ny granne igår också. Den ni.

Hemma i byn

Usch, jag är sjuk och eländig. Igår bestämde jag mig för att åka hem till Kårböle, så jag for till Färila och åkte hem med mamma. När jag kom hem insåg jag att sist jag var hemma hade vi julgran och hela köret här. haha. Det är alltså ett bra tag sen.

Idag känner jag mig lite borta och väldigt dödssnorig. Jättejättefint väder ute och hur mycket snö som helst. Plogkanterna var jättehöga såg jag igår när vi for in i Kårböle. Dom gick upp till hastighetsskyltarna, skulle dom ploga upp en gång till skulle man ju inte se vilken hastighetsbegränsning det är. Haha. Helt sinnessjukt mycket snö alltså. Mysigt värre. hade jag inte varit sjuk hade jag tagit en promenad runt byn och tagit en massa kort, japp. men nu är jag sjuk, men jag tar nog en tur ut på gården iaf. Det får nog räcka. Haha.

Maximo Park

Åh, lyssnar på Maximo Park. Nostalgi. Så himla braaa <3

Girls who play guitars.
Our velocity.

Nyduschad

Nu har jag precis duschat. Skönt. Som bara den. Ska jobba idag. Börjar halvtvå i Färila så jag läre väl åka typ ett iaf.. Känns inte lockande men bara man kommer iväg så brukar det gå.. Så stänger jag, och sen när jag kommer hem ska jag bara slöa järnet. Usch vad skönt.

Tappra själar

Nu var det en vecka och två dagar sen jag skrev. Det är ett tag sen, det. Men ändå finns det kämpande själar där ute, ser jag. I förrgår tillexempel, då var det in 15 stycken och tittade - även fast jag inte hade skrivit nåt nytt - men det är bra - lev på hoppet, gör det.

Vet inte riktigt vad jag ska skriva, för det hinner ju hända en del på en vecka liksom.. I torsdags träffade jag Kristin för sista gången på sex veckor iaf. Hon är i Thailand nu, och kommer att se ut som en pepparkaka när hon kommer hem. Vilket as.

I fredags for jag till Ramsjö och firade Ida. Hon fyllde 20 i förrgår, så vi firade lite i förväg. Jag, Ida, John och en viss Emmah från Östersund. Trevlig kväll. Dagen efter var vi helt utslagna. Och jag som hade världens lugnaste kväll också, förstår inte. Drack kanske två glas eller något, men jag var helt död dagen efter. Åkte hem typ vid fem kanske. På kvällen var jag med Marie. Vi var till Fredrik & Emma som hade fest, vi var dom enda nyktra och efter ett tag for vi hem till mig. Pratade skit om puckon, och kände oss tacksamma över dom liv vi har nu. For tillbaka till Fredrik & Emma, och sen for jag hem och la mig då dom åkte till Färila igen. Lars kom inramlandes fem på morgonen. Den ni.

Ja, vad har hänt mer? I förrgår (onsdag) var Ida & Nathalie till Ljusdal. Så då var jag med dom, vi gick runt i en massa affärer typ och jag köpte en ny parfym. Igen. Underligt. Och så fikade vi med Esbjörn. Haha.

Igår var min käre mor hit med. Vi va på bilbesiktingen, sen va vi o handlade garn och så fikade vi och gick på Kardemumma. Sen for hon hem.

Sen finns det väl inte så mycket mer att berätta, antar jag. Om två timmar är jag nog i Färila och tränar, det känns lite sådär. Jag börjar bli sjuk känner jag. Lars har varit hemma nästan hela veckan och varit sjuk så jag skyller på han. Efter träningen och duschen och så så beger jag mig till Lillhaga har jag tänkt. Najs.


RSS 2.0