Intoxicated

Intoxicated with desire
And you're the designated driver
I'm not afraid
'Cause I'm a rider

Rackarns

FattigElin

Jag är så fattig, och kommer så vara tills studiebidraget kommer sista januari. Det är ett tag tills dess så att säga. Det är till och med så illa att jag sitter och gör en BUDGET. Hahaha. Lol tusen gånger på mig, minst.

Jag hatar att köpa julklappar, det går så mycket pengar - tur att man får julklappar tillbaka som är värd mer än vad man gjort av med, då kan man säga att man ändå tjänar på julen - såvida man inte får en massa trams som man absolut inte vill ha, men jag brukar inte vara tok-missnöjd i vilket fall. Och i år är det bara Erik, Jenny, mamma & pappa som får några klappar. Fast det var nog bara dom förra året också. Och Jonas förstås.

På lördag blir det party hos Malin, och utgång. Hoppas på röj. Lite röj kan jag väl få i alla fall? Och JA, det ingår i min budget. Haha.

Skulle ha gått ut o hämtat ved också, men det snöra så himla mycket. Och har så gjort hela dagen. Exakt hela dagen, sedan jag vaknade. Helt galet. Kommer ju vara sjukt mycket snö här om det ska fortsätta som det gjort denna vecka. Shieeet. Så - jag är inge taggad på att gå ut. Men jag får nog ta o göra det ändå, annars fryser jag ju ihjäl härinne. Och det känner jag inte riktigt för. Inte idag i alla fall.

Sitter och lyssnar på T-Roc också. Aaaaaow. Väärsta minnena :D Härlig musik :)

Pappa

Min pappa är bäst. I hela världen. Han är helt sjukt galet underbar.

Imorrn har jag muntligt i svenska naionella. Trevligt? Nej.
Och så läser jag Kristins blogg och inser att vi faktiskt har en miljon engelskaglosor till imorrn också.

Elin är död.
Jättedöd.

Drömmar

Nu har jag drömt om Dig typ en miljon gånger på inte alls lång tid.
Sluta sök upp mig i mina drömmar.
Tydligen så är det något undermedvetet som vill att jag ska må skit.
Det är för mycket som kommer upp, heltenkelt.
Men, jag gjorde nog rätt.

Jag undrar hur du har det nu?


Lat-Elin

Här sitter man, jag var till och med så lat att jag skippade morgonpromenaden i morse. Det är nästan så man får lite dåligt samvete. Usch.

I afton ska Jenny, mamma & pappa till familjen Eliasson på middag, jag & Erik blir hemma. Kan just undra vad vi snor ihop till dagens afton-föda. Blir säkert att vi kikar på någon film också. Mysigt.

Idag är det exakt en vecka tills jag entrar nya bostaden i Ljusdal. trevligt. Och då är det en Elin som ska köpa julgardiner. Det kan du hoppa upp och sätta dig på (!) - för jag älskar julen! Aaaow. Sen ska jag göra apelsiner med nejlikor i också, för det luktar så himla mycket jul. Får man ingen gran så får man ta allt annat istället, vettja :)

Måste verkligen skicka in mitt PM till svenska muntliga nationella till Kerstin idag. Har redovisningen på Tisdag. Spännande, ellersåinte - haha. Känns inte så lovande iaf.

Min fetingtavla på mitt rum ramlade ner idag också, tråden gick typ av. Så den ska jag ta och sätta upp lite senare, och så många fler planer har jag faktiskt inte för idag. Lat-Elin. (Kanske ett till smeknamn till Henkes samling?)


SACO-mässan

Stockholm och SACO-mässan idag. Helt okej. Hel-mycket folk var det iaf, hemkommen är jag - cirka en miljon kataloger och broshyrer rikare (plus en urläcker KY-väska). Fick även en sväng på den svenska bilsportsmässan också, även fast vi varken hade biljett eller pengar. Fedt :)

Kom hem, kollade på internet hur det hade gått på Idol i afton - eftersom jag missade det då vi hade varit i Stockholm. DANIEL ÅKTE UT. Alltså - får det gå till så här? Får det det? Va? Nej, skulle inte tro det va. Alltså, vad tänker Svenska folket med? Besviken blir jag! Så ikväll ska jag grina tills han får komma tillbaka igen. Hoppas på framgång.

Får tacka damerna för trevligt sällskap idag. Nu ska jag lägga mej o sova innan jag får för mej att jag är hungrig (det är drygt att ha tuggande som hobby - inte nå vidare bra för figuren i vilket fall.)

Hej hoep :)


I brist på annat

Sitter hemma hos Kristin nu, tjuvlånade hennes dator lite.. Busigt. Sitter i princip o väntar på att hon ska sluta, och lyssnar på musik. Det är bara skit på tvn också. Skulle kanske ha varit så seriös så jag satte mej ner o gjorde medicin en sväng, blir väl så. För här kan jag ju inte sitta en hel timme till e. Det går ju inte.

Imorrn äre Stockholm med klassen som gäller - SACO-mässan. Hoppas det är lite givande iaf, så man inte sitter o åker buss i hundra timmar helt i onödan. För det är ju inge vidare kul.. (Fast riktigt hundra timmar är det ju inte, men typ åtta-nio iaf ^^)

För övrigt så är det 9 dagar tills jag flyttar nu. Det är jäävligt snart :P Och vi har inte ens köpt nåt som jag kan sova i. Haha. LYCKAT!

California Dreaming

Finns det en bättre låt? Nej.
Inte en chans. Inte ens en liten
<3 <3

Justnu är det bara depp.
Jag vill grina, men det går inte.
Rackarns.

Ge mig lycka
Lycka
Lycka
Lycka
Lycka?

Ikväll har jag, hör och häpna:
INGET PLUGG
= Desperate Houswives, slapp & toast
FAN vad härligt :)

Träffade Esbjörn idag också
Jag gillar Esbjörn :)

Där har du det, Kristin :D

Less

Ärligt talat så är jag jävligt less på det här nu
Alltså, gå och dö

I´d take another chanse

I'd take another chance, take a fall
Take a shot for you

Hur jag fick dig att älska mig

Kent - Hur jag fick dig att älska mig

Sitter & hittar gammal musik. Jag blir bara skitdeprimerad då jag hör denna underbara världsbästa låt, en känsla av borttappad lycka kommer över mig. Låten speglade liv förut - jag kunde relatera till mig själv, men nu skulle det mest kunna liknas vid pipet man får i öronen efter man lyssnat på extremhög musik.

Jag får lust att gråta.

Desktop Grafisk Form

Nu sitter man på Desktop Grafisk Form - lektion. Är det kul?
Nej, det är det inte.

Blev klar med tidningsframsidan, så nu ska jag börja med osynlig typografi.
Låter det kul? Nej.
Är det kul? Nej.

Skolan ska dö just nu.
Har en miljon saker jag måste göra nu, jag får panik.
Ikväll bombar jag skolan.

Kan jag få göra det, va?

Gårdagen

Det var den första blottningen
Allt stod klart
Framför mina ögon

Jag ska minnas gårdagen
Förhoppningsvis
Med ett leende

Eller

Snus, porr & brännvin

Stubin, eld
Torrt krut & bensin

Snus, porr & brännvin

Hanna

Men fan, usch. Jag glömde Hanna då jag skrev igår. Hon ska INTE glömmas. Jag känner mig som en himla dålig människa nu :P För henne gillar jag typ jättejättejättemycket :)

Idag

Idag hände en väldigt rolig sak, det var längesen jag fick skratta så mycket, det var himla skönt. Det var den såkallade pricken över i:et. Skulle jag skriva vad som hände skulle det inte alls låta roligt, vilket skulle resultera i att folk tyckte att jag var dum i huvudet. Så - vi skippar den biten.

Va iväg på skolan idag, och när man väl kom dit så fick man den roliga nyheten att vi inte hade en enda lektion idag, det är sådana dagar man verkligen älskar sig själv för att man inte skolkade (märk ironin). Fick vänta till fyra då pappa kom och hämtade mej efter han hade köpt virke till bastun. Jag, Carro & Johanna sullade runt på Ljusdal, kikade på Fifty, inspekterade bilrutsskrapor, fikade samt inhandlade tyg. Efter det for jag till faster & Kent, Lovisa sov hela tiden jag var där. Och lugnast var väl kanske det :P Väldigt trevligt att träffa dom igen i vilket fall :) Dom är så himla mysiga. Bäst.

Sitter och lyssnar på ABBA, snacka om nostalgi. Vilka legender! Ja, jag älskar fan ABBA, och JA - det kanske är töntigt. Men då får jag väl vara en tönt då, för ja överger inte ABBA, jag gör bara inte det ^^,

Är just för tillfället även väldigt kär i mig själv, för jag har nämligen fixat till mitt MMS på mobilen som inte har funkat sen jag kom hem från Tyskland. Har försökt med allt tycker jag, men inget har liksom fungerat. MEN - idag blev det framgång. Så jag har MMSat en bild på Kristin till mej själv. Kul va? :D

Marie.
Helt seriöst. Vad skulle jag ta mig till utan min Marie? Vi umgås på tok för lite nu, jag saknar henne en massa jättemycket. Blir alltid på mycket bättre humör då jag är med henne, det är nog det som gör mig lite deppig nowadays. Mariebrist. Har en himla tur som har henne jag. Helt otroligt. Vi har så rackarns mycket tillsammans :) Aaaaow. Jag älskar henne av faan hela mitt hjärta. Och så lite till.

Och ni andra ska inte känna er bortglömda, för ni är lika viktiga ni.
Kristin, Carro, Johanna, Frida.
Och Ida som jag saknar så jag håller på att dö.

Borde jätteverkligen göra Engelskan nu.


Apologize

Apologize. Den låten får mig alltid på världens depp-humör.
Men jag kan inte låta bli att lyssna på den, för den är fortfarande lika bra som förut.
Det finns för mycket till den låten heltenkelt, för att man ska kunna bli ens glad av den.

Är i vilket fall hemkommen från Stockholm nu, skönt att få sova i sin egen säng igen :)
Sov i den mest obekväma säng jag någonsin sovit i där - det slutade med att jag la mej på golvet.
jävla illa va det faktiskt. Usch. Sov som en prinsessa inatt i min skööna säng här hemma,
som faktiskt jag har fått höra en miljon gånger om att den är för härd, jag säger då det.
Vilket skitsnack.
Har inhandlat mej lite kläder för ovanlightens skull, not.
Usch, jag måste sluta handla så mycket, man behöver inte ens hälften.
I stundens hetta får man för sej att det typ kommer bli ens favoritplagg, sen använder man det en gång.
Och aldrig mer.

Var även på bio i Stockholm, med Jenny. Vi såg Hairspray. Helmysig film med många snygga killar :)
Jag älskar musikalfilmer. Likaså Grease. Heltopp!

Om 27 dagar bor jag i Ljusdal :)

Ibland tänker man tankar som man inte ens visste att man tänkte, typ.
Och som man egentligen inte skulle vilja tänka.
Tankar är verkligen ett mysterium, för man kan då inte hindra dom iaf.

Får se hur det blir på Fredag nudå. Aaaaow.

RSS 2.0