Farväl

Imorgon beger jag mig söderut och spenderar en sista natt i Sverige innan jag på söndag åker till Tyskland i fyra veckor.

Jag sa hejdå till min Jonas idag. Det var nog bland det tyngsta jag gjort i hela mitt liv tror jag, fy fan vad jobbigt det var. Och så grinade jag typ mycket. Usch, tanken på att vara utan honom i fyra veckor äter fan upp mig inifrån och ut. Men jag hoppas att det ordnar sig då man väl kommer fram, men just nu känns det som att jag kommer att gråta mig till sömns 28 nätter i rad. Tills jag kommer hem den 13 juli. Nej fy fan vad jobbigt det var, att vara tvungen att släppa honom och veta att jag inte skulle få träffa honom på en hel månad. Var hysterisk i typ två timmar efter det, och det kommer att komma igen - så fort jag lägger mig. Utan tvekan.

Nej allt dethär känns bara så himla jobbigt. Men bara jag vet att han väntar på mig då jag kommer hem, då ska det gå. Tur att jag har Marie med mig så det inte är nån man inte känner, för hon om någon känner väl mig. kristin hade ju gärna fått åkt till Tyskland istället för Frankrike hon å. Menmen.

Tänker en massa på allt jag och Jonas gjort och har tillsammans. Så fina minnen. Som när vi var ute och åkte båt, det var så fruktasvärt mysigt! Och när vi badade med levande ljus och allting. Det finns så mycket..

Jonas Henrik Gladh - jag älskar dig av hela mitt hjärta! <3

Vi får se

Vissa saker
Gör att hela jag slits
I äckliga
Slamsiga
Stycken
Tusen gånger om

Vissa saker
Gör att mitt hjärta
Blir en sol
Som reflekterar
Sina strålar
På underbar hud

Om det ena
Är värt det andra
Vet jag inte
Men vi får se

I sinom tid

RSS 2.0