Inhibitions

En till Alcazar-låt. Inhibitions.

Alltså jag måste nog köpa deras nya skiva, ja jag tror faktiskt det. Perfekt sommarskiva i bilen!


Halvsju

Vaknade av att Felicia ville upp. Klockan var då HALV SJU. Fattar ni? HALV SJU! Hade varit en sak om hon var pigg, men hon gäspade och hade sig och va inte alls speciellt pigg. Men det var bara till att kliva upp det. Vi har väl inte gjort så mycket idag, lekt, läst och varit ute typ. Hon ville ha gröt till lunch så då gjorde jag det, känns som att om en unge frågar efter gröt så ska man ge dom det. Men hon älskar gröt. Hon åt typ dubbelt så mycket än vad jag gjorde. Duktigt. Sen gick vi upp, hon skulle sova middag. Jag somnade innan henne. Vaknade typ en timme senare, och va dödstrött, men lika bra att kliva upp.. Så nu sitter jag här. Ska nog ta o läsa lite. Har börjat på Carolina Gynnings bok Ego Girl. Han läst kanske en fjärdedel sen igårkväll. Lika bra att fortsätta. Och så är det ju så fint väder ute så jag hade ju helst suttit ute men då hör jag ju inte när Felicia vaknar.. Dumt.

Blir Kårböle ikväll iaf, men Lars och Felicia. Äter väl kanske där, får se om Felicia är vaken till halvnio då brasan tänds. Sånt som återstår att se. Hoppas hon sover länge nu så hon inte är så trött ikväll.. Och det är ju inget dagis som hon ska upp till imorrn heller så det är ju bra..

Nejni, boken kallar.

Huua

Huua, klockan är elva. Kanske borde sova. Felicia är väl uppe med tuppen imorrn i vanlig ordning kan jag tänka mig.. Jobbigt att kliva upp. Imorse hade jag en riktig sovmorgon, det var väääldigt skönt! Hoppas det är fint väder imorrn och att det inte är punka på Felicias vagn fortfarande (vilket jag skulle tro att det är). Annars kan vi gå in på köpingen för att fördriva tid, handla bröd och morötter.. Men, blir nog troligen inte nåt av med det kan jag tänka mig.. Skulle chansa på att punkteringen inte är lagad.

Nej, nu ska jag bre mackor åt Lars som han ska ha med sig på jobbet (nej, jag brukar inte göra det, det är första gången bara för att han var så trött, snällt av mig - haha), sen ska jag borsta tänderna o lägga mig, typ. Blir nog bra..

Jag hade rätt

Jag hade rätt. Lars hade somnat. Jag väckte han, så nu har han borstat tänderna och bytt säng. Gullet <3

Soligt

Idag har Marie varit här med mig, i Nore. Vi har suttit ute i solen. Pratat och bara umgåtts. Treeevligt. När hon for åkte jag in på Ljusdal en sväng o dejtades med Ida och Nathalie. Också trevligt. Måste åka o hälsa på dom snart igen alltså.. Kvart i fem kom Lars och Felicia hem. Lars åkte o tränade, jag lagade mat. Sen åt jag och Felicia ute, så lekte vi lite i sandlådan och sådär. Sen gick vi in o lästa böcker och så kom Lars hem. Felicia har lagt sig om låg o skrek nyss. Lars gick upp och nu var det ett tag sen.. Skulle inte förvåna mig ett dugg om han också har somnat.. Faktiskt. Jag sitter och ser teve. Lie to me nu. Blir nog teve resten av kvällen, japp.

Städat

När Lars kom hem från jobbet åkte vi och handlade på Delins och Dollar. Sen åt vi, korvstroganoff. Och sen ni, sen städade vi i källaren. Har tänkt på det länge, och äntligen blir det nåt gjort liksom. Det är ju endel kvar om vi säger så men vi har kommit långt. Hur skönt som helst! Kommer bli skaplig skillnad där. Har fått ihop tre sopsäckar med kläder iaf. Och då är det bara kläder. Som ska slängas alltså. Håhåjaja. Men det blir fint när det är klart :)

Alcazar

Alltså. Jag har blivit världens Alcazar-nörd. Men, jag kan inte rå för det liksom, dom är ju skitbra. Sån musik som man blir glad av. Jätteglad. Kanske inte världens mest geniala låtar, vad vet jag, men glada är dom iaf, det liksom spritter i kroppen, och sån musik tycker jag om. Mycket! Så, älskar du inte Alcazar så borde du tamejsjutton börja göra det. Ögonaböj.


Nachos

Igår åkte jag & Lars till Lillhaga och åt. Jag sov över, skulle ju passa Lovisa. Vaknade innan henne i morse, haha. Kent kom hem typ vid tio, då hade vi varit uppe i typ en timme. Jag for till Lars. Har inte gjort mycket vettigt idag. Eller ja, jag har läst ut boken som jag har läst och så har jag strykit köksgardinerna. Får se om Lars märker nåt när han kommer hem. Men det tror jag knappast. Haha.

Konstigt väder

Idag är det såntdär konstigt väder. För varmt för att sitta inne men inte tillräckligt soligt för att lägga sig ute o typ läsa en bok eller nåt.. Lurigt, hörrni.

I eftermiddag ska jag till Lillhaga. Sova där inatt, för imorrnbitti ska faster på behandling klockan sex och kent slutar jobbet åtta - på morgonen alltså. Så då läre jag ju sova där. Känner inte för att kliva upp halvsex och åka till Lillhaga och sitta där och glo till klockan åtta. Nejtack, då sover jag hellre :P

Kanska ska hänga ut sängkläderna på vädring nu.. Det kanske vore nåt. Känns som en bra idé..


Bröd

Haha. Lars blev HELT PLÖTSLIGT JÄTTESUGEN på varma mackor. Så han MÅSTE åka på Statoil o köpa bröd..

Själv tror jag mest att det är för att få åka och lyssna på nya ljudet. Haha. Han är rolig han, dendär Lars. Därför jag gillar'n.

Nore, Tallåsen, Färila, Kårböle, Ängersjö

Igår var vi ute i solen och gassade hela dagen, jag & Lars. Eller ja, jag gassade - han arbetade och var duktig. (Brände mig hur mycket som helst, men det var det värt) Flyttade en buske, planterade om, krattade. Sen grillade vi och åt ute. Superhärlig dag med underbart väder! På kvällen for vi till Henke i Tallåsen. Det var jag, Lars, Henke, hans mamma och pappa och Erik Wigh och Johanna. Sen åkte vi hem och la oss..

Idag var det inte alls lika skönt väder. Blåsigt och kallt. Hade det varit vindstilla hade det bog varit skönt.. Henke kom en sväng och skulle titta på Lars slutsteg till ljudet i bilen, det var tydligen trasigt på nåt vis & vänster - är ju inte så insatt.. Sen kom Lars bror Johan med, så vi satt och tittade på när Henke och Lars fipplade med bilen.. Sen for Johan och Henke. Vi gjorde inte så mycket och sen for Lars till Hybo och hämtade nytt ljud till bilen..

Sen for vi till Färila och hämtade upp Jenny efter konfirmandträff, sen åkte vi vidare till Kårböle. Hoppade in i gula faran och for vidare med mamma och pappa till Ängersjö. Middag hos mormor och morfar. Flötgröt och grejer. Gott! Va där ett tag, bar lite utemöbel och staket. Lika trevligt som alltid att träffa mormor och morfar! Sen for vi hem till Kårböle igen, och jag och Lars åkte till Ljusdal lite senare.

Nu är Lars ute och kopplar in ljudet i bilen. Hör dunkadunka genom fönstret så jag antar att det går bra.. Jag skulle titta på Van Veeteren, men jag har redan sett den. Ska titta vidare ändå, för det var ett tag sen jag såg den så jag kommer ju inte ihåg allt - och sen finns det inte så mycket annat vettigt att titta på heller för den delen..

Vilket väldigt rabbel det blev i dethär inlägget, noll känsla som det känns, men ni vet lite vad jag har gjort sen sist då i alla fall.. Haha. För ni var nog väldigt nyfikna :P Haha.

Tillbaka till teven.

Svartmyror

Följde med Lars igår till Lill-Hans. Har aldrig träffat människan förut. Men nuså. Där var typ Stefan, Thina, Catti, Jimmy och Hans. Vissa drack, vissa inte, jag och Lars var en del av dendär gruppen "vissa inte". Ordentlig som man är.. Vi åkte hem typ halvtolv eller nåt och då la vi oss.

Nu sitter jag här. Lars sover. Han ska inte klaga på att jag sover så länge på dagarna. Han sover längre! (När han inte har ställt väckarklockan innan jobbet, givetvis.) Idag är det soligt och fint ute igen. Tydligen så ska man dricka då det är så fint väder, men jag blir lugn jag som vanligt. Innan det är färdigt får man väl skjutsa runt på Lars. Då kanske man måste fly fältet.. Frågan är vart :P

Inte tirräckligt varmt för att gå ut o gassa än, känns som att man kommer göra det hela dagen i vilket fall som helst, så då kan man ju lika gärna ta o gå ut om en timme eller nåt när det börjat bli lite varmare.. Har bestämt att vi ska städa Lars bil idag, slänga skräp. Det behövs. Han tyckte att vi skulle gräva upp några buskar. Så det är väl det som är dagens planer.. Tur att man är så ordentlig. (Jenny tyckte det var kärringvarning på mig igår för att jag hade planterat om blommor. Haha.)

Innan Lars varknar får jag väl roa mig med att döda svartmyror, typ. Dom är överallt. Dock bara i köket än så länge. Men där trivs dom, och dom är många.. Usch. (Inte ett sånt "usch vad dom är äckliga" utan snarare ett "usch vad dom är jobbiga och tråkiga att döda").

Ha en varm dag. För det ska jag ha. Indeed.

Soldag

Idag har det varit skitfint väder. Vaknade och åt frukost här i Nore. Sen tänkte jag åka hem men just när jag skulle låsa dörren så tänkte jag att: nej. Jag ska inte alls hem. Så jag satte mig ute och planterade om lite blommor. Sen ringde jag Jenny och när hon slutade skolan så hämtade jag henne. Vi satt här ute och gassade hela dagen. Åkte o köpte mat så vi kunde göra sallad. Gjorde sallad som vi åt. Gott! Satt ute och åt också, för första gången i år. Helt lovely! Massa tjejsnack hela dagen i en underbar sol. Helt perfekt dag! Indeed.

Skjutsade henne till bussen halvåtta, hon skulle på Kåken. Det tyckte jag inte om. Men så blev det. Så åkte jag till återvinningen med lite glasburkar och flaskor. Ordentligt. Sitter hos Lars nu. Har har varit i Hofors idag så han är inte hemma än.. Men tydligen skulle han hälsa på på nån fest också och lite sådär, så det dröjer väl typ tusen år tills han är hemma igen. Trist..

Sitter och lyssnar på Livet är en schlager-låten. Så himla bra. Alltså, jag måste skaffa mig den filmen jag. Den är ju himla bra den filmen, faktiskt..


Benhinna

Jobbade idag. Det gick fint. Men jag är ont i mitt högra ben. I benet i benet liksom. Benhinnan kanske det heter, ja. Inte kul, inte bra. Men det går väl över som allt annat antar jag.. Kan man hoppas.

Och svinkopporna håller på o försvinna nu också. Igen. Förstår inte vad det ör med mig och svinkioppor. Tur att man alltid har alsolsprit och Microcid hemma. Haha. Det behövs.

Nya kassor

Idag har jag varit i Lillhaga hos faster, Kent och Lovisa. Varit ute o lekt i det härliga vädret. Varit på Dollar med faster. Suttit inne o umgåtts och sådär. Lika bra som alltid. Lite som en tillflyktsort, eller nåt (inte för att det är en annan ort, men ni fattar) - dit kan man komma och bara vara. Det är skönt!

Nu ska jag duscha. Sen ska jag sova. Kanske läsa lite bok innan jag blundar till. Imorrn är det jobb. Kämpigt att kliva upp. (Ännu kämpigare att jag inte är speciellt trött just för tillfället) Huua. Börjar åtta. Ska alltså kliva upp typ halvsju eftersom jag läre åka halvåtta. En timme känns lagom. Men jag har ingen frukost. Blev lite spontant, trodde idag jag skulle sova hos Lars ikväll, men så blev det inte, så nu har jag ingen frukost eller nåt. Får väl käka nudlar eller nåt, för det har jag. Känns dock inte riktigt som frukostmaterial. Men man tager vad man haver. Inte direkt nån affär som har öppet imorrn vid halvsju, liksom.

Ska bli rätt skönt att få vakna upp till en ny dag imorrn faktiskt, o få titta på dom nya kassorna på jobbet med. (YES - dom har äntligen kommit) - synd att jag inte har kassatjänst imorrn bara.. Hade varit flashigt att få sitta och känna in lyxen liksom. Hähä. Men det blir till att packa upp varor hela dagen. Det tycker inte min kropp om speciellt mycket, får ont i ryggen, men det är ju bara nån dag nån gång ibland så det överlever jag nog :)

Pratade med världens bästa Ida på telefon ikväll med. Hon är himla bra. Och så pratade jag med mamma. Min mamma som är bäst i hela världen. Helt oslagbar.

Och så saknar jag Marie, nu får hon komma hem från Mallorca. Men - på måndag får man träffa henne igen. Naaaajs.

Godnatt.

Nånting jag hatar

Nånting jag hatar med Facebook är att man får ett mejl så fort nånting händer. Går det inte att ta bort? Jag blir galen. Jag vill inte få typ femti mejl om dagen. Jag vill få mejl när det är nåt vettigt som jag borde läsa, inte när min kompis har kommenterat sin egen kommentar på Facebook, liksom.

Kläder

Bytte om nyss, till myskläder. Men jag ska nog byta om igen. Det kändes inte bra dethär. Ska ta andra myskläder istället. Haha. För nu har jag ett linne som jag nästan aldrig använder och använder jag det nu så kommer det hamna i min klädhög bredvid teven där jag lägger kläder som är använda men inte så använda att dom ska tvättas. Och då kommer det att ligga där hur länge som helst. Det är ju bättre att jag tar kläder som ligger där. Mitt mål är ju faktiskt att få bort så mycket kläder som möjligt från dendär högen innan jag tar något från garderoben. Så, så får det bli.

Så nu vet ni. Jag vet att ni inte brydde er så mycker i dethär, men skyll er själv när ni läser och tror att jag ska ha nåt vettigt att skriva..

Tvätt

Idag har jag tvättstugan. Har tvättat tre tvättar. Har en ny i maskinen och en till som ska in sen.. Så fem tvättar idag.. Ordentligt. Skönt att ha allt rent sen!


Sommarjacka

Var på möte om förankringskonferens. Vi var utökade med tre pers från sist. Åh, jag älskar Feriba och Bahar, vilka jäkla smarta tjejer alltså. Sitter på så jäkla bra ideer så det är inte sant..

Efter det gick jag hem igen, (ja, jag och Johanna var duktiga o gick upp på skolan) Kristin var kvar hos mig då. Hon satt med datorn. Hennes har ju pajat.. Vi åt och sådär. Gick på Fifty, och jag köpte ny sommarjacka. Den på herravdelningen. Förhoppningsvis ett bra köp! Sen gick vi och satte oss i solen utanför förvaltningshuset. Skönt. Sen gick jag hem till mig och Kristin hem till sig. Hon skulle hem till Kårböle, skulle åka med sin papi hem.

Nu ska jag väl ta o fara till Lars snart..

Förankringskonferens

Igår var det jobb igen. Sista dagen på ett par dagar. Jobbar på torsdag igen.. Stängde med Vickan. Gick bra. Men iblend blir man bra irriterad på folk som går runt i affären och tar det skitlugnt även fast klockan är typ fem-tio över åtta.. Usch! Jag kan förstå om det är turister som inte vet, men alla i kommunen vet att Delins stänger ÅTTA - ingen annan tid. Inte sju. Inte nio. Inte kvart över åtta. DELINS STÄNGER ÅTTA!

Idag har jag inte gjort så mycket. Vaknade i Nore. Satt vid datorn lite och käkade frukost o så. Sen åkte jag hem. Fixade i ordning mig för dagen, och nu sitter jag här.. Väntar på att klockan ska bli två så Johanna kommer, typ. Sen klockan tre ska vi upp på gymnasiet på möte om en förankringskonferens med några ur Kramsta-gruppen.. Får se om vi blir ensamma idag med. Haha. Men det tror jag inte. Det var fler anmälda till denhär gruppen..

Men - först kommer Kristin, hon är påväg nu.. Det gäller att vara poppis vettni..

Pues.


Facebook

Igår jobbade, det gick bra, men dagen kändes väldigt lång. Käkade lunchlådan hos Marie i vanlig ordning. Skönt att gå dit o komma ifrån jobbet när man har lunchrast.. Efter jobbet for jag till Kristin och umgicks, käkade chips och såg film. Trevligt värre :)

Idag har jag hunnit med att möta upp Erik på köpingen. Han mellanlandade mellan bussen från Kårböle och den till Hudik. Vi va på Fifty och skoaffärn. Fanns inget åt Erik. Tur att man inte är kille, snacka om världens sämsta utbud på kläder och skor. Herregud. Men jag hittade en skitsnygg jacka på Fiftys herravdelning åt mig själv, förbannade skit att jag inte har pengar nu.. Precis en sån typ av jacka som jag skulle behöva. Typ vindjacka. Och skitsnygg. Men det fanns bara en S kvar, och den är nog borta när jag har fått lön, kan jag tänka mig..

Ska åka o jobba sen. Börjar halvtvå, så jag åker ett, om trekvart alltså. Funderar på om man ska ta o skaffa sig en Facebook. Känner mig väldigt gammaldags när mamma till och med har en. Haha. Anton (Olsson) har klagat på mig att jag är som en 60plusare som inte har Facebook, jag har inte hållt med. Men nu har mamma skaffat en. Och inte jag. Tror jag måste fixa en nu, annars kommer ju mamma ha mer koll på vad som händer än vad jag har. Vilka som är tillsammans och inte, såna grejer. Det känns lite fel.

TRÅKIGT

Åh, jag har så tråkigt. Lars ligger i soffan bakom mej och tittar på Criminal Minds. Det vill jag inte se, det är inte speciellt bra, det är sånna program man tittar på om man verkligen inte har nåt bättre för sig. Sånna kriminalserier som det går tusen olika av. Men jag känner inte för att titta på sån döteve. Jag vill hitta på nåt. Men det blir svårt själv, Lars tyckte att jag skulle lägga en patiens, det tyckte inte jag. Fy tusan vad tråkigt. Hade jag varit trött hade jag kunnat lägga mig, men det är jag inte, känner mig snarare lite speedad. Hm.

Idag har jag i vilket fall jobbat. 9-18. Det har gått bra, förutom att man blir väldigt irriterad ibland på folk som tror att dom vet bäst och blir sur för att andra "inte gör det dom ska" medans dom själv gör allt annat än det man ska. Jag växlade pengar idag. Hur mycket som helst. Sen gick miss Växel och växlade två gånger till fastän att det verkligen inte behövdes. Och med verkligen inte menar jag verkligen verkligen verkligen verkligen inte. Usch, sånna borde sättas på plats. Dock inte av mig, jag vill inte bli hatad. Haha.

Och tydligen ska Hanna flytta hem i slutet av Maj. Det tycker jag om, men alltså måste jag skynda mig att åka o hälsa på henne. Satt och tittade på tågbiljetter för ett tag sen, synd att det är så dyrt, men jag ska unna mig. Känner verkligen att jag vill dit en gång till innan hon flyttar hem. Vi hade det så himla trevligt sist. Om ni frågar mig iaf. Haha.

Imorrn är det jobb. 11.15 - 20.10. Blir nog bra, dock är jag inte direkt ett fan av stängning, men det ska bli skönt att få sova lite extra imorrn, det ska det. Stänger ända fram till söndag nu, så det är bara att bita ihop :P

Usch vilket osammanhängade inlägg. Jag ursäktar mig med att jag har tråkigt och mest skriver för att skriva. Har liksom inget bättre för mig. Stackars er.

Påsk

Ja, långfredagen blev en väldigt lång fredag. Kände mig lite som Jesus på korset när den var över..

På lördagen var det jobb, från tidigt. Jobbade på golvet och plockade en massa varor, skönt att slippa kassan ibland också.. Efter jobbet for jag till Ljusdal. Duschade och donade. For till Lars en snabbis och sen for jag hem igen och så tog jag med mig Erik och den trasiga teven och for till Kårböle. Spelade Risk med syskonen (det var nära att jag vann) och hade det allmänt trevligt. Mamma och pappa var bortbjudna på middag.

På söndagen hände inte så mycket på dagen. Jenny var inte hemma, hon var på Pilis och jobbade. Men jag, mamma, pappa & Erik satt ute på baksidan på trallen och gottade oss mest hela dagen. fast mest jag och Erik. Egentligen allra mest jag. På eftermiddagen kom släkten på middag, vi blev samma gäng som vi brukar vara på julaftonen, plus Kent. Mycket trevligt. På kvällen spelade jag, mamma & Jenny spel. Rita & Gissa. Väldigt nice.

På måndagen hände inte mycket, jag, mamma och pappa gick ett varv runt byn, sen spelade vi nog lite kort och sådär. Klockan fem slutade Jenny jobba, och då hon kom hem så åt vi och sen begav jag & Jenny oss mot Ljusdal. Åkte till lägenheten och lämnade av teven (tog en ny-gammal i Kårböle), sen for vi till faster. Va där och slöade ett tag. Sen for jag hem, Marie kom typ halvnio efter jobbet en sväng. Sen for jag till Lars.

I tisdags jobbade jag först och sen när jag slutade for ag till Marie en snabbis, sen var jag hem o tog en dusch varpå jag for till Lillhaga. Passade Lovisa eftersom Kent skulle jobba och faster var på behandling.. Lika mysigt som alltid att ha Lovisa. <3 Erik tänkte komma till mig innan han for till Hudik, så han kom till Faster ist en sväng. Faster & Jenny (som hade följt med till Gävle o handlad medans faster gjorde sitt) kom inramlandes kring sju. Tio i åtta gick Eriks buss till Hudik så då skjutsade jag han till bussen och sen for jag tillbaka till Lillhaga. Där var jag tills det var läggdags. Då for jag till Lars.

Igår var det jobb. For till Marie en snabbis efter jobbet, en kvart kanske. Sen for jag till Ljusdal, duschade, bytte om, sen käkade jag & Lars sallad. Sen var det en tevekväll bara.

Idag är det jobb igen, börjar om en timme, nio alltså. Ska nog ta o äta frukost o sådär känner jag.. Kan ju vara bra det med, liksom :P  Och snöar ute gör det med. Alltså, va? Herregud. Det tycker jag inte om. Verkligen inte.

Hörs.

(Mycket bra påskhelg med familjen i Kårböle och övrig släkt. Ni är helt oslagbara allihop. Mamma, pappa, Erik, Jenny, farmor, faster, Kent, Lovisa, mormor, morfar & Sven-Ove. Utan er vore man ingenting. Ibland känner jag mig väldigt stolt över min släkt. Ni är bäst. Utan tvekan.)

Folktomt

Idag har det varit hur lite folk som helst på Delins. Har aldrig varit med om att det har varit så folktomt. Men det är väl ingen som är kapabel att köra, typ.

Nu sitter jag hemma. Alla är fulla utom jag, så nu sitter jag och glor, önskar jag vore trött så jag kunde lägga mig och vakna imorrn. Det är så himla tråkigt när alla är ute och slirar och själv har man verkligen noll lust med att göra detsamma.

So I hold my breath til' my heart explodes.
This is how it is and this is how it goes.

Bajs

Bra bajs flyter.
Dåligt bajs sjunker.

Visste ni det? Vavava?

Sova

Håhåjaja. Nu har man varit vaken i en halvtimme. Börjar bli lite smått hungrig så det blir nog frukost snart. Har drömt en massa inatt, det tycker jag inte om. Jag vill sova jättetungt så jag inte minns vad jag drömt. Då är man ännu mer utvilad på morgonen när man vaknar.. Men det var skönt att sova ändå. Tråkiagre att vakna, dock.

Cantaloupe

Nu har jag precis ätit två Cantaloupe-skivor. Melon alltså. Det kändes friskt. Innan det duschade jag. Rakade benen och filade fötterna. Nu är jag som en ny människa. Dock tog mitt balsam slut efter världens minsta klick. Och jag hade inte en enda flaska med nytt balsam, hade däremot typ fem schampoflaskor och fyra tvål eller nåt. Men inget balsam. Då blir man lite trött på sig själv! Ska nog krypa ner under täcket snart känner jag.

Och Lars, han är i Hedsta han. Han ska sova hos sin far för imorrn är det ju Långfredag och då ska dom väl upp tidigt och supa skallen av sig hela högen kan jag tänka mej (som resten av norrlands befolkning, typ). Har aldrig förstått mig på dendär traditionen jae, men det kan ju dom få roa sig med :P Tytyty.

Delins

Igår jobbade jag. Efter det for jag till Faster, Kent och Lovisa. Lika trevligt som alltid! Det är skönt att komma dit o bara vara liksom. Prata, äta, mysa. Typ :) Sen for jag hem och lagade matlådor sen for jag till Lars och sov.

Idag råkade jag stänga av väckarklockan och vakna en timme senare(!) än vad det var tänkt. Skapligt stressigt men jag var på Delins ett par minuter innan jag började iaf. Vilken tur! På lunchen var jag hem till Marie, som igår. Nice :) Skönt att få komma bort från Delins på luchen så man får lite omväxling.. Har varit mycket folk hela dagen, hujedamig. Och stängning hade man med med Margit & Mathilda. Det var folk som handlade säkert till kavrt över åtta eller nåt, sånt uppskattas inte. Men det gick bra och vi va klara med allt halvnio iaf :)

Nu sitter jag här, har käkat lite macka. Ska ta en dusch och sen vill jag mysa i sängen framför en film bara. Känner mig slut. Men det går ju givetvis inte eftersom min teve inte fungerar. Då blir man lite besviken. Kanske ska se film på datorn, men det är ju inte samma sak. Huua.

Funderar på att avinstallera LimeWire och µTorrent från datorn också, nu när det har kommit en ny lag om att ladda ner saker. Den är lite skrämmande, och jag undviker helst att åka dit. (Iofs mest synd om Thomas som står på bredbandet. Höhö.) Men när man har programmen är det så lätt att "bara ladda hem en endaste liten låt" - typ. Hm, värt en funderare.

Funderar på att köpa ett USBminne på Dellan i veckan med. Kostar typ 250 eller nåt och det är på 16 gb. Då skulle man kunna lägga över alla bilder och all musik på det så man har en backup. För det har jag inte nu, och jag skulle gråta floder om allt skulle försvinna. Minst sagt!

Men - nu kallar duschen!


Finito

Nu har jag både dammsugit och duschat. Nu är det klappat och klart! Sitter i morgonrocken, dörrn är på vidgavel, vill ha lite frisk luft till natten.. En sak som inte är rolig är att jag känner lite förkylningssymptom. Imorse när jag vaknade kändes det lite dumt i halsen. Nu har jag ont i roten av tungan. Inte ett bra tecken! Särskilt inte när jag har två jobbveckor framför mig. Suck! Men jag håller ut.

Imorrn börjar jag 10, så nu är det sovdags. Blev sen-kväll ikväll. Det gör inget. För nu är det fint här!

Godnatt.

Ramsjö

Idag har jag varit i Ramsjö. När jag skulle åka sprang jag in i Kent, Lovisa & farmor på parkeringen också. Trevligt :) Farmor är så jäkla bra. Haha. Jag älskar henne! Dock klagar hon jämt på att jag plattar håret, och grejen är ju den att det gör jag ju verkligen inte varje dag, bara det att jag lyckas tajma in plattningen och farmor på samma dag. Jämt. Haha.

Men - sen for jag till Ramsjö i det fina vädret. Glassade med solbrillor i bilen och poppade en skiva som jag brände innan jag for. Åh, bäst! Sen kom jag fram och umgicks till tusen, typ. Gosade med Nathalie som fortfarande är lika gullig - om inte gulligare, hängde på balkongen i solen, gick ut och gick med barnvagn och Idas & Johns nya hund Bosse, svullade och hade det allmänt skittrevligt. Som vanligt. Åt god mat med, dom gör jämt så himla seriös mat alltså. Vuxenmat liksom. Hahaha.



Hon är fan min! <3

For hem vid sju typ. Marie kom en sväng. Och så har jag diskat (ÄNTLIGEN!). Känner att jag måste dammsuga lite också för att kunna somna bättre. Känns alltid bättre att somna när det är städat och fint. Men det blir ju alltid sen-städning när man sover hemma eftersom det inte händer alltför ofta att man sover hemma. Men det är väl bra att man gör det ibland å, så blir det städat och torkat liksom. Haha.

Skulle vilja ta en dusch med. Hoppas inte grannarna dödar mig. Jag får duscha snabbt.

Och, sist men inte minst. En bra låt. Lite deppig text kanske, men en väldigt skön låt som liksom är behaglig att lyssna på om man inte analyserar texten.

Titiyo - Love has left your eye



(Och ja, nu har jag lärt mig att lägga in Youtube-klipp utan videon. Höhö. Så skönt när det är en video/bild som inte är värd att visas, liksom. Prima!)

Suck

Har ätit frukost. Måste diska. Orkar inte diska.

Städat

Igår åt vi grillat. Det var gott. Lite somrigt.

Fick för mig att jag skulle städa igår också. Så jag dammsög i Felicias lekrum, tog ut mattorna och ruskade och hade mig. Fy vad fint det blev där. Rent och fint. Sen städade jag på toan. Torkade av allt som fanns att torka av, gjorde dock inget med golvet, men det blir väl nån dag det med. Jättefint blev det. Det kändes mycket roligare att borsta tänderna sen. Och sen lära jag ju dammsuga teverummet också, kändes fel att ha det nystädat på i två rum men inte det rummet man skulle vara i.. Torkade teven och lite sånt. Huua, jag känner mig nästan lite för duktig. Det är ju inte ens jag som bor där, liksom. Lars borde vara tacksam som har en sån snäll tjej som älskar att städa. (Hm? - Sitter här och tittar uppgivet på mitt eget diskberg. Kände att jag ljög lite. Älskar nog inte att städa, trots allt. MEN - det är skönt när det är rent och snyggt.)

Idag ska jag träffa Hanna. Härligt! Det var inte igår.

Och i eftermiddag, vid fyra - är det möte igen med några stycken ur gänget som vi var i Järvsö med.

Finväder!

Igår jobbade jag. Så himla surt när det var världens toppväder igår. Det gick bra att jobba, skönt att vara extrainsatt så man får göra alltmöjligt ist för att sitta o häcka i kassan hela dagen. Nu var det kassa, golv, frukt, mejeri och pant, typ. Skönt! Jag och Helena fixade även påskgodisbordet, det såg förargligt ut innan. Så tänk på det, när ni står där och beundrar installationen. Höhö. (Helena får säkert trät imorrn för att det inte är som det "ska"/"brukar vara", men då är jag inte där. Höhö)

När jag slutade (fem) så for jag hem till Emily, skulle släppa in hennes katter. Satt ett tag på bron där och njöt. Fy tusan vad härligt det var! Hade kunnat sitta där i flera timmar, men jag for hem till Lars. Lagade lite mat, och så åt vi. När Lars gick upp o la Felicia åkte jag hem o duschade o bytte om (SÅ himla skönt och välbehövligt, kände jag) - när jag kom tillbaka satte jag mig på bron, stirrade, filosoferade. (Utan jacka, utan skor = SKÖNT. VÅRKÄNSLA!) Lars ville inte vara med, men till slut hade han inget val. Han tyckte att "man kan ju inte sitta såhär som ett par mongon" - men, det kan man visst. Sen gick vi in och tittade på Robinson och lite annan teve.

Imorse vaknade Felicia alldeles för tidigt, om ni frågar mig (klockan var inte mer än sju-halvåtta, dock), jag var helt död, utslagen. Jag buttade på Lars tusen gånger (kanske tre, egentligen), och så fick dom gå ner. Jag sov till halvelva. Jag tror Lars var lika utdöd som jag, för nu då han gick upp med henne för o sova middag så la han sig själv också. Så nu ligger dom där uppe och sover, och jag sitter och glor, som vanligt. Finns inte så mycket annat att göra. Tvivlar även på att det går nåt vettigt på teve klockan två på en söndag. Känns inte som den ultimata tevetiden direkt.

(Pissigt att det inte är lika fint väder ute idag som det var igår..)

Stay The Night

Igår for jag till Lars när jag var klar i tvättstugan. Lagade mat. Blodpudding. Yepp. Sen åt vi, umgicks. Spelade spel och donade. Sen fick jag för mig att städa så vi städade ur tre skåp i köket, så nu är det ordning och reda. Det blev mycket skräp kan jag säga. Så nu är det som sagt ordning och reda, och mycket rymligare än innan. Fick tom. med in muggarna som jag köpte i förrgår.

Jag och Marie var på Dollar i förrgår, och då köpte jag sex muggar hem till Lars (tyckte det behövdes) - 10 spänn styck. Yes. Men sen när jag skulle betala så fick jag bara betala för en. Höhö. Sån jäkla röta. När man drar in varor så är det flera stycken likadana brukar man dra in en och sen knappa in x6 liksom, det måste hon ha glömt. Så - det blev 10 spänn - för sex muggar. Lätt värt! (Och inte är man ärlig och snäll o säger till den stackars kassörskan heller)

Nu sitter jag i vilket fall hemma, lyssnar på Stay The Night med Alcazar. Den som var i Melodifestivalen. Alltså, Alcazar är ju lite töntstämpel. Men jag kan vara töntig, för man blir så glad av denhär, har lyssnat på den om och om igen nu både igår och idag typ. Jätteglad blir man. Den är så peppig. Uh, I love it! (Fast imorrn är den säkert sönderlyssnad)



Jaja, jag väntar på att Marie ska komma iaf. Det blir väl om en halvtimme eller nåt kanske. Kanske dags att göra i ordning sig. Typ, byta om och sådär.

Dance wiv me

ÅH - jag lyssnar på Dance Wiv Me med Dizzee Rascal. Så jäkla somrigt. Perfekt låt för en dag som denna. Indeed.

Måste bara beklaga mig lite igen, alltså - min teve fungerar inte längre. Den är död. Jättedöd. Det händer ingenting. Det är inte roligt. Jag känner mig lite som Hanna.


LjusdalsNytt

Malin ringde och frågade om jag ville luncha med henne på Märtas. Jag hade precis ätit frukost så jag skippade det, men följde med som sällskap. När vi gick mot hennes jobb igen kom en tjej från LjusdalsNytt fram till oss och frågade lite om våren och tog kort. Säkert lika tjusiga bilder som alltid när man ska vara i tidningen.. Det visar sig :P

Sen gick jag och köpte fyra flaskor linsvätska.

Det är jättevarmt ute, helt otroligt superhärligt!

..och jag har tvättstugan.

Resumé

Har väl inte hänt så överdrivet rafflande saker sen sist, jobbade som sagt i helgen. På lördag-kväll var det Earth-hour. Då satt jag här med tända ljus och sen åkte jag till fastr & Kent och var där inpå sena natten. Lars ramlade in på morgonkvisten. Kanske halvfyra.

På söndag jobbade jag igen och på kvällen va det bara teven som gällde, typ.

På måndagen var jag iväg o klippte mig, sen for jag till Marie. Så följde hon med mig till Ljusdal och sen kom även Kristin. Hängde med dom hela dagen, och på eftermiddagen for jag & Kristin hem till byn.

På tisdag morgon bar det iväg mot Östersund. Skulle skjutsa mormor på sjukhuset, Kristin följde med. Vi gjorde stan medans hon var på undersökning. Åt på nachosstället och mötte upp Jyothi en snabbis. Dock tror jag att nachosstället gör sig bättre på sommarn. Sen for vi hem när mormor var klar, när vi kom hem till Kårböle följde jag med Kristin hem och åt där, va väl där ett tag. Trevligt. Det är ju inte så ofta man hänger där nuförtiden vill jag mena.. Sen for jag hem till Lars. Pratade. Sov.

Igår vaknade jag av att Astrid (Lars mamma) kom in och skulle fortsätta måla i trappen. Klev upp och for hem och åt frukost. Sen for jag till Färila, hem till Marie en sväng. Sen bytte jag bil med mamma och for hem till Emily, hon hade FF. Höhö. Hela veckan. Trevligt att träffa henne, det blir inte mycket av det nu för tiden. Pratade. For hem till Marie igen o hämtade henne, åkte till Ljusdal, va på Dollar, va på syaffärn o köpte tråd. Umgicks. Sen for Marie hem, och jag for till Lars. Då var klockan rätt mycket, kanske sex eller något. Jag & Lars for och handlade. Lagade tortillas till middag. Åt. Såg teve. Sov.

Idag har jag bara varit o handlat och ätit frukost. Yes. Får se vad som händer idag, skulle ha varit till optikern och hämtat ut en lins som har kommit. Men vi får se om det blir idag eller nån annan dag..

RSS 2.0