Klar

Hm, nu är jag klar att åka. Men jag kan ju inte åka förän om en timme. Usch, jag hatar att döda tid när man bara väntar på att klockan ska gå.. Dammsög och donade igår också, så det kan jag ju inte görna göra idag igen.

Skulle ju kunna sminka mig, men jag känner inte för det idag. Jag är väldigt glad att jag inte är en sån som inte kan gå utanför dörren utan smink. Väldigt glad, det måste vara besvärligt, om man måste sminka sig bara för att gå o handla, typ. Det är ju inte så att jag är anti smink, det lät nästan som så, men alltså, jag sminkar mig ju, men knappast varje dag, kanske fyra dagar i veckan, eller nåt. Känner att det verkar lite onödigt att vara beroende.

Man kommer liksom till en punkt i sitt liv då man fattar att allt inte kretsar kring utseende.

What to do?

Hm, alltså, vad ska jag göra nu? Det är två timmar tills jag ska åka och jag har ätit frukost redan. Känns lite väl tidigt att klä på sig jobbkläderna och fixa iordning sig. Och teven funkar inte, som sagt, så den kan jag inte titta på.. Hm. Snacka om dagens i-landsproblem.

Lite allmän info: Lady Gagas nya låt är inte mycket att hänga i julgranen, kan jag säga.

Dumteve

Okej, jag vet att jag snackat skit om min teve förut, att den piper och har sig. Men alltså nu hatar jag den på riktigt. Den startar inte alla gånger, den gör liksom lite som den tycker. Det stör mig fruktansvärt mycket. Så kan jag ju inte ha det. Och ofta jag har råd med en ny teve då? Svar nej. Inte en chans. Men jag blir så irriterad när den inte startar. Man tar ju på den för att man vill titta liksom. Åååh!

SÅ - är det någon som har en till övers är det bara att skänka på.

(Y)

Det blev hur bra som helst med gardinerna. Lite irriterande dock att det är som ett streck på ena gardinen som inte ska vara där.. Hm. Menmen :) Måste dock leja nån stackare som får sätta upp omtag i mina stenväggar. Är det någon som känner sig manad så är det bara att göra't :)

Jag & Jenny käkade pizza igår. Gött! :) Sen for hon på Kåken. Jag & Kristin åkte till Färila till Marie. Sen for vi hem, och så la jag mig.

Idag är det jobb på Dellan. (Sa ju upp mig från Ringbolaget i onsdags, det har jag kanske inte skrivit - men det kändes dumt att sitta där utan lön på ett jobb som man inte alls trivs på) - börjar i vilket fall idag klockan 13.30 i Färila. Känner mig inte direkt taggad, hoppas jag får jobba med nån rolig iaf.

Kanske är dags för lite frukost eller så..

Fålla

Håller på o fålla gardiner. Med såntdär strykklister typ, som man stryker fast. Så skulle man räkna med 4% krympning, så jag räknade ut det och strök fast den på ena gardinen. Sen kom jag på den geniala idén att tvätta dom innan så slipper man räkna med krymp. Hoppas att det inte lossnar eller nåt i tvätten nu bara, då blir det jobbigt.

Funderar på vad det blir för middag idag med. Jag & Jenny pratade om kebab igår, men jag vet inte hur det blir. Känns ju inte direkt nyttigt, men det kanske blir det ändå - ibland får man faktiskt käka sån mat, och dessutom så är det ju fredag idag. Då är det extra tillåtet.

Second Chance



Sitter och lyssnar på denna. Shinedown - Second Chance. Skulle nästan kunna påstå att det är världens bästa låt. Den går på repeat på hög volym justnu. Väldigt deppig stämning i den, jag vet liksom inte vart jag ska ta vägen. Det känns jobbigt att lyssna på den, men ändå gör jag det (för den är väldigt väldigt väldigt bra) - det är konstigt detdär. Och jag känner att jag mår dåligt, typ, att jag bara vill lägga mig o grina, men jag har ju inget att vara ledsen för som det känns. Underligt, jag vet. Men det är verkligen en låt alla borde lyssna på.

Fruktansvärt bra.

(Lite irriterande dock att det är ett "lyrics-klipp" men att texten inte stämmer. Skulle ha velat ta bort bilden och bara lagt ut låten liksom, men jag är helt värdelös på att ändra i html-koder, annars hade jag ju kunnat göra det. Vet nån hur man gör blir jag gärna upplyst)

Slotte

Igår va jag med Kristin. Vi åkte o hämtade Jenny i Ygsbo typ tre. Sen hängde vi tre på Ljusdal, typ. Så åt vi hos Kristin. Lagade mat och donade. Sen gick vi på Dellan, jag & Jenny. Sen gick vi hem. Käkade godis, såg teve, la oss. Typ.

I morse klev jag upp med Jenny, följde henne upp på gymnasiet för hon visste inte riktigt hur man gick. När jag kom hem så kom Ida & Nathalie. Myys. Nu sitter jag här. Glor. Väntar på att klockan ska bli två, då får jag gå ner till tvättstugan. Yeees.

Renovering

Idag har det varit renovering i Nore, Hallen och trappen ska göras om. Lars mamma, pappa & bror var här och hjälpte till. Skönt att det händer något faktiskt (säger jag, som inte ens bor här, liksom). Imorrn blir vi nog själva och Felicia ska barnvaktas av Camilla, får väl se hur långt vi kommer. Hoppas vi hinner med mycket så ställningen i trappen kommer bort, så den slipper stå i trappen hela veckan. Det är lite trixigt att komma upp, men det går.

Nu tittar Lars på Star Wars, sämsta skiten ever. När jag sa att jag aldrig hade sett det höll han på att tappa hakan, på riktigt. Tvivlar dock starkt på att jag gått miste om något. Hur som helst. Vet inte riktigt vad man kan göra medans, jag har redan gjort allt jag kan göra som det känns. Allt utom att plocka ur diskmaskinen, och det ska jag göra. Och slänga snorpapper. Som det känns nu kommer jag snora upp flera paket med näsdukar om dagen för resten av mitt liv. Vet dock att detta inte är sant. Känns lugnande.

Well, hade inte klockan varit så mycket hade jag ringt mormor och morfar och hört hur det gick med Kirre, har tänkt på det i ett par dagar nu men det flyger alltid ur huvudet på mig. Det är lite dumt. Hoppas att allt är bra med honom iaf, alltid lika trist när djur är sjuka. Usch.

Malena vs. Sarah

Jag kan faktiskt inte förstå hur La Voix kunde vinna Melodifestivalen. Sen när började Sverige gilla sånhär musik? Har jag missat något?



Men, jag tänker som så, att det har inte gått bra för Sverige dom senaste åren, det har det verkligen inte gjort. Och då har jag tyckt att vinnarbidragen har varit bra. Så, i år tänkte jag blunda för dom äkta munterlåtarna liksom (ex. i år: EMD, Alcazar och Måns), eftersom det inte verkar gå hem i övriga länder. Och då är min åsikt följande, Sarah Dawn Finer skulle ha vunnit. Jagmenar, denhär låten är ju tusen gånger bättre än Sanna Nielsens Empty room som höll på att vinna förra året. Det måste ni hålla med om. För Sarah Dawns låt i år var verkligen jättebra, och hon är ju duktig, och det är en lugn låt som övriga länder verkar gilla. Men nej, icke, då skickar vi en operalåt istället.



Men, det kanske bara är jag som tycker såhär, för tydligen så gillade folket Malena bättre än Sarah. Och här sitter jag, väldigt förundrad. Väldigt.

Smaklös

Det värsta med denhär sjuk-omgången är nog att jag inte känner varken smaker eller lukter. Det brukar jag alltid göra, och tycka att folk som påstår att dom inte känner någon smak bara överdiver, men nu vet jag hur det är. Det är hemskt. Jag försöker äta saker som ska smaka hur mycket som helst men det känns inte. Så fruktansvärt tråkigt! Ska laga mat idag med, känns lite sådär eftersom det kommer bli typ till idag och iaf två till dagar - så jag kanske kryddar jättemycket idag utan att jag vet om det - och sen ska jag äta det igen om nån dag och så har jag fått tillbaka smaken och så smakar det hur konstigt och starkt som helst, typ.

Kan bli spännande, indeed.


Pigg

Idag känner jag mig rätt pigg faktiskt. Det blir bättre och bättre, det blir det. Mycket skönt. Slapp mötet som jag hade idag på arbetsförmedlingen iaf, det var också skönt. Hon sa att om jag kände mig nöjd med min jobbsituation så slapp jag komma, och det gör jag ju. Dessutom är det ju sommar snart och då tar jag nästan för givet att jag har sommarjobb på Delins.

Idag vettetusan vad jag ska göra. Skulle ha diskat, städat och lagt upp mina gardiner. Men det orkar jag inte. Men diska måste jag göra, annars har jag inget att äta på och med. Iofs så brukar man alltid kunna lösa det, men jag har verkligen en rejäl diskhög, och det är inte roligt att bevittna hur den växer, och växer, och växer, oxh växer...

I lördags

I lördags var ju jag och Camilla på Stadt, för hon var nyblivet 18åring. Basic Element var där och spelade, så förbannat bra! Alltså, jag vet inte hur länge man har lyssnat på dom men dom blir tamejtusan aldrig dåliga. Aldrig, hör ni det?

Innan satt vi hos mig i vilket fall, det brukar liksom bli så. Men jag tycker det är trevligt. Vi lyssnade på ABBA och pratade en massa skit.

Bra kväll - tack, och grattis Cääämilla.


Feber

Idag har jag haft feber. Lars påstod att jag hade haft det under natten, och när klockan började bli tolv-ett så kände jag det igen. Kände mig helt utslagen, usch! Och sådär har jag gått runt idag. Har dock överlevt två besök. Haha. Marie var hit under sin lunch i ungefär en timme och sen kom Malin innan hon skulle hämta thaitjejen på innebandyträning i typ en halvtimme. Nu ska jag nog ta o borsta tänderna - igen - och fara hem till Lars. Hade velat se Spårlöst, och jag tror det börjar nio, tror inte jag orkar, men det vore trevligt att se, för det är bra - och jag missade förra veckan. Borde diska, men det finns ingen ork. Uscha.

Ibland är man bra på att tycka synd om sig själv.

Och, apropå inte så mycket - jag & Lars har varit ilag i fem månader nu, tiden går fort när man trivs. <3

Vaken

Jag är vaken och jag börjar bli hungrig. Borde dock diska innan jag äter, annars kan jag inte skölja av fil-tallriken när jag ätit, för då hamnar ju det på all annan disk, och det känns lite onödigt, för jobbigt är det inte att diska.. Ska ju åka mot mormor och morfar om lite en timme, men det borde jag ju hinna ändå, även fast jag sitter här i morgonrock och sovfrilla :) Men, jag borde hinna. Tycker man.

Begär prospekt automatiskt

Phöö, ikväll känner jag att jag har kommit igång på riktigt på Ringbolaget. Nog för att jag inte sålt något, men jag har haft på "begär prospekt automatiskt" - alltså att programmet ringer upp en ny så fort man lagt på med den man pratade med innan. Det kändes väldigt seriöst. Ska man trycka själv på uppringningsknappen så sitter man gärna alldeles för länge.. Så nu hoppas vi bara att det blir nåt sålt till veckan. Vi får se :)

Och så ringde mormor nu, och jag kände verkligen hur jag hade säljarrösten kvar, pratade typ skithögt och engagerat typ. Men det gör väl inget det e :)

Nu vet jag bara inte om jag ska sova hemma eller hos Lars. Svårt. Det kommer en gubbe o ska ha brandskyddsinspektion där imorrn och han kommer vid sju så isf måste jag ju kliva upp tidigt, men det kanske inte gör så mycket eftersom jag ändå ska åka till Ängersjö imorrn, typ vid niosnåret. Mja, det visar sig :)

6 dagar

Det var längelängesen jag skrev om vad som händer i mitt liv. (Eller ja, 6 dagar sen). Allt och ingenting har väl hänt. Typ.

Ringbolaget på tisdagkväll, umgicks med Johanna på dagen. Ringde runt som bara den och kände mig allmänt seriös. På onsdag for jag hem till byn. Umgicks med Erik. Ägde han på alla spel man kan tänka sig, typ. På torsdag eftermiddag for jag till Ljusdal. Uträttade lite ärenden, på kvällen gick jag och Jenny på bio. Mammut. Den var sådär. En väldigt bra tanke, med en sämre filmatisering. Fredag for vi till Björnrike, jag, mamma, pappa & Jenny. Trevligt. Bra väder också. Satt och ugglade på kvällen när vi kommit hem, såg Lets Dance. Idag gör jag inte mycket alls. ikväll blir det Melodifestivalen. Annars har jag väl ingen plan. Mamma bakar, så jag ska väl kanske käka upp hennes kaka då, annars - inget. Imorrn blir det jobb på Delins.

Lady Dahmer

Lady Dahmer is the shit. Verkligen. Inte nog med att hennes blogg är typ bäst (har läst den i x antal månader nu - LÄS DEN). Hon är grym på designer med. Inte sant? :)

(Och så är hon urspungligen från Hudik också. Världen är bra liten ibland.)


Lördag

Igår när jag hade duschat och fixat mig höll jag på att dö av tristess. Plus att jag var jättehungrig. Blev irriterad för att jag var så hungrig och störde mig jättemycket på att jag inte hade nån vettig mat hemma och ingen att umgås med. Verkligen alla gjorde nånting. Så himla typiskt! Ringde hur många som helst - MEN -

Lars - Var i Hedsta och lagade bilen
Emily - Firade sin styvpappas mammas födelsedag
Marie - Var hos sina föräldrar, skulle festa
Johanna - Skulle iväg med Pelle till Färila o titta på en bil, sen åka till Järvsö
Malin - Hjälpte sin moster att flytta, skulle festa
Faster - Var sjuk
Nicklas - Umgicks med flickvännen, spelade spel
Stefan - Var på Åsen och tjusades, skulle äta köttbullar
Olle - Var i Gävle på McDonalds, skulle titta på Magnus föreställning

Och ja,

Ida bor ju inte i Ljusdal (och så var hon i Sundsvall med för den delen)
Kristin är i Thailand
Frida har flyttat till fiskrensningen i Norge
Hanna sitter och syr i Borås

- Sen har jag inga fler kompisar. Typ. Så förstå vad utsatt jag kände mig. Så jag kokade nudlar, tyckte lite synd om mig själv och sådär. Hade ingen mjölk. Så typiskt. Orkade verkligen inte gå och handla. Men nudlar är inte nudlar utan mjölk. Men jag åt ändå och försökte se glad ut. Kändes lite bättre sen när jag slapp vara hungrig. Yes :)

Åkte till Lars och såg melodifestivalen i min ensamhet. Tände lite ljus och myste lite med mig själv, för Lars, han eldade och bar in ved och duschade och allt som man kunde göra, typ. Han ville nog inte se melodifestivalen han inte. Den typen. Fel låtar som gick vidare från duellerna i vilket fall, uscha. Dumt dumt dumt. Blir så besviken på Sverige ibland.

Men sen skulle jag skjutsa Malin från Tallåsen till Ljusdal, Lars ville med - så han fick köra eftersom vi var tvungen att ta hans bil då.. Yes. Sen for vi o tankade. Åkte hem till Nore, åt lite igen. Kollade på teve. Umgicks. Sen skulle jag skjutsa Anton Olsson hem till Järvsö efter krogen. Så jag höll mig vaken. Blev lite piggare när jag gick upp o startade bilen, så då gick jag och stängde av den igen, och så for vi senare, jag & Lars. För han ville med han också.

Vi kom i säng strax efter två. Låg och pratade och skrattade ett tag. Så himla härligt. Låg och tänkte på hur bra jag har fått det, jag tänker ofta på det. Hur mycket mitt liv har förändrats. Känner att allt ser så löjligt ut när jag skriver det, det är därför jag inte brukar göra det. Det känns som att jag verkar som en nykär 14åring som är helt förblindad av kärleken och öser en massa lovord över hur bra allt är för att jag inte kan se klart - och även fast det inte är bra egentligen. Det är inte så det är, det var förr det, det jag känner nu är en väldigt trygg känsla, en genuint bra känsla. Allt känns så vettigt. Har aldrig känt en så sund känsla någonsin, faktiskt.
 
Sen sov vi, i vilket fall som helst.


RSS 2.0