Donationsregister

Igår anmälde jag mig till donationsregistret. Det var på tiden.

Högskoleprovsrace

Idag var det ett provrace inför högskoleprovet. Det gick typ.. skit? Men det gör inget :P Jag är glad ändå jag vettu :)

Har även insett att min ultrasunknivå nu är uppnådd. Det tar lika lång tid för mig att göra i ordning mig på morgonen som för en kille. Herregud, vart är jag på väg? :P Skärpning Elin! Förfanihelvete :P

Imorrn är det sovmorgon till ett och jag ska sova som aldrig förr. Jag är skittrött. Stackars mig.

Mamma var till mig & åt idag igen. Jag gillar min mamma. Jag älskar min mamma. Hon är bäst på hela jorden. Helt seriöst, skulle jag välja en person som jag fick ha kvar i mitt liv - endast en. Då skulle jag välja mamma. Utan tvekan.

Funderar på det jag, vilka är det som läser min blogg? Egentligen. För jag har ju ingen aning. Vore ju lite kul att veta. Faktiskt.

Seriöst

Ikväll har det varit körskolan. Sen satt jag hos Emily ett bra tag, och sen kring elva bestämde vi oss för att gå runt kyrksjön ett varv. Jag har haft en så himla äcklig känsla i kroppen hela dagen, en känsla blandat av ångest & rastlöshet. Så det var så himla skönt att få gå av sej den känslan. Fruktansvärt skönt. Och himla skönt ska det bli att få krypa ner under täcket nu o pula på. Aaaaaow.

Vaknade även tusen gånger inatt av världens magont. Trodde att jag skulle dö, ungefär. Hade i vilket fall kunnat gråtit floder och spytt upp sju liter maginnehåll. Har nog aldrig haft så himla ont i magen förut. Faktiskt.

Dags att sova kanske. Provrace inför högskoleprovet imorgon, då kanske man ska vara lite pepp i alla fall.

Ida

Idag kommer Ida till mig, mycket snart. Om några minuter bara. Det ska bli trevligt :)

Hem till Kårböle ska jag ikväll också. Det ska bli skönt att få komma hem lite får jag lov att säga. Va inte hem i helgen som va heller. Så, det blir skönt :)

Torsdag

Idag har varit en bra dag trots två sega första-lektioner. Det som gjorde dagen var träningen tror jag, för jag kände mig så himla duktig då det var avklarat. Duschade då jag kom hem till Ljusdal. Jag svär - jag kunde ha stått där i minst en timme. Det var så himla skönt! Och efterår blev jag hel-slö. Det är så skönt. Då kan man bara kasta omkull sig framför teven o slappa järnet. Åt även ravioli. Rackarns längesen! Sen kom Emily en sväng också.

Nu ska jag sova. Fetsova. Ska bli helt galet skönt. Aaaaaow. Godnatt, vakisar :)

Skolan

Idag hade vi våran psykologilektion. Det verkar faktiskt rätt kul, och Karin verkar mysig. Sitter på filosofilektion nu, så himla segt. Plus att vi har fått världens jobbigaste uppgift också. Bläbloblå. (Jag hatar filosofi!)

Skulle helst av allt vilja att skolan bara kunde försvinna justnu. Har så himla mycket att göra som det känns.. Ikväll finns det en massa saker jag skulle ha gjort. Teori till körskolan först och främst. Två uppgifter till medicinen samt 40 engelskaglosor till imorrn. Suck. Megasuck. Det kanske inte låter så mycket, men det ÄR mycket. Plus att det är teoriträff ikväll också mellan halvsex & sju. Så då är det ju en och en halv timme som försvinner där också, plus att man förmodligen läre äta nånting. Så minst två timmar är ju helt borta i vilket fall.

Dumt.

Ultrasunk

Mamma var här i afton, det var himla trevligt. Vi åt omelett. Mamma är mysig, vi for på Dollar också. Sen kom Kristin efter mamma åkt, och hon har varit här tills nu.

Mycket trevligt sällskap idag med andra ord!

Dagens ord: Ultrasunk.


Schema

Igår fick jag tillhandahålla ett nytt schema. Det var bra, fast det förra va bättre :) Men - idag har jag en lektion bara iaf. Börjar 8.50 och slutar 10.35. Soft de :)

Va till Lillhaga till f, K & L igår. Jag & Kent kikade på film. Rescue Dawn. Nån krigsfim, det var inte så bra. Fick med mej Irene Huss - Tatuerad Torso också. Måste kika på den idag så kan springa på Statoil med den sen. Men det går nog bra, för är det något jag har idag så är det väl tid :)

Sitter o kikar på teve nu, världens sämsta omgjorda Hot in Herre spelar dom nu. En tjej (Jenny Owen Youngs) som spelar gitarr och sjunger den hel-lugnt. Ja, den var inte alls bra i vilket fall.

Undrar just hur bryydsen har tänkt sig med afron i afton.

Underligt

Jag har vetat detta ett tag nu, men nu när det håller på att bli verklighet - så känns allt bara så himla konstigt. Det känns som en rätt egoistisk handling egentligen - meen. Jag är kluven, givetvis gläds jag, men en annan del av mig säger bara nej.

Jag finns här, oavsett vad <3

Miss

Ibland blir jag arg på mig själv för alla dumma saker jag gör. Att jag inte lär mig.

Dumt Elin, mycket dumt! Kräääääks.
Jag känner mej ond. As I am.

Unfaithful

Sitter i lägenheten nu och gör absolut inget annat än att ruttnar. Det är så jävla synd om mej. Rastlös som ett as är jag också. Skulle ha varit i Kårböle ikväll och partajat med gänget. Men icke. Elin har varit kattvakt. Vad har man inte vänner till?

Har varit hos faster hela dagen idag med henne & Lovisa. Himla cp-mysigt. Lovisa är helt klart världens gulligaste :) Ska vara barnvakt nån dag här framöver också. Treeevligt :)

Unfaithful - Rihanna kom på teven nu. Rackarns vilka minnen. Tiden med S. Sommaren 2006. Himla bra låt. Det är kul att sitta o minnas ibland alltså. Jag älskar att vara nostalgisk, jag är det typ hela tiden. Mysfaktor.

Vad fan ska jag hitta på?

Film

Ikväll har jag, Frida, Marie, Lotta, Jonas & Mik kollat på film. After the sunset. Efter halva filmen insåg jag att jag redan hade sett den. Det händer inte ofta. Coolt Elin. Fast synd. Dags o sova kanske.

Inte så mycket

Jag har inte så mycket att säga.

Yesterday was wierd.
I will keep it to myself.

Skumt.

Och vad gör man i helgen egentligen?
Ett mysterium.
Helt klart öppen för förslag.

Igår fick jag min kebabrulle.
Lycka.

Tårar

Det var inatt
Jag grät

Allt kom tillbaka

Natten vi skrattade
I lycka
Det var du och jag
Det var mitt i natten
Kanske kring fyra

Jag grät inatt
Det gjorde jag
Det var skönt

Ibland får man
Faktiskt
Utan anledning

Som just inatt

Livet i allmänet, sådär

Jag kan ju säga att just i detta nu känns mitt liv sådär allmänt skittrist & heltragiskt. Det är så jag tycker lite synd om mig själv faktiskt. Inte för att det är något speciellt som har inträffat. Men seriöst. Vad lever man för liv egentligen? Ska ta o sova bort en till natt nu iaf, ensam i min gulliga lilla älsklingslägenet. Godnatt.

Smärtor

Ja, igår då jag vaknade så skulle jag kliva ur sängen. Lurvis hade sovit med mig den natten och så skulle jag svinga benet över honom när jag skulle kliva ur sängen. Ja, då tappar jag givetvis balansen (inte så mycket att jag ramlar) MEN - jag slår i foten skithårt i allt som finns att slå i. Jag har fortfarande ont i mina tår på ytterkanten. Stortån har jag haft ont i x antal veckor nu. Så - jag har endast två välmående tår på min högerfot just för tillfället. Jag måste verkligen ha stukat mina tår rejält igår då jag forftarade har ont idag. Herregud!

Och så är ju tant Röd på besök också, vilket heller inte är så jävla trevligt alla gånger. Jag brukar inte vara lättretlig och ha ont, men nu har båda två inträffat. Det tycker jag inte om. Bättre lycka nästa månad, Elin.

Ja, förbannad blir jag

Var det någonting jag verkligen inte väntade mig så var det väl det, i synnerhet inte från dig. Som du har predikat.

Jag blir helt galen, alltså förbannad. Ja, jag fattar heltenkelt inte. Man förväntar sig väl ändå lite mer med tanke på omständigheterna. Snacka om att spotta sig själv i ansiktet då man ena sekunden säger hur himla viktigt det är att vara ärlig, och sen göra exakt tvärtom.

Egentligen skulle jag bara släppa dethär, men alltså. Jag är faktiskt rätt faschinerad också. Det du håller på med går inte ihop i min värld. Det gör verkligen inte det. Jag måste nog hitta en logik i detta för att kunna få sinnesro som det känns :P

Och så har vi en annan människa som jag faktiskt känner att jag skulle kunna ha en normal relation till efter allt. Men så får man en fet lögn upptryckt i fejan det första man gör. Så himla patetiskt. Vissa förändras visst aldrig.

Ja, förbannad blir jag!

Engelska

Just nu sitter jag och har Engelska. Har precis redovisat en artikel för Alice om Spice Girls comeback. Vore kul om dom kom till Sverige, men det tror jag inte. I så fall skulle jag fan gå på den. Jag tycker det vore rätt tufft.

Jag är hungrig, och det är skitäcklig mat på skolan idag. Fiskgratäng. Funderar på att gå hem o käka chili con carne istället.

Louie & Chanel

Nu kommer jag precis hem från Emily, har varit där och matat katterna samt tömt kattlådan - för hon är ju som könt i Stockholm och tjusas. Snodde med mig två filmer utifallatt jag skulle få tråkigt ikväll som jag kan kika på på datorn då om det skulle vara så.. Så det är ju bra :P

Var även första skoldagen idag efter jullovet. Det gick bra. Vi gick igenom en provomgång varpå vi fick sluta. Jag och Johanna gick på ungdomsmottagningen och införskaffade oss nya recept på p-piller, båda två. Sen gick vi på körskolan och Johanna ska läsa teori med mig. Skönt att inte behöva göra det själv iaf..

Nu sitter jag är och kollar på Age of Love, ett skitprogram som jag har börjat följa. Det är typ som the Bachelor. En kille som är 30, och så är det ett gäng "tjejer" i 40-års ålder, och ett gäng i 20-års åldern. Och alla har väl sett the Bachelor så ni förstår väl vad det går ut på. Tre stycken från varje grupp är det kvar nu iaf. Vi får se hur det går ikväll :) I'm a nerd!


Minmamma

Jag är kattvakt, för Emily for till Stockholm i morse. Rätt mysigt. Så när jag vaknade knatade jag iväg o matade dom varpå jag tog mej ett varv runt Kyrksjön. Ida kom o kikade till mig en sväng också. Trevligt. Sen har jag bara varit hemma idag tills mamma och jag gick på garnaffärn o kikade på garn till en tröja till mig. Alpacka garn blev det. Mysigt! Sen for vi hit & hon åt med mig idag.

Mysigt. Jag gillar min mamma sjukt mycket! Hon är bäst.


Minmarie

Idag har jag varit en massa med min Marie. Himla trevligt, vi har varit o fyndat på Dollar, och så har vi kikat på teve o samtalat. Gööörtrevligt.

Nu är Emily här, jag sitter och äter upp hennes godis medans hon sitter och pratar med Calle.. Oh yes.

Världens underbaraste - Miss Li. Hur härlig musik som helst :) Speciellt "I'm glad I'm not a proud american". Me like!


Sladdar

Igår var jag & Erik ut på isen o åkte skoter i princip hela eftermiddagen. Roligt var det & himla ont hade jag innan det var färdigt - både här och där.

Var sedan även iväg på isbanan och sladdade bil med pappa. Det var faktiskt rätt kul & det gick förvånansvärt bra för att vara första gången. Känn sbar att i alla fall ha provat :)

Idag far jag tillbaka till Ljusdal, gott folk.

Lycklig?

Alltså seriöst, jag blir irriterad på människor som är äckligt lyckliga. Äter lycka till frukost, middag, lunch. Andas lycka. Skiter lycka. Svettas lycka. Alltså, det kan ju inte vara bra. När ska man komma ner på jorden liksom?

Jag blir faktiskt irriterad, sluta väs lycka i öronen på mej. Fatta att alla kanske inte är lika äckligt lyckliga. Måste man då påminnas om att man har ett ohändelselöst och urtrist liv? Och händer det något, så är det bara saker som får en att må skit i slutänden på ett vis eller ett annat. Människor som kommer in i ens liv och ger skenet av att vara helylle men som sedan spottar en i ansiktet. Händer det något annat i mitt liv så är det något som får mig att spy av bakfylla. Seriöst - när ska det hänta något kul i mitt liv egentligen? På riktigt.

Nej, jag är inte bitter.

Pojkar, pojkar

Jag ska inleda med att säga att om det är någonting Elin Kristina Fredriksson är less på nu så är det pojkar. Jag förstår faktisk inte hur de flesta är funtade, och vad de egentligen tänker med? Och nu är det inte någon som har gjort någonting jättedumt just idag som jag skriver detta. Jag bara filosoferar, sådär i största allmänhet. Jag funderar på att bli nunna.

Läste även ut julklappsboken Det ska bli ett sant nöje att döda dig av Magdalena Graaf idag. Himla bra bok. Skildrar hennes liv som offer för hustrumisshandeln. Helt klart värd att läsas - och som sagt så äger jag ju den. Så det är bara att säga till.

Miniserien Talk to me slutade även idag. Den gick i fyra delar. Två igår & två idag. Den gjorde verkligen att man blev helt snurrig i huvudet. Vilka intriger. Man är ibland glad att man lever det tråkiga liv som man faktiskt lever - och detta var ett sådant tillfälle.

Så när man tror att man lever världens sämsta liv ska man tänka på dem som blir misshandlade av sina äkta män och bedragna av sina närmaste vänner. Jo tacka vet jag livet i Kårböle, det är fridfullt det.

Fast ibland får man faktiskt klaga, vilket jag tycks göra för jämnan. Men vetni? Det gör inget. Tycker jag att det suger så gör det det, det är väl mitt liv & jag tycker som jag vill i & om mitt eget liv. Och ni med. Om erat.


Nyår

Igår var det år 2007s sista dag. Den spenderades med Camilla på fyra olika "fester". Först satt vi här hemma hos mig och kikade på MTV top 100 - 2007 och smådrack. Efter det knatade vi upp till fröken Larshans där det var endel folk fast inge röj, vi beslutade oss för att fara till Borr, vi släpade med oss Hanna. Berbres var snäll att bidra med skjuts. När vi kom dit insåg vi att det inte var roligt där heller, men trots det fick vi stå där och frysa in det nya året. Vi fick i alla fall fara tillbaka med Knotan. Tillbaka till Sofie. Fortfarande inte så himla roligt där, Lars kom och med honom gick vi sedan till André Nilsson, och där var det heller inge kul och vi var återigen hos Sofie där det fortfarande inte var roligt.

Så, ett blåmärke senare gick vi hem o sov - jag & Camilla.

Gott nytt 2008, gott folk.

RSS 2.0