Berlin, dag 5

Idag har vi varit in till centrum igen. Knatade runt lite. For upp i TV-tornet som var 203 meter högt. Utsikt över hela Berlin. Landets högsta byggnad tror jag bestämt att det var. Efter det sa akte vi med en bat pa Spree i typ en timme. Nan slags sightseeingbat. Vi fattade ju ingenting och hade ont i huvudet sa vi ville mnest att hon skulle vara tyst sa vi bara fick njuta av kluckande vatten. Men icke. Sen for vi i vilket fall hem. Käkade pa varat kära falafelställe idag igen. Han visste vad vi ville ha till och med. Vi har blivit lite bundisar med han. Han är sa gullig den gubben, och nu kommer vi aldrig mer se honom. Buhu! Undra om han kommer sakna oss? Haha.

Igar eftermiddag drog killen som vi delade rum med. Han som jobbade för att fa bo billigare. Idag kom det en ny kille. Han är fran Israel och han är mycket underlig. Kanske har nat mer kulturenb att göra. Han hejar tillexempel hela tiden. Om man är pa rummet, och han är där, och sa gar man ut och sa kommer man in i rummet igen ett par minuter senare, da hejar han liksom. Haha. Ganska kul. Och sa knackar han innan han kommer in i rummet. Väldigt artigt men ganska mysko, han bor ju ocksa där liksom, sa han behöver ju inte knacka egentligen.

Imorrn aker vi härifran iaf. Utcheck vid 12. Lämnar nog väskorna här och hittar pa nat under dagen, för taget mot Polen, Krakow gar inte förrän pa kvällen. Kom inte ihag om det var vid sex eller atta, men det blir ju lite segt att kanka tungväska hela dagen. Nog för att den bara väger typ 7 kg, men det är mycket nog bara det. Nog för att jag ser väldigt muskullös ut och sadär, men jag är inte sa stark som man kan tro ;) Haha.

Satt pa bokavandrarhem.com idag igen. Kände att vi kanske skulle boka en natts boende till i Frankrike. Vi har en obokad natt den 26e, da vi aker mellan Nice och Paris. Tänkte stanna en natt pa vägen sa man slipper aka sa langt pa en och samma dag. Sagt och gjort. Bokade ett boende i Marsielle. Vertigo hette det. Hur lämpligt som helst för det lag tva minuter fran tagstationen som vi kommer och aker ifran. Kunde inte bli bättre!

Sa, idag är sista datordagen pa lääänge. Skulle jag tro. Fast det blir kanske en kort rapport imorrn med. Ska bli skönt att fa aka härifran, kanns som att vi har gjort nästan allt man kan göra som turist i Berlin nu.. Om vi orkar imorrn ska vi leta upp museet som hör till Berlinmuren. Far se hur ambitiösa vi är. Annars blir det nog bara att sitta i en park och dega. Hittade en skitfin idag. Hanna skrattar at att jag blir sa till mig för parker och andra gröna ställen. Hittade en skitfin botanisk trädgard i Nice ocksa som jag bara MASTE till. Hanna lät inte lika entusiastisk, men man far offra sig för varandra, det är sa det gar till dehär :)

Nej, vi far se om jag skriver nat imorrn, men annars sa hörs vi väl pa ett eller annat vis anda :)

Auf Wiedersehen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0