Intressant

Igår for jag till Ljusdal så jag var här till halvnio bra precis. Marie kom en sväng, vilket var behövligt - så jag fick prata av mej. Åkte sen till Kristin där jag var länge :P Vet inte vad klockan blev, men över elva va den då alla gånger.

Kom hem, och sen blev det väldigt intressant ska ni veta. Och nu sitter jag här, hungrig till tusen (sådär att man nästan mår illa) - och väldigt o-sugen på att jobba. Huua. Men ja, elva börjar jag.


Cykling + 50årsfest

Ja, nu var det faktiskt ett tag sen sist. I torsdags cyklade ju jag & syster till Ljusdal från Kårböle, som säkert dom flesta redan vet. Fem timmar tog det med pauser och allt, faktiskt inte alls jobbigt och ganska trevligt med för den delen :) Lägger väl ut bilder nån dag om jag orkar. Haha.

Igår var det 50årsfest i Kåböle för min fader, det blev väl ungefär 40 pers som kom, och dom åt på tok för lite. Så nu kommer jag få leva på pastasallad med kassler & rostbiff hela veckan. Mat för 30 pers blev det kvar i vilket fall. Idag for jag med faster till farmor och bar ner hennes hammock med.

Nu sitter jag här och lyssnar på lite Amy MacDonald :) I like. Funderar på när jag ska bege mig mot Ljusdal. Svårt val. Skulle egentligen vilja åka bra snart, bara för att jag har absolut noll saker att göra, men när jag tänker efter lite så kommer jag ha ungefär lika mycket att göra i Ljusdal så :P

Och imorrn är det jobb, jag längtar inte. Men pengar är bra, indeed.

Same old story...

Blåsigt

Idag gick jag och Johanna runt Kyrksjön i megablåsten, men det gick bra. Satt hos henne ett tag tills jag blev hungrig så då gick jag hem och tog en macka. Sedan ringde faster och så åkte jag till Lillhaga. Där åt vi kycklingsallad och jag har varit där ända till nu. Har lekt en massa med Lovisa, alltid lika roligt. Sedan åt jag, faster och Kent varma mackor bra precis innan jag for. Gött mos! Ja, samma dag som igår nästan då med andra ord. Johanna är trevlig, faster & Kent är trevliga = trevlig dag. Gräjt.

Nu ska jag lägga mej - komma i säng i någorlunda tid för en gångs skull. Imorgon ska jag åka buss (!) hem, för typ andra gången sen jag fick körkortet. Ordentligt. Haha. Men det finns dock en anledning som alla kommer bli äckligt chockade över när den kommer fram. Ha! Ska hålla det som en hemlighet. I vilket fall så fyller min käre far 50 imorrn, så då blir det till att smarra på tårta och lite såntdär. Bussen går tolv och innan dess ska jag handla och diska, så ja - nu så ska jag lägga mig. Helt enkelt.

Godnatt.

Tisdag

Nu sitter man här igen och lodar. Funderar på vad jag ska hitta på idag, som vanligt. Egentligen borde man väl kanske ha en ordentlig dag, tvätta, gå runt kyrksjön och ta kort till körkortet, typ. Men - jag känner mig själv och den dagen kommer inte vara idag. Men däremot ska jag nog boka en tvättid och kanske ringa faster. Förvarnade henne igår om att jag skulle ringa om jag fick tråkigt, och hon sa att det gick bra. Så hon får ju skylla sig själv liksom :) Haha.

Fast hon överlever nog. Och först och främst ska jag väl kanske ta o äta frukost, eller vad tror ni?

Det sägs att kärlek föds ur nonchalism

Det sägs att kärlek föds ur nonchalism
Att man ska springa för glatta livet -
ifrån det man åtrår innerligast av allt

För tydligen har män en extrem förkärlek till jakt

Jag lovar att jag försöker
men det är svårt

När allt jag vill göra är att somna i din famn

Adiemus

Ja, idag har jag varit hos Johanna, och så blev jag så himla sugen på nachos så jag var tvungen att ringa faster och fråga om inte dom ville äta det med mig, och det ville dom - så då for jag dit. Snacka om tur man har! :) Aaaow. Och Lovisa är ju bara så gullig. Alltså, ja, och hon blir ju bara större och större - växer så det knakar. Dock vaknar hon nog med en trevlig bula i pannan imorgon. Men så kan det gå.

 (Bild från midsommarafton, hemma hos farmor.)
 
Just nu sitter jag hemma, kom hem för kanske en halvtimme sedan eller så, och jag känner mej så himla harmonisk. Fast ändå inte, liksom. Sitter och lyssnar på Enya - Adiemus, den låten är totalt odödlig, jag fullkomligt älskar den! Över två år sedan jag hittade den nu, och den är fortfarande lika bra :)

Ja, med andra ord en hellyckad dag med toppsällskap all day through - liksom :) Haha.

Och som en himla snygg finish så ska jag säga att det sägs att hoppet är det sista som lämnar människan, och jag tror nog faktiskt att det stämmer himla bra. För man kan ju inte göra annat än att hoppas här i livet. Ibland hoppas man och får utdelning, och ibland hoppas man helt i onödan. Deprimerande finish insåg jag att det var nu. Men det får vi ta :)

Johanna

Yes, nu ska jag åka till Johanna. Så ni vet :) 3vligt.


Vad gör man, liksom?

Ja, imorse när jag vaknade klockan åtta var jag pigg som en lärka, men det är inte lika bra detdär alla gånger, för just för tillfället vet jag verkligen inte vad jag ska hitta på, och det är över en timme tills jag ska fara. Jag har faktiskt diskat upp allt nu också, det kändes som att en sten lyfte från mina axlar. Haha. Fruktansvärt skönt att ha det gjort i vilket fall. Ja, som sagt. Vad hittar man på nu?

Dödstrött

Igår öppnade jag på Delins, klev upp sju med andra ord. Jobbade till två, så det gick himla fort. Sen for jag till Yg och Emily. Var där i ungefär en halvtimme kanske, skulle mest kolla läget. Dom har gjort om i vardagsrummet också - himla fint blev det. Sen for jag till Ljusdal.

Satt hemma och orkade verkligen inte ta mig an diskberget. Var å fruktansvärt trött. Klockan fem kände jag att jag lätt hade kunnat gå o lägga mig, men jag förstod ju att det kanske inte var en så bra idé. Jag åkte i vilket fall och köpte min efterlängtade glass. Det satt himla fint ska ni veta :) Klockan sju somnade jag framför teven, vaknade nio och kände att jag var utvilad, men jag försökte ändå somna om och efter ett bra tag så lyckades jag.

Ställde klockan på åtta i morse så jag inte skulle sova för länge som man faktiskt kan lyckas med ibland.. Så nu har jag varit vaken i snart en timme. Skönt o ta det lugnt på morgonen, sådär. Måste ju inte åka förrän 11.15, så det är ett tag kvar :) Måste fixa matlåda och disken känner jag.

Nu är det Unfaithful - Rihanna på MTV, och den ska jag nu insupa. Vilka minnen alltså!


Midsommarafton

Japp, då var midsommaraftonen avklarad. Klev upp klockan sju och for på Dellan till halvnio, var där i en halvtimme. Sen åkte jag hem, mamma och pappa for på Vallen där dom skulle fira midsommar nästan på en gång och Erik & Jenny sov - så jag gick till farmor där faster var. Jag, faster & Lovisa gick på kyrkogården och satte lite blommor på farfars grav.

Klockan fem åkte jag & Erik också på Vallen, Jenny fick hem Anna & Agnes som sällskap. Efter ett äventyr så kom vi fram till stugorna där det var endel folk. Vi åt gott och pratade lite och sen for vi till Kårböle igen. Hem till Kristin som hade fest. Inte så mycket folk men helt okej :) Hände en liten olycka som var en skaplig stämningsdödare ett tag, men det gick över.
For till Ljusdal typ elva, och nu sitter jag här och ska sova. Ska öppna på Delins imorrn, så jag läre ju kliva upp typ sju, måste fixa lunchlåda också. Jag längtar inte. Det är om fem och en halv timme det, tick tack, tick tack..

Godnatt, gott folk.

Jobb

Ja, idag började sommarjobbet. Bra med pengar, tråkigt med jobb. Men jag överlever :) Är skittrött nu, det är fan jämt så när man stänger, usch. Jag, Frida och Lisa stängde. Plus att det varit proppat med folk hela dagen, vi har haft fem kassor öppna. Det händer ju typ aldrig. Men så är det. Åt mammas potatisgratäng och kyckling på lunchen vid tre, det var himla gott då. Nu är jag hungrig igen. Har gjort nudlar. Ska lägga mej med dom och se Grease nu. Hell yeah! Rackarns vad skönt det ska bli! Välbehövligt för min stackars rygg också.

Potatisgratäng

Jaha, vad gör man en dag som denna då? Det känns faktiskt inte som att det finns sådär jättemånga alternativ.. Vid halvfyra ska jag hämta Erik i Laforsen och sen ska vi hem och ät potatisgratäng. Det vill man ju absolut inte missa! Och direkt efter det ska jag skjutsa Jenny på match, och jag far till Ljusdal. För imorrn gott folk, ska Elin jobba. Yes. Dra in storkovan.

Men frågan är bara, vad sjutton gör man idag?

Östersund

Jahapp, idag var man till Östersund igen då. Denna gång med mamma och morfar. Morfar skulle iväg på sjukhuset med sitt onda knä, så då passade jag och mamma på att följa med. Eftersom ja ghar 13 kronor på kontot så handlade jag inget, men mamma fick med sig ett par byxor och lite krafs hem. Morfar satt hos Sven-Ove och väntade medan vi sprang på stan.

Vi for på sjukhuset till ungefär klockan fyra. Jag och mamma var på apoteket och åt medan morfar var på ortopedavdelningen. Jag var hungrig eftersom jag inte ätit något sen frukost, och det var dillstuvad potatis och prinskorv där. Det ni, gott var det!

Ny musik

Idag var det faktiskt fint väder när jag vaknade, och enligt min mams så hade det varit det hela morgonen också, jag hann dock bara avnjuta detta i ungefär en kvart. Men, bättre än ingenting. Jag for till Ljusdal och hämtade skor och ombyte en sväng ockå, och hämtade Erik i Laforsen på ägen hem. han hade jobbat och varit duktig han.

Nu har jag precis lagt in en massa ny musik på mobilen så jag haro lyssna på i bilen imorrn om jag skulle vilja. Det brukar dock inte bli så mycket hörlurslyssning nu för tiden. Menmen, kul med nygammal musik i vilket fall :) Mamma satt här för ett tag sedan också och skrattade lite åt vilken underlig musiksmak jag har, och jag kan verkligen hålla med. Det är allt från Bach till Slipknot, Cornelis till Snoop och Abba. Men min musiksmak äger, som alltid.

För bra precis ett år sedan for jag och Marie till Tyskland också :) Vilka minnen alltså! Jag vill tillbaka :)

Cruising

Igår var det ju som sagt cruising. Kvällen började bra med förfest med Kristin hos mig. Erik & Göransson kom en sväng dom också. Efter ett bra tag gick jag & Kristin till Henke Erlandsson och festade varpå vi drog på Järnvägs där det bokstavligt talat sög. Jag gick därifrån efter max 20 minuter. Gick till Johanna istället som var hemkommen från Zakynthos. Satt med henne och Emil ett tag, och sedan åkte vi bil med Pelle. Kvällen var bra, förutom Järnvägs - med andra ord :)

I morse när jag vaknade var det första jag fick göra ställa mig o diska. Min kära bror hade skitat ner en massa tallrikar och kastruller och det ena med det tredje. Han hade faktiskt lovat mig att diska upp efter sig, men icke. Så det var det jag vaknade upp till, och efter det åkte jag hem till Kårböle. Vi skulle fira Erik som fyllde år i förra veckan, och det gjordes med smörgåstårta och morföräldersbesök :) Trevligt värre.

Mamma ska skjutsa morfar på sjukhuset i Östersund på tisdag också, och då undrade hon om jag ville följa med. Jag tänkte att jag skulle det, men kom precis på att jag bara har Foppatofflorna med mig hem att ha på fötterna - så jag får rota lite på skrubben och nere i hallen. Det löser sig nog :)

Nu ska jag ta o sova. I brist på annat, sådär. Börjar inte jobba förrän på torsdag, och det är jag glad för. Himla många som börjar imorrn. Men inte jag :) Tralala.

Tänker på dig :)

Trasig?

Nej, less blir jag. Min tvättid började elva. Gick ner och la upp i högar och donade, sen när jag skulle börja tvätta så insåg jag att den tvättmaskin som förut varit trasig (den dåliga tvättmaskinen) - var lagad, och det var bra. Men less blev jag när den andra - den bra - nu istället inte fungerade. Riktigt irriterande att tvätta i bara en maskin när det står en bredvid och bara hånler åt en. Usch!

I afton är det cruising, och det hoppas jag blir roligt. Innan dess har jag ingenting att göra, så det blir nog att bara sitta inne och vänta på tvätten hela dagen :P Mindre spännande. Sitter och ser teve nu, ser att dom spelar timber - och då kom jag på - att det vill fasiken jag också göra. För det var år och dar sen jag gjorde det. Och det är lattjo, så - ja, det vill jag göra :P Fast det blir nog lite knivigare att genomföra när jag varken har spelet eller någon att spela med.

Typiskt. Haha.

Idag

Idag åkte jag Jyothi och Henrik till Hudik och kollade på när Bromaneleverna tog studenten. Jyothi skulle titta på en kompis till henne - och jag hade ändå inget bättre för mig så jag följde med :) Träffade även min lilla gulliga pluttbroder, tog en väska åt honom också så han slapp ha den på MCn.

I afton har jag varit hos Kristin. Ätit, pratat och sett teve. Lika trevligt som vanligt :) Nu har jag borstat tänderna, ska kleta av mej sminket och krypa ner hade jag tänkt. Måste ju vara utvilad till cruisingen imorrn :) Partyparty. Hoppas det blir röj.

Music

Dizzee Rascal & Calvin Harris ft. Chrome - Dance Wiv Me <3

Mission complete

Nu är det färdigstädat och tipptopp här :) Shiny as hell :) Haha. Nu behöver jag inte städa förrns jag ska flytta. Haha. Kanske inte, men det känns som så. Jag är duktig, det är ett som är sant.

Duktigt

Nu sitter jag här på golvet och lutar mig mot soffan som är överfylld med prylar. Jag gjorde som jag sade idag, jag städade. Eller ja, jag håller väl fortfarande på, för jag har inte tagit tag i toan än. Ja, idag har jag varit fruktansvärt duktig ska jag be om att få tala om, så duktig som en Elin nästan bara inte kan vara. Jag har skurat, sopat, svabbat och torkat ALLT. Alla möbler, alla prylar, i fönstren - you name it. Jag var till och med så duktig att jag torkade fönsterblecken ute och så putsade jag fönstren med. Branog med cred till mig med andra ord. Jag är så himla duktig alltså, nästan så att man blir rörd. Haha.

Nu ska jag nog ta tag i badrummet. Sopa, torka, svabba där med. Putsa spegel och skura dusch. Herregud vad jag ska känna mig duktig när denna dag är över alltså. Synd att det inte fanns tvättid, annars kunde jag ju tvätta också. Ska nog gå ner o kolla om det är någon som strykit sig. Oh yes :)

15 - 23.30

Nu är jag hemkommen efter en lång tid hos fröken Jyothi. Åkte dit klockan tre, vi åkte och handlade både mat och present till Rebecca som flyttar till Danmark nästa vecka. Vi for hem till Jyothi sedan där vi donade lite och hade oss, sen lagade jag mat medan Jyothi fixade sallad, dukade och bytte om. Klockan sex kom Marie och Rebecca. Vi åt och pratade och hade allmänt trevligt.

Lyckad kväll, oh yes. Och nu sitter jag här och lyssnar på allas vår Bonnie Tyler. Helt lovely. Ska väl försöka sova snart, men just nu är jag alldeles för uppi varv. Bestämde mig även för en stund sen att om jag inte har något vettigt för mig imorrn så ska jag banne mej "storstäda". Sopa, torka golv, damma och skura dusch.

Chanel

Igår var jag & Emily till veterinären med Chanel för att sterilisera henne. Hon fick vara här hemma med mej efter det, eftersom någon var tvungen att hålla koll på henne. Hon låg och sov samtidigt som hon spydde, så ja - hon fick bli här som sagt, eftersom Ida inte var hemma som har dom i vanliga fall. Så just nu sitter jag bara o väntar på att hon ska höra av sig och säga att hon vaknat så jag kan gå dit med henne.

Klockan tre ska jag till fröken Jyothi, vi ska laga mat och dona, för sen klockan sex kommer Marie, Rebecca och Luzzan. Kan bli trevligt.

Igårkväll var Jyothi och Kristin här, vi skulle se på fotboll, och det gjorde vi väl delvis, men ingen av oss var diekt insatt. Teven stod i vilket fall på i bakgrunden medan vi inspekterade kort på Jyothis kamera. Grattis till Sverige som vann med 2-0.

Hatar

Jag fullkomligt hatar när man inte vet vad man ska göra eller säga, hur man ska bete sig. Jag vet rent ut av inte vad jag tycker om någonting över huvud taget. Fruktansvärt frustrerande och fruktansvärt förvirrande. Det värsta måste ju vara att jag inte har mycket tid på mig att bestämma mig, och att det ena eller tredje utesluter det andra.

Fruktansvärt taskigt läge, ja.

Helgen

Idag har jag varit hos Marie hela dagen, vi har mest pratat och suttit i köket (som vanligt). Trevligttrevligt.

I lördags körde jag och Frida folk, och så åt vi korv med bröd och räksallad ;) GOTT. Jonathan kom hit sen, och jag somnade när han var här. Haha, stackarn. Vaknade dock lite senare. Haha. Kom inte i säng förrän halvfem.

Igår, söndag åkte jag hem till Kårböle och gjorde inte så mycket.

Och idag gott folk fyller min bror år :) Grattis. Skjutsade Jenny till Skyte på läger med Kåken också, det blir säkert roligt för dom.

Själv sitter jag här nu, gör absolut ingenting. Funderar på vad man ska göra ikväll, men Kristin borde ju komma hem från Hudik snart så då kanske man får åka o våldsgästa henne lite. Orkar inte sitta här hela kvällen och glo.

Tråkigt

Idag vaknade jag och fick panik för jag hade ingen att umgås med. Jag ringde Jyothi som förbarmade sig över mej. Vi for på Brollans och åt mjukglass och strips. Det satt fint. Sen när jag kommit hem igen så kom Frida och Lisa och hälsade å en sväng. Efter det har jag gjort absolut ingenting. Ätit och sett på kass teve, ungefär. Efter ett tag bestämde jag mig för att jag skulle åka iväg och kasta glasflaskor, och så blev det. Hade så fruktansvärt tråkigt så att jag till och med åkte och solade. Då är det illa. Man behöver verkligen inte sola när vi har sånt toppenväder som vi har, och inte är det kul heller.

Så - med andra ord ett väldigt bra tecken på tristess. Efter det har jag duschat och nu sitter jag här, slötittar på fotboll som jag inte bryr mej i och funderar på om jag skulle kunna bli lite tröttare så jag kan lägga mig. På tisdag är det Sverige som sparkar boll, och då blir det tevetitt :)


Studenten

Alltså nu förstår jag verkligen inte hur man kommer in på sina vänner med den nya bloggen, om det är nån som vet det så blir jag gärna informerad :P

Ja, igår var det ju studenten :) Champagnefrukost hos Ronja i Lock, jag var chaufför. Sedan åkte vi upp på skolan och satt i aulan hur länge som helst som det kändes och såg på när folk fick stipendium och lyssnade på när rektorn pratade lite och musikprogrammet spelade lite låtar. Efter det satt vi i klassrummen, fikade och fick våra betyg.

På trappen tjoade och tjimmade vi till Du efter plugget, sedan träffade vi släkt och donade på och sen åkte vi flak. Jag höll på att få värmeslag på flaket, det var verkligen fruktansvärt varmt.

Efter det så for jag hem till Kårböle i en stekhet bil där vi åt och hade trevligt. Det var familjen, mormor, morfar, farmor och Jennys kompis Anna. Grannarna - Sture och Gunilla kom en sväng dom med.

Tack alla som jag fick blommor och presenter av och tack för all uppvaktning i övrigt :) Uppskattat.

Jag for till Ljusdal igen kring åtta, då satt jag här för mig själv och peppade tills Kristin kom till Ljusdal och jag gick till henne. Sedan gick vi på Stadt, och där var det trevligt. Slog på med drinkar istället för tråkiga flaskor. Det är ju faktiskt bara studenten en gång. Himla trevligt på Stadt i vilket fall. Mycket dans och mycket umgänge. Träffade även Stefan som jag inte sett på ungefär ett och ett halvt år, och det var ju trevligt.







<3

Trevliga aftnar

Det blev Nore. En väldigt sen natt som faktiskt var väldigt trevlig. Jag körde bil hela kvällen och drog in lite pengar. Men som sagt, trevligt ändå :) Vi var bland dom sista kvar, vilket varken jag eller Kristin hade gissat på när vi for dit. Det blev väldigt myggigt där ett tag, men dom hann nog bestämt lägga sig o sova innan vi åkte hem.

Igår var det soligt, och jag & Kristin var ute hela dagen. Underbart! Gick även på Märtas och åt lite mumma. På kvällen var det utgång på Stadt med förfest hos mig med Kristin och Marie. Trevlig afton även här.

Tänker lite på dig ;)
Oh yes.

Nore?

I morse klev jag upp kvart i nio, även fast klockan rinde kvart över. Alltså vaknade jag innan klockan, det händer inte alltför ofta :P Klockan ett åker jag och fröken Dahlström till Ljusdal igen. Ikväll är det nåt prat om att hela SP ska vara på Nore. Vi får se om jag åker dit, men troligen. Är det tråkigt är det ju bara att åka hem ändåså :) 

Idag är det varmt ute, igen. Jag satt ute en sväng men gav upp. Det är inte ens skönt när det är så varmt som det är nu. Har ju dessutom precis duschat, oh lägger jag mig ute så kommer jag ju vara svettig och äcklig igen. Onödigt. Ska nog packa ihop lite grejer snart och gå ut o sätta mig i skuggan eller nåt. Eller kanske nere vid sjön, för där blåser och fläktar det ju.

Hemkommen

Yes. Igår var som sagt jag och Kristin till Östersund. Vi for lite innan åtta härifrån, bilfärden var rätt seg, men ändå trevlig :) När vi kom fram donade vi lite och sedan gick vi på stan i x antal timmar och handlade. Eller ja, jag handlade inte alls mycet - det var mest Kristin som fick så för den biten :P Ekonomiskt, Elin :)

När vi kände oss färdiga på stan så gick vi till lägenheten igen, vi hade fått låna min morbrors lägenhet eftersom han ändå inte var där. Vi satt på balkongen ett bra tag innan vi gick ner på stan igen och åt nachos. Underbart gott och en mycket trevlig turk eller liknande. Efter det satt vi i en park och bara pratade och myste.

Sammy och hans två kompisar Holmarn och Mike kom också, varför förstod jag egentligen inte, men dom var det party i iaf. När dom gick blev det lugnt och skönt :P Klockan närmade sej tolv och då bestämde vi oss för att sova eftersom vi visste att vädret idag skulle bli enastående, och vi tänkte åka hem relativt tidigt för att kunna vara hemma i Kårböle och gassa sol när den kikade fram. Och så blev det. Vi åkte hem halvnio i morse.

Mamma och pappa är på Ålandskryssning, så jag, Erik & Jenny har varit hemma själva - helmys. Vi har legat ute, legat nere vid sjön, spelat kubb, varit på byn och handlat mat, legat på bryggan vid Osen, ätit och bara umgåtts. Hur mysigt som helst faktiskt trots att det kanske var lite väl varmt när det var närmare 30 i skuggan.

Tack Kristin för en toppenvistelse i Östersund som vi får göra om någon gång och tack Erik & Jenny för idag.

Kommer nog in lite bilder en annan dag också, om ni har tur. Haha. Peace out ;) haha

RSS 2.0