Onsdag

Håhåjaja. Nu är man uppe igen. Fast ja. Jag har varit uppe sen nio. Om en timme ska jag åka på jobbet. Kan vara dags att äta frukost snart alltså. Jobb idag från tolv till stängning. Som varje onsdag hädanefter. Tur att man inte missar nåt på teven.

Så. Himla. Trött.

Sitter vid köksbordet i Kårböle. Fryser lite och är så himla trött. Har precis ätit frukost och ska åka på jobbet om 10 minuter. Man piggnar väl i när man går utanför dörrn skulle jag tro. Brukar bli så. Det är så man längtar till våren så att +1,6 grader ute är "så himla varmt" istället för nu när det känns hur kallt som helst, bara för att man är van varmare när man precis kommer från sommaren. Håhåjaja.


Delsbo

Idag har jag, Erik och faster varit i Delsbo. Fyndat som alltid. Så var vi på Albins och köpte det obligatoriska julaftonsspelet. Och så åt vi och sånt i Lillhaga, och så kom Lars en sväng med. Och mamma. Och sen for vi till Kårböle igen. Jag, mamma och Erik. Nu har jag och Erik precis sett Johan Falk. National Target. Så det blir andra omgången jag ser dom nu, vi såg GSI och Vapenbröder igår. Så sjukt bra filmer så det finns inte ord för det. Så oslagbara. Och Joel Kinnaman är en gud.

Nu ska jag ta o lägga mig. Läsa lite i Mansons bok. Imorrn jobbar jag. 9-18.15. Sen blir det Ljusdal. Och Desperate såklart. Icke att förglömma!

Godnatt!

Födelsedagskalas

Helgen har varit kanon. I fredags hade jag 20årskalas hemma i Nore med mina absoluta favvotjejer. Det var helt suveränt. Hade så himla roligt, och det var verkligen guld att ha alla samlade. Mycket skratt och mycket annat som var allmänt bäst kring mat och spel och sånt. Måste verkligen göras om, om inte innan - så när jag fyller 21.

Igår var jag sjukt trött, eftersom vi var uppe och kalasade till fyra på morgonen. Verkligen bevis på att man inte behöver vara full för atta ha kul som att många i Ljusdal tror. Känns fint att man kan överbevisa't ibland. Så, jag och Lars låg o degade i soffan och i sängen i princip hela dagen. Tog oss en sväng in på Ljusdal också och hämtade ut mitt armband som dom hade kortat av. Det som jag fick av Lars i födelsedagspresent. Jag älskar det. Det är fint. Hur som haver, på kvällen gick vi på bio. Flickan som lekte med elden. Bra. Inte så sinnessjukt bra som alla tycker, var inte så överförtjust i Män som hatar kvinnor heller. Men dom är bra :) Sen blev det mys franför How I Met Your Mother innan sängen.

Idag tog jag med mig Erik och for till Kårböle. Han hade sovit i min lägenhet. Vi har väl mest spelat kort och pratat som vanligt när man är i Kårböle. Och så gick jag och mamma på macken och köpte glass. Och så spelade vi lite mer kort, och pratade lite mer, typ. Nu är det nog snart sovdags. Tycker synd om Lars som ska åka på jobbet om en halvtimme. Det hade man ju aldrig pallat!

Imorrn ska jag och Erik åka till Ljusdal. Lämna grejer på Åkerslund och dumpa bilen på lagning på Ford. Sen åker vi och faster till Delsbo på Säcken och sen ska iaf jag och Erik på Albins och kolla på julklappsspel. Och så blir det nog lite häng med faster också. Garanterat :) Känns som ett bra tidsfördriv när det bara är jag och Erik hemma imorrn :)

Jobba på riktigt

Idag ska jag jobba min första "riktiga" jobbdag. Känner mig inte alls taggad, men det går väl bra som vanligt.. Man har ju varit med om att åka dit otaggad förr så. Men det är bra att jobba ihop lite pengar :) Blir bara ganska impad på Maria när jag läser schemat. Kan ändå inte förstå hur man orkar med detdär schemat år ut och år in. Man jobbar ju hur mycket som helst och har typ aldrig en hel helg ledig och så är det ju ett par stängningar i veckan också.. Men det går nog bra dedär :)

Igår var jag med Johanna, det var trevligt och fint med lite catch-up, var ju ett tag sen vi sågs. Och Hudik med Ida i förrgår var helt kanon! Skönt att hitta på nåt bara vi :) Lite som förr i tiden :) I like.

Veckan

Herregud, man var ju nästan bättre på att uppdatera bloggen när man var ute i Europa och irrade.

Förra söndagen blev det kalas i Kårböle som sagt. Kanoners! Så skönt att träffa alla! :)

På måndagen lämnade jag Felicia på stationen för Mia kom och hämtade henne. Sen spenderade jag resten av dagen med att tvätta och på eftermiddagen kom Jenny. Också kanon!

På tidagen dejtades jag med Marie och Kristin. Också kanoners! Fick lite update om läget i Ljusdal så att säga.

På onsdagen var jag till Ramsjö. Gav ettårspresent till Natalie och så fick jag en present med. Och en massa mys och prat som vanligt. Också himla kanoners!

På torsdagen så var jag hemma. Och så kom Hanna en sväng så då åkte jag på Ljusdal och mötte upp henne, så bytte vi lite bilder och sådär. Sen åkte jag till Nore igen. Och sen kom Jenny, vi såg lite teve och sen skjutsade jag henne till Färila.

I fredags jobbade jag. Men det var så sjukt lite att göra så jag gick hem typ två timmar innan jag skulle sluta, efter att jag hade gått och dragit fötterna efter mig hela dagen typ. På kvällen var det kalas i Hedsta för Lars bror blev 30. Där var det en himla ansamling av folk. Trevligt.

Igår hände inte mycket. Gick hemma och pulade på bara. Skönt med en sån dag å.

Idag har Erik varit här för han sov i min lägenhet inatt. Så han kom hit till Nore när han hade lessnat på lägenheten. Eller ja. Jag hämtade han. Och insåg att dom hade plockat bort Zekegrillen. Och så kom Jenny lite senare. Och vi åt och umgicks och dom lekte lite med Felicia. Fint med leksällskap. Nu har dom åkt på bio med mamma och pappa, och själv har jaglovat Lars att se den bion med han till veckan. Så jag sitter här och glor. Sovdags för Felicia snart, och sen kommer Jenny tillbaka. Det gillar jag! Och jag gillar mina världsbästa syskon jättemest.

Imorrn ska jag och världens bästa Ida till Hudik. Hon är Nathaliefri och det blir nog första gången vi ses utan henne sen hon föddes.. Det blir nog kul :)

Sverige!

Nu är man i Sverige igen. Har haft det så himla bra! Italien var oslagbart. Speciellt Verona & Gardasjön. Och Paris ocksaå, för den delen. Var bl.a på Disneyland. Så sjukt roligt! Vi sprang runt som två tioåriga tjejer igen. Lovely! Och Dublin var ju guld. Kanske inte själva staden men vi hade himla kul där. Hittade en varsin kanadensisk polare innan Guinessen som vi träffade även dagen efter. Orkar inte dra världens resumé över allt vi har gjort. Det känns så jobbigt. Skulle få sitta här i flera timmar då som det känns.

Kom hem igårkväll. Packade upp och insöp den underbara Ljusdalsluften och älskade min lägenhet lite. Sen kom Lars och hämtade mig, så for vi till Nore och kramades järnet. Underbart! Fick födelsedagspresent också. Ett jättefint armband. Hoppas bara att det går att ta in. Känns inte som en överraskning att armband och mina handleder inte går ihop.. Och sen hade han fått en ny säng också som blev över när hans mormor flyttade på Källbacka. Hur bra som helst! Den känns väldigt mycket Elin och passar precis in i visionerna jag har om sovrummet som Gud glömde. Haha. (Förlåt Lars.)

Idag låg vi i sängen länge. Och jag fick frukost på sängen. Lyxigt värre. Sen for Lars och hämtade Felicia som hade sovit hos Camilla. Så idag har det blivit en massa lek. Käkade tortillas till middag och sen blev det ännu mer lek. Nu är Lars uppe och lägger henne. Tycker dock att han har varit borta lite VÄL länge nu. Måate nog gå upp och titta om han också har somnat om ett tag.

Imorrn blir det en månads försenat 20årskalas i Kårböle. Ska bli så härligt att träffa släkten!


RSS 2.0