Julskyltning

Johanna kom till mig vid halvtre, vi satt och pratade en massa skit i vanlig ordning. Fyra gick vi på Ljusdal för där va det "julskyltning" till klockan sex. Vi hade lika tur som förra året, slask till tusen. Jag & Johanna jämrade oss lite över det, och det gjorde vi förra året med. Kan jag lova. Vi gick faktiskt in i ovanligt många affärer och jag gjorde av med ovanligt mycket pengar. Dock på vettiga grejer. En julklapp köpte jag, och resten till mig själv, saker som jag behöver & har behövt ett tag. Så det känns bra att ha det gjort. När vi kom tillbaka till mig så satt vi och pratade ännu mer, och så började jag med maten. Det blev korvstroganoff. När jag sa till Kristin när hon ringde vid sju kanske så skrattade hon bara åt mig när jag sa att jag ätit det. Jag sa då att det faktiskt va längesen jag åt det nu. Då skrattade hon lite mer och tyckte att det var "en jävla skräll". Folk tror att jag lever på korvstroganoff, men så är inte fallet. Har aldrig varit, och kommer aldrig vara. Johanna åkte och jag åt iaf.

Sen ringde som sagt Kristin, hon var på Coop och behövde ventilera sig lite. Det gjorde hon rätt i. Vi bestämde att jag skulle komma till henne och svulla lite. Det gjorde jag. Ante var där med, men han åkte väl kanske när jag varit där max en halvtimme. Jag frågade om han inte ville vara med mig, och då sa han att det ville han inte. Då sa jag, så bra, för jag vill inte vara med dig heller. Sen skrattade vi lite och sen åkte han. Jag & Kristin pratade vidare om livets alla bekymmer och sådär. Åt en massa chips med dip. Vi kom på att det var 19 år sen vi döptes idag, så då bestämde vi att vi hade ätit chips för att fira. Alltså behver vi inte ha dåligt samvete. Alls. Sen gick jag hem och här sitter jag nu. Igen. Nu ska jag plocka ur linserna och läsa lite tror jag.

Och ja, jag är en seriös människa. Jag läser en bok.

Innocent Eyes

Sitter och lyssnar på Delta Goodrem - Innocent Eyes nu. Så jäkla bra, men väldigt deppig, men ibland är det skönt att vara deppig över absolut ingenting. För det som är bra är att när man stänger av musiken så är man inte deppig längre. Men ja, väldigt väldigt bra är den i alla fall. Och det tycker jag om.

Låtar är aldrig lika deppiga när man ser videon som utan, men ni kan ju blunda om ni ska lyssna på den. Eller nåt. Haha. Egentligen är den väl kanske inte deppig heller, det kanske bara är jag som har nåt undermedvetet deppigt minne till den. Jag vet inte. Men det känns väldigt mycket som tiden då man bodde i garaget uppe på Bergsgatan i alla fall.



Hemma

Det känns som att det var jättelängesen jag var hemma, men det var det inte. Igår var Felicia med Camilla & the crew till Sundsvall, så jag och Lars låg hemma och såg film hela dagen. Mysigt. Hon kom hem igen till läggdags iaf. Sen var vi uppe ett tag till och sen sov vi med.

Idag har vi hunnit vara iväg på Dollar med. Lars har köpt lite julgardiner och sådär, då kände jag mig glad att jag bara har ett fönster att bekymra mig över. Innan Dollar var jag faktiskt väldigt snäll med, jag städade upp på bänkarna hos Lars. Diskade & plockade in i diskmaskinen och rensade reklamhögen. Lite snällt av mig, men troligen ser det väl ungefär lika illa ut när jag kommer tillbaka igen som det gjorde innan jag städade. Haha. Men det är tanken som räknas. 

Johanna kommer i vilket fall som helst sen, och idag är det julskyltning på Ljusdal så det blir en sväng där med :) Men vi väntar tills det blir mörkt, så man får in den rätta känslan :P

Nu ska jag ta och fixa mig lite så man ser lite anständig ut när man ska bege sig ut i civilisationen sen. Man vill ju inte skämmas. Helst.

Johan

Johan åkte ur Idol. Det är jag tacksam över.

Nu har jag precis kommit hem. Har skjutsat Lars och två jobbarkompisar åt han på Järnvägs. Frågan är ju bara vad man ska hitta på nu. Diska känns som en bra idé, men vi får se vad som händer.. Kanske skulle ta tillfället i akt att ta Lars bil o åka runt på Ljusdal varv på varv och vissla efter småfjortisar. Det kanske inte vore så kul för han, så det hade ju varit lite kul för mig. Haha. Men så dum är jag inte, och så tråkigt har jag inte heller för den delen. Så jag skippar den idén och försöker komma på nåt vettigare.

Förundrad

Okej. Nu sitter jag och förundras av två saker.

1. Hur tusan kan Johan vara kvar i Idol? Då han skulle köra sin första låt så kom han in på scenen samtidigt som han klappade händerna - i otakt. Herregud. Och inte kan han sjunga heller. Han har ingenting som man ska ha såhär långt in i tävlingen, förutom småtjejerna som röstar på honom. Fy katten för dumma småtjejer!

2. Alltså, denhär Style by Mats-Mats på 1000 apor. Är han seriös eller driver han med oss? På 1000-apor driver dom ju snarare som regel än som undantag. Men man kan väl inte ha en oseriös modeblogg? Eller kan man det? Gräsligt är det, det han har på sig i alla fall. Hujedamig.

Firmafest

Nu sitter jag hemma, har lämnat av Lars på firmafest i Järvsö, så tog jag med hans bil hem till Ljusdal igen. Får väl säkerligen åka o hämta han & Marcus sen igen och köra in dom på Ljusdal. Nu sitter jag och tittar på Idol, och åker inte Johan & Robin ut ikväll, då är det nåt fel.

Personlighetstest

Gjorde ett personlighetstest som Carro hade länkat på sin blogg, som skulle visa hur man var som person och vad man skulle passa att jobba med. Alltså, jag kan ju inte mer än att skratta. Det stämde ju skitbra på Carro, men inte på mig. Haha. Alltså, det va väl kanske max tre saker av allt som står som stämmer. Haha. Eller vad tror ni? Ska jag kanske satsa på en framtid som matematiker? Haha, säger jag bara.

Din personlighetstyp:

Logiskt sinnade, kreativa tänkare. Kan bli mycket entusiastiska över teorier och idéer. Strävar ofta att bringa klarhet i teoretiska frågor. Värderar kunskap, logik och kompetens mycket högt. Tystlåtna och reserverade. Svåra att komma inpå livet. Individualister. Ointresserade av ledarskap och makt. Deras analytiska förmåga gör det lätt för dem att upptäcka samband som andra inte ser. Fungerar bäst när de uppmuntras att använda sin fantasi och förmåga till kritiskt tänkande.


Karriärer som skulle kunna passa dig:

Fysiker, kemister, biologer, fotografer, strateger, matematiker, universitetslärare, programmerare, animatörer, tekniska skribenter, ingenjörer, jurister, brottsplatsutredare, skribenter, artister, psykologer, systemvetare, utredare, besiktningsmän, lantmätare.


Dröm

Och by the way så drömde jag en skitspännande dröm inatt, men så vaknade jag. Fy tusan vad arg jag blev då! Det va ju skitspännande.

Dumma tv-dosa

Min tv-dosa funkar inte. Jag trodde batteriet hade dött, men idag köpte jag ett nytt. Tror ni det fungerade? Nej, det gjorde det inte. Dumma tv-dosa. Så nu skulle jag behöva en frivillig tv-dos-lagare.


Sanna Nielsen - Nobody Without You. Det finns ingen video, och ljudet är kasst - men bra är den. Mycket bra.


Aldrig mer en dusch

Idag när jag duschade var verkligen dagens pärs. När jag stod där inne så slog jag ner alla schampo-balsam-och-tvålflaskor. Sen skulle jag raka benen, vilket gick rätt bra (trodde att jag skulle skära upp hela mig med tanke på min otur). Sen när jag skulle sätta tillbaka hyveln i sin drej så slog jag ner schampot & balsamet igen. Jag blev så trött, så jag stod och svor för mig själv. På riktigt. När jag hade satt dit den så skulle jag ställa upp flaskorna igen, men då ville dom inte stå där, för när jag ställde dit den ena ramlade den andra ner och vice versa, säkert fyra gånger. Blev riktigt tokig. Men sen duschade jag på i godan ro, ända tills jag tappade "duschmunstycket" (eller vad man säger) rätt på foten. Det gjorde så jäkla ont. Sen gick allt bra tills jag som sagt började blöda näsblod när jag kom ut ur duschen (som känt är). Dessutom har jag nu fått ett blåmärke som är sådär äckligt efter missödet med duschmunstycket. Jag blir så trött. Dessutom gör det skitont.

Det var tur att jag tvättade håret och rakade benen, för det säger jag då - jag ska aldrig mer duscha! Aldrig mer i hela mitt liv, faktiskt.

Tre

..nu har jag blött näsblod tre gånger idag. Herregud. Suck.

Näsblod

Idag har jag både diskat upp all disk, dammsugit och bäddat ihop bäddsoffan. Så nu är det väldigt fint här. Duschade precis och började blöda näsblod när jag va klar (för andra gången idag!) - det märks att man är släkt med pappa. Han blöder också alltid näsblod när han är förkyld. Så, jag är ingen bortbyting. Så ni vet.

Borde

Usch. Jag borde verkligen diska. Men orka. Och så vill jag köpa en massa kläder, hittade på Ellos nu som verkligen var att döda för, och på Ellos brukar man väl aldrig direkt hitta nåt. Men det gjorde jag nu. Och så har jag kommit på att jag måste köpa en febertermometer med, för en sån har jag inte. Det borde ju alla ha.. Tycker man.

Att upptäcka saker man inte vill upptäcka

Igår va det jobb med. Slutade dock två. Då for jag hem till Kårböle. Lars kom dit han med, kanske en timme senare. Därt åt vi o lite sådär och sen åkte vi till Ljusdal igen. Idag när man kom upp ur sängen låg det ju hur mycket snö som helst på backen. Helt galet. Måste ha hänt mycket under natten. Nu sitter jag hemma och gör ingenting. Som vanligt.

Och så hatar jag att upptäcka saker som man inte vill upptäcka. Absolut inte. Men det är det ju knappast nån som gillar.

Mysnatt

Igår var ju Marie här och när hon åkte blev jag trött och less. Som alltid överreagerar man på allt när man är trött, tur är väl att man vet det iaf. Men jag låg vaken ett tag och sen kom Lars efter krogen vilket inte egentligen var planerat. Det var mysigt. Vi låg och pratade länge länge, i flera timmar om allt och ingenting. Alldeles för länge låg vi nog egentligen, men det va det värt :)

Idag har jag jobbat, dagen har gått hur fort som helst faktiskt. Det tycker jag om. Har varit lagomt med folk. Inte så mycket så man stressar ihjäl sig men ändå såpass mycket att man inte hinner titta på klockan. Strålande!

Nu skulle jag ha fixat nåt o äta känner jag, inte för att jag är så jättehungrig men jag har inte ätit nåt vettigt över huvud taget idag. Det jobbiga är dock att jag känner att jag måste diska. Blä. Det är något jag verkligen inte tycker om. Men skönt är det när det är gjort.

Jag är

Jag är trött
Jag är lite förkyld
Jag är lite less
Jag är lite irriterad
Jag är inte sugen på att jobba imorrn

Ikväll har Marie varit här, det var trevligt. Usch, jag gillar min Marie så himla mycket. Skönt att hon fanns här så man fick avreagera sig på nån med, för ibland blir jag bara så irriterad på folk. Men med Marie kan det inte annat än bli bra i slutändan, förstår ni.

Godnatt.

Kayla

Sitter och tittar på Desperate Houswives nu. Och jag måste bara säga att jag blir så himla trött på dendär skitungen Kayla. Skulle jag ha en sån unge skulle jag gå under. Ni som inte tittar på Desperate fattar nog inte vad jag menar nu och kanske tycker att jag har hemska tankar om en stackars liten unge, men tittar man på det så förstår man vad jag menar. Mer än väl. Jag sitter och tittar på teven nu och känner hur det bara kryper i mig för att hon är så hemsk. Usch. Jädra snorunge.

Eller nåt. Haha. Och så lyssnar jag på julmusik i pauserna :) Ååh, snart är det jul :) Förstå vad mysigt! Längtar som bara den. Som vanligt. Jag är en äkta julmänniska.

Helgen innan jul

Idag har jag tvättdag. Fy tusan vad jag älskar tvättdagar. Haha. Det är så himla skönt när man är klar och allt är rent. Själva tvättandet är rätt skönt det med faktiskt. Det låter knäppt. Men jag gillar att tvätta. Mina egna kläder i alla fall. Är det andras så märker man ingen skillnad, och då är det inte lika kul. Näpp.

Kollade på mitt Delins-schema idag med. Jag jobbar helgen innan jul. Haha. Fy tusan. Då kommer det nog vara folkigt kan jag tänka mig. Haha.

Två dagar

Igår kom Marie hit vid halvtio. Vid elva gick hon till tandläkarn och sen kom hon tillbaka. Åt lunch och sen försvann hon på Sportia för dom hade ringt på morgonen och ville att hon skulle jobba. Lars kom när han slutat jobba, vi satt här ett tag och sen åkte vi till Pappa Per-Anders & fruga i Hedsta. Lars skulle klippa sig. Där blev vi ett tag, och sen åkte vi. Logiskt nog. Jag åkte till mig, han till sig. Jag åt lite och gick på ungdomsmottagningen och sen for jag till Nore igen. Och där blev jag.

I morse vaknade jag av att Marie ringde och sa att hon stod utanför mig och att hon skulle hälsa på. Kruxet var att jag inte var hemma. Så då va det bara att skutta upp ur sängen, sätta sig i bilen och fara hem. Men det gjorde ju absolut ingenting :) Hon har varit här i flera timmar, och det är alltid lika uppskattat. Usch vad jag trivs med min Marie. Och nu sitter jag och gör inte ett piss. Lyssnar på gamla Billy Talent låtar och upplever nostalgi. Så jäkla härligt. Usch, jag älskar nygammal musik. Man får alltid en så himla härlig känsla i kroppen när man lyssnar på musik som man lyssnade på förr. Ja, så är det.

Halvsex kommer Kristin till Ljusdal och då ska vi gå på Hillboms för hon ska få omtapetserat i sin lägenhet. Vilket lyx! Det skulle jag också mer än gärna göra. I vilket fall ska vi dit och titta på tapeter då och sen vid sex bär det iväg till Färila för att utplåna lite kalorier. Det känns duktigt. Och lite skönt, sådär. I alla fall efteråt - för då känner man sig nöjd. Och varm. Japp.

Otrevligt

Usch, jag gillar inte otrevliga människor.


Tisdag

Idag så kom Marie hit. Himla trevligt. Som vanligt. Vi pratade en massa, också som vanligt. Så köpte vi garn till mormor med. Marie åkte väl kanske kring fyra eller nåt. Halvfem ringde faster och hade lite panik för hon började fem och Kent skulle ha slutat fyra i Hudik - vilket han inte hade fått gjort. Så jag fick åka dit en sväng och passa gullungen igen. Allt var frid och fröjd tills ungefär 20 sekunder innan Kent kom. Då blev det liv på lillstintan, då kanske Kent trodde att hon varit så hela tiden. Men så va det inte. Nej. Men troligen får jag komma tillbaka ändå. Haha. Glömde ett papper där och mina örhängen. Det var dumt. Usch ja. När jag åkte hem hämtade jag upp Kristin på vägen och så åkte vi hem till mig och snabbåt lite och sen gick vi iväg på Stark och tränade. Det var inte lika givande som det brukar, så det var lite trist. Menmen. Sen gick vi hem till mig igen. Jag duschade och sen skjutsade jag hem henne och for till Nore. Mycket bra dag.

När jag kom hem från Nore idag när jag skulle gå från bilen till porten trodde jag seriöst att jag skulle dö. Det stod en bil här utanför som glodde asmycket när jag åkte förbi, och där stod dom - med bilen igång. Jag körde bakom Zekes och parkerade och sen gick jag mot porten. När jag var lagom avstånd ifrån så började dom köra asfort mot mig, alltså. Dom skulle döda mig. Det var iaf så det kändes. Men troligen har jag sett för mycket teve.

Och en sak ska ni veta, gott folk. I veckan är det jag - personligen - som ska se till att Lars förbannade grindjävel (ursäkta svordomarna) sätts fast. Jag blir så himla irriterad när den blåser upp och man måste kliva ur bilen och dra tillbaka den så det finns knappt ord. Min hjärna kokar av ilska. Inte riktigt. Men det är drygt, usch ja. Och tydligen är jag inte den enda som klagar heller. Fullt förståeligt. Så jag tänker göra alla en tjänst. Snällt av mig.

Och så har jag konstaterat en sak idag. Man ska dricka O'boy till varma mackor. Så det så.


Tre saker

Jag glömde att berätta tre andra roliga/bra saker som hände idag.

- Folk säger jämt att jag & Jenny är så himla lika varandra. Vi förstår aldrig varför. Folk har till och med tagit fel, så det måste ju ligga något i det som sägs. Först idag såg vi hur jäkla lika varandra vi var. Vi brukar inte vara det, men idag var vi hur lika som helst. Det skrattade vi åt. Länge.

- Jag drog en väldigt smart slutsats om kärleken här i livet och när jag skulle sätta namn på det så blev det Livets Tips. Snacka om brist på ord. Det låter inte kul. Men vi skrattade väldigt länge åt det med.

- Jag fick reda på mitt högskoleprov idag och jag hade faktiskt höjt mitt resultat jämfört med det senaste vi gjorde. Det känns bra.

Patrik 1,5

Idag har jag varit sådär extra populär igen ser jag på läsarstatistiken. Tur att man har en fanclub.

Jenny kom kvart över tre. Lika trevligt som vanligt. Vi åkte på Dollar, och plockade med oss Agnes på vägen. Jenny skulle köpa choklad & hänglås, jag köpte batterier. Sen åkte vi hem och åt mat. Pita med tonfisk och massa grönsaker och sås och sådär. Mumma :) Surrade gjorde vi med, om allt och ingenting. Det är så det ska vara :)

Halvsju begav vi oss till bion och mötte upp mamma. Patrik 1,5 skulle vi se. Den var riktigt bra faktiskt. Jag tror jag älskar bögar. Har alltid tyckt att dom varit bra och nu tycker jag det lite extra bara för att Gustav Skarsgård var så mysig. En sak blev jag väldigt irriterad på när vi satt där. Då skulle killarna på filmen ha sex med varandra, och då var det en massa viskande och flera stycken som skrattade och resten vred på sig. Hade det varit två personer med olika kön hade det ju knappast inträffat. Herregud, Ljusdal. Vi lever på 2000-talet. Riktigt irriterad blev jag faktiskt. Varför skulle det vara extra äckligt, rolit eller pinsamt? Tala om det för mig. För det förstår inte jag.

Men filmen var bra :) En sån film man borde se :) Tack mamma som bjussade på biljetten :) Efter bion åkte jag till Lars. Det var trevligt. Som vanligt.

Idag har heltenkelt varit en toppendag :) Tack alla människor som gjorde den :) <3

Morgonpromenader

Igår när jag låg i sängen och precis skulle somna så bestämde jag mig för att gå ut och gå när jag vaknade. Det gjorde jag. Skulle ändå till Kristin o hämta mitt infrysta bröd och hon hade lagt ut nyckel åt mig så då klädde jag på mig och gick dit. När jag kom hem kändes det inte komplett så jag gick o handlade mat med. Det var himla skönt och det är en vana jag verkligen borde ta upp igen. Det känns så bra när det är gjort.

När jag var ute och gick så gick jag och mindes en massa saker. Jag gillar minnen. Men det är jobbigt att man saknar det. Lyssnade på Miss Li och Queens of the Stone Age och lite såntdär. Så himla förra vintern/våren på nåt sätt. Och jag saknar fasiken skolan. Jag saknar att komma in i klassrummet till min skitklass till världens tristaste lektioner. Och så saknar jag körskolan, även fast den också var skittråkig. Och så saknar jag när jag & Emily gick o handlade tillsammans förra vintern - när hon fortfarande bodde i lägenheten. Usch. Jag saknar så många saker.

Idag har jag tre saker jag måste åstakomma innan Jenny kommer. Det är att diska och att duscha samt ringa ett telefonsamtal. Usch jag gruvar mig för allt som det känns justnu. Det var så skönt att sitta här och småfrysa faktiskt. Det låter kanske konstigt.

Men ibland är jag konstig.


Vuxenstund

Idag kom Marie till Ljusdal. Hon skulle på Dollar & jag följde med :) Sen satt vi hemma hos mig tills hon skulle iväg till Näsberg o äta lunch/middag vid tre. Halvfem åkte jag till Lillhaga för då var det dags att passa Lovisa igen. Och där har jag varit tills för kanske en halvtimme sen. Om inte mindre. Lekt och pratat typ. När Lovisa hade lagt sig hade vi "vuxenstund" med tända ljus & varma mackor. Trevligt.

Imorrn kommer Jenny kvart över tre och sen ska vi på bio vid sju. Mamma ska med hon också. Patrik 1,5 är det som går. Den är nog hur bra som helst tror jag :) Det visar sig. Antar att jag måste diska imorrn också. Måste nog dock göras i omgångar. Suck. Att man aldrig lär sig att göra det så fort man använt nåt. Hm.

Nu ska jag nog ta o borsta tänderna och sådär. Lägga mig i sängen och mysa ner mig. Usch vad skönt. Vad sitter jag här för?

Lars

Här är Lars. Så nu vet ni - farmor, faster & mamma.


Kårböle & Ljusdal

I fredags morse åkte jag med faster, Kent & Lovisa till Kårböle. Dom skulle dit över dagen men jag stannade över natten också, så jag tog bussen tillbaka till Ljusdal igår vid elva. På eftermiddagen passade jag Lovisa. Det var mysigt! Som alltid :) Sen åkte jag till Lars och där var hans pappa med (och bror, men han har jag ju träffat förut).

Justnu sitter jag fortfarande i sängen men jag ska nog ta o hitta åt mig lite kläder och göra en liten makeover så jag ser anständig ut. Marie kommer hit kring ett. Det blir nice. Som alltid med min Marie :) Sen i eftermiddag ska jag passa Lovisa igen :) <3


Julklappsfunderingar

Idag har jag städat lite. Dammsugit. Sen tvättade jag sängkläder med. Duktigt. Har saknat sommaren hur mycket som helst idag med. Nu väntar jag väl mest på att Lars ska sluta jobba. Han jobbar ihjäl sig idag. Nu har han snart jobbat i 14 timmar. Vilken dåre. Sitter och tittar på Efterlyst o sådär nu. Rätt trevligt att sitta i sin ensamma ensamhet och filosofera lite med. Man behöver alltid lite egentid nu & då, det håller jag fast vid.

Mamma ringde idag med. Då berättade jag att jag äntligen införskaffat mig min älskade Pirates of the Caribbean på DVD. Första filmen. Tydligen var det dumt för den skulle jag egentligen fått i julklapp. Jaja, så kan det gå. Men nu har jag alla tre filmerna iaf :) Och första filmen har vi i familjen sammanlagt fyra upplagor av nu. Två VHS och två DVD. Haha. Fy vad onödigt!

Sitter o filosoferar lite på julklappar och sådär jag med nu. Känns skönt att jag redan har köpt två av fyra eller fem julklappar nu iaf. Så har man inte så mycket kvar att inhandla i sista stund iaf. Jag har verkligen skurit ner på julklappar dom senaste åren. Lite dumt känns det att inte ge klappar till alla man får av, men vissa är det verkligen jättesvårt att ge till för det känns som att dom verkligen har allt redan. Och då känner jag att det är lika bra att låta bli att köpa om man ändå inte har nåt vettigt att ge. För vad ska den som får den onödiga julklappen med den till? Det är väl bättre att dom är utan än att dom får nåt skräp som inte används som bara ligger och tar plats.

Tycker jag.

Best of you

Jag sitter fortfarande i sängen. Ska nog bädda upp den snart och ta tag i städningen som jag har planerat.. Sitter i vilket fall som helst o pumpar Foo Fighters - Best of you nu. Alltså den låten är så himla bra. Den påminner mig om då jag bodde i garaget, och den påminner mig om Jonathan. Alltså det finns så himla mycket musik som påminner mig om livet i garaget. Och jag gillar't :) I vilket fall så är Best of you en så himla bra låt. Troligen har väl många hört den men har ni inte det så är det nog dags tror jag.

Has someone taken your faith?
Its real, the pain you feel
The life, the love
You'd die to heal
The hope that starts
The broken hearts
Your trust, you must
Confess

Långsittning

Idag när vi vaknade åkte vi på Coop och handlade lite, sen for vi på banken och fick pengar. Höhö. När vi ätit frukost i Nore for jag hem till min enkla boning. Gjorde i ordning mig och vid två kom Johanna. Vi gick på ungdomsmottagningen och sen gick vi på Finess. Där blev det verkligen långsittning. Haha. I två och en halv timme satt vi där och snackade skit. Haha. En aning mobbat. Men så kan det vara när man inte har något liv. Höhö. Vi fikade först och sen bestämde vi oss för o käka nachos. Det gjorde vi rätt i. Det va gott. Hähä.

Sen gick vi hem till mig och satt o pratade om allt och ingenting ett tag till. Min syster kom in hon också med ett brev. Skapligt paff vi blev. Nästan lite småläskigt. Dörren öppnades skitsakta utan ens ett litet knack och sen när hon stack in huvudet så kände jag inte igen henne varken på rösten eller ansiktet. Haha. Men sen såg jag att det va Jenny. Haha. Lite kul. Sen åkte hon på en gång och sen ett tag senare skjutsade jag hem Johanna. Svängde in hos hennes mormor & morfar med för hon skulle få bullar. Hon kom ut därifrån med en hel papperskasse med nybakta bullar. Haha. Så jäkla kul. Man brukar väl kanske få nån liten fryspåse - inte tusan en hel papperskasse iaf. Haha.

Nu sitter jag hemma och gör ingenting. Och så får det förbli.

Gott

Nu sitter jag hemma i soffan och ser teve - som vanligt. Skulle ha tagit mig en dusch men det är Project Runway på teve nu så jag väntar till efter det. När jag har duschat ska jag göra mat. Idag ska jag äta korv med blomkålsstuvning. Fy tusan vad gott!

Sen har jag ett skitgott bröd nu med. Kommer dock inte hinna äta upp det innan det går ut så jag tänkte nästan packa om dom och frysa ner mer än hälften. Får tjuva lite på Lars frys eftersom jag inte har någon själv. Hähä. Så går det när man väljer en brud utan frys, säger jag bara. Då får man skylla sig själv!


Jobbsöndag

Nu är jag på Delins igen o jobbar. Jag vill hem nu, men det är ju lite mer än tre timmar kvar. Hoppas tiden går relativt fort iaf :)

Jag & Kristin spelade in ett kasettband när vi var mindre, kanske elva år eller nåt - där vi har ett väldigt improviserat radioprogram. Spegelväggen. I morse satte jag i den kasetten i bilen när jag skulle åka till jobbet och gud vad jag skrattade. Vilket allmänt fult och mobbat band alltså. Haha. Så jäkla kul. Fast troligen är det nog bara jag & Kristin som kan tycka att det är roligt. Haha.

Nä nu antar jag att plikten kallar igen.

Lady Gaga - Poker Face



Mycket bra. Så det så.

Ramsjönatten

Igår mötte jag upp Marie på Finess på hennes lunch. Där satt vi en timme. Trevligt. Marie är så jäkla bra. Och så jäkla min. Efter det gick jag hem o packade och sen uträttade jag en massa ärenden och sen åkte jag till Lillhaga och barnvaktade Lovisa och åt Kents ultragoda kycklinggryta. När jag åkte från Lillhaga åkte jag in till Lars med min matlåda som jag fick av dom, tyckte att det var onödigt att släpa med den till Ramsjö - dit jag åkte efter jag varit hos Lars. Ida & John var barnfria så det blev lite förtäring där. Vi hade djupa diskussioner som vanligt. Hade riktigt trevligt. Sen la sig John vid elva kanske, han var väldigt trött. Ida var fortfarande glad i hågen och vi blev väl uppe till ett eller nåt i den stilen. Sen sov vi. Jag sov som en stock. Sov skitbra, på soffan. Idag har vi jämrat oss lite och svullat en massa mat (jag & Ida iaf). Nathalie kom hem vid halvtolv. Jag åkte hem vid fyra.

En sammanfattning på en überbra fredag & en überbra lördag. Lyckat. Härligt att vara med folk som man stengillar :)


The Bucket List

Idag var jag i Nore. Sen åkte jag hem. Åt. Sen åkte jag till Kristin. Sen kom Rickard. Då åkte vi & hyrde film. The Bucket List. Hon på Statoil var helt begeistrad och sa minst tusen ord om hur bra den var. Den var inte bra. Hon hade fel. Jag, Kristin & Rickard fattade inte riktigt hur hon tänkte. Den var inte bra, okej - inte kass. Men ingen film man skulle se igen direkt. Sen åkte Rickard. Jag blev kvar ett tag och sen åkte jag med. Trevlig kväll.

Imorrn ska jag passa Lovisa i nån timme. Det blir mysigt. Efter det ska jag åka till Ramsjö, och där blir jag tills på lördag. På söndag jobbar jag. Så helgen är uppbokad. Rätt skönt, så man slipper oroa sig för att man sitter och ruttnar bort sin ungdom.

Obama

Ja, grattis till Obama. Rätta kaarn för jobbet.

Idag tvättar jag. Vid två ska jag träffas med Ida & Nathalie. Dom kommer på Ljusdal. Mys. Sen bär det säkerligen av till Nore. Yes.

P.S. I Love You

Filmen igår, P.S. I Love You va sjukt bra. Jag både skrattade och grät här i min ensamhet. Urhärlig film som verkligen alla borde se!

Idag har jag verkligen inte gjort ett dugg. Kollade på P.S. I Love You igen, bara för att den var så bra. Sen har jag bara legat på soffan och glott. Känns inte så vettigt. Jag diskade med. Sen har jag faktiskt bara glott.

När Kristin kom hem från jobbet åkte jag till henne. Vi satt där tillsammans och åt mat. Jag hade med mig matlåda och hon hade sin. Så vi värmde dom och satt där och åt. Såg teve o sådär. Lite efter Desperate Housewives åkte jag hem. Det var trevligt hos Kristin. Som vanligt.

Nu har jag käkat en korvmacka och jag sitter och tittar på Brothers & Sisters. Och täker lite på kaarn.

Propane Nightmares

Pendulum - Propane Nightmares. Förbaskat bra låt. Älska den eller dö.



Nu ska jag sova. Eller nej, inte sova. Men lägga mig. Och se film. P.S I love you får det nog bli.

Lycklig & sådär

Ja nu sitter jag här igen. Lycklig & sådär. För det finns en människa som gör mig så jäkla lycklig. Sådär nöjd och glad på nåt sätt. Ja, det gör det. Och jag delar inte med mig.

Nagellack

Okej. Jag har aldrig varit nagellackstypen, men nu behöver jag tips. Jag letar ett märke som sitter asbra som inte skavs av lätt. Nån som har tips? Kosta vad det kosta vill, typ. Inte rikitgt. Men nästan.

Idag var jag även lite förutspående. Så jag tvättade en maskin med tvätt idag, som hänger på tork nu, så har jag inte lika mycket att göra på onsdag när jag har min "riktiga" tvättid. Vuxet, Elin. Vuxet.

Godmorgon

Jag har vaknat & jag har ätit frukost. Jag gruvar mig inför torsdagen. För då ska jag på Arbetsförmedlingen igen och jag har inte sökt ett enda jobb som vanligt. Tänkte ju att jag skulle ta jobbet som jag blev erbjuden men så blev det ju inte och sen när jag kom på det, att jag inte skulle ha det så var i princip alla jobb borta. Det finns fyra jobb i Ljusdal justnu. Ett som demopersonal som mer eller mindre är ett helgjobb - så det kan jag inte söka. Ett som komminister i Järvsö - kan jag ju heller inte söka. Ett som gitarrlärare - och eftersom jag inte är pedagogisk eller kan spela gitarr så känns det heller inte som jobbet för mig. Sen finns det på Ringbolaget, som jag verkligen inte är sugen på. Men som jag kanske måste söka ändå så jag har nåt att visa upp iaf. Finns inte så mycket lockande i typ Hudik o så heller, men jag läre väl söka nåt ändå så jag inte blir stekt levande på torsdag.


Helgen

Igår vaknade jag. Sen kom skjuts och vi åkte till Helene i Järvsö med kaar och ungar. Va där till kanske halvtre. Trevligt. For till Ljusdal. Sen åkte jag till faster med byxor åt Jenny. Stannade i kanske en halvtimme. Sen åkte jag hem till byn och åt middag. Potatisgratäng. MUMMA! Sen fixade vi fram våra gamla kanaler igen efter deras non-existens i tre-fyra månader. Härligt! Sen såg vi massa teve och sen kallade sängen. Sov med Lurvis. Mysigt :)

Idag åkte vi till Ängersjö till mormor och morfar vid halvett. Erik & Jenny var inte hemma så det blev bara jag, mamma & pappa som åkte. Käkade lunch med två efterrätter typ. Haha. Jästrans gott! Fick med mej en matlåda med. Höhö. Väldigt nice. Klockan fyra var vi i Ängersjö kyrka, det var ljuständning för dom som dött o sådär. Sen for vi hem till Kårböle.

När vi kom hem åkte jag till Ljusdal nästan på en gång. Åkte till Lillhaga till faster med tröja till Lovisa. Blev där tills Jenny skulle med bussen (hon hade sovit där) - då skjutsade jag henne till bussen och sen for jag på Statoil och lämnade tillbaka en film som faster hade hemma. Snällt av mig. På Statoil blev jag irriterad. Och jag hatar att träffa folk som gör mig irriterad. Det är inte kul.

Nu sitter jag hemma. Nicklas skulle tydligen komma en snabbis innan han for till Boden. Det var ju inte igår om man säger så.


Avsnitt

Nu har jag precis kommit hem från Lars. Eller ja, precis och precis. Men kanske en halvtimme sen då i alla fall. Nu ska jag sova. Jenny hittade på att hon skulle sova hos faster ikväll istället för att åka hem så jag väntar med att åka hem till imorgon istället. Vill helst inte köra på en hal och mörk väg i sex mil.

Nej nu ska jag borsta tänderna & lägga mig i sängen. Kanske se en film eller nåt. Ett avsnitt av nåt program hade varit lagom nu. Men något osett sånt har jag dessvärre inte. Men ni, det löser sig :)

Min <3

RSS 2.0