Dagen efter

Idag vaknade jag upp efter en krogrunda klockan åtta då jag bestämde mig för att leva upp till mitt smeknamn. Somnade därefter om och vaknade när mamma kom klockan halvtolv med en tröja och lite fika. Då hon for så bestämde jag mig för att gå ett varv runt kyrksjön, jag är inte ensam om att tycka att jag är dum i huvudet - för man går inte ett varv runt kyrksjön dagen efter party. Men jag kände mig kry och gjord det. Väldigt skönt var det, mötte även en ung tjej som var ute och gick i skoterstövlar. Lite underlig syn får jag ta o erkänna. Det var ju inte ens kallt ute.

När jag var klar med mitt motionerande gick jag upp till Emily för att undersöka hennes tillstånd såhär dagen efter. Det var inte lika bra med henne som med mig, jag tvingade på henne kläder gravt mot hennes vilja - och så gick vi på Matpunkten för att inhandla lite föda till middag. Korv, potatis, broccoli & pepparrotssås.

När vi handlat färdigt så gick jag till mig och kastade mig in i duschen. Himla skönt var det, kände mig helfräsch efteråt - nyduschad och nymotionerad. Sund-Elin. Gick därefter tillbaka till Emily där vi tillagade maten - ruskigt gott, som vanligt. Jag ska gifta mig med pepparrotssåsen. Eller såser över huvud taget.

Och där har jag varit resterande tid av aftonen. Vi har sett på teve och varit allmänt sociala. Trevligt. Nu sitter jag här och myser, jag gillar att mysa.

Över & Ut.

Tyskland

Jag saknar Tyskland som ett as. Det var tider det - jag & Marie i Sigmaringen. Värsta härligt :) Har många fina minnen därifrån. Hittade lite Tysklandsmusik nu, Ich + Ich - Vom selben Stern. Himla bra låt med många minnen. Även fast det kanske inte var så pepp att jobba varje dag när vi var där så hade vi faktiskt himla kul - även fast det regnade hela tiden.

Ah, minns när det spöregnade och jag skulle envisas med att skotta småsten och dra till grillhyddan, jag tror faktiskt helt seriöst aldrig att jag varit så blöt förut när jag varit på "torra" land. Marie däremot - veklingen - satte sig i grillhyddan.

Glassbaren i stan, musiken, tvättmaskinen som aldrig höll sina tider, Maries lösfittsnyckelring, midsommar, Shibuya, Viva, sjukhusbänken, "knarkaren", Aldi, chokladen, människorna, städet, disken, trädgårdsarbetet, isteet, rummet. Ja - ALLT saknar jag.

Tåget mellan Stuttgart och Sigmaringen var hemskt! Stekhett och hur kvavt som helst - och jag som få panik så fort det blir det minsta kvavt. Alla i hela vagnen försökte öppna fönstren, men det gick inte. Tillslut kom det en gubbe och skruvade upp ett fönster.

Då vi kom dit - till Sigmaringen var vi nöjda över att ha klarat hela resan från Sverige och dit utan problem - men möttes av något mindre kul. Det såg så himla slummigt ut där och vi trodde typ att vi skulle bli våldtagna så fort vi hoppade av tåget. Vi hittade iaf en taxi som vi tog upp till Jugendherberget där vi skulle jobba, och det var också allt annat än vackert. Sängarna vi fick sova i var stenhårda och kuddarna hur stora & otympliga som helst. Vi tänkte verkligen; VAD GÖR VI HÄR?

Men vi kom fort tillrätta och hade sjukt kul där. Vi fick välja jobb-tider själva också. Helsoft! Fick äta när vi kände för det och familjen var hur mysiga som helst!

Och den natten när det åskade så himla mycket. Det kan nog ha varit första veckan vi var där. Vilken natt! Det åskade så att sängarna bostavligen talat skakade. Till råga på allt så började kranen rinna när den kände för det och vi hörde steg i korridoren. Den natten sov vi med lampan på.

Nä, usch. Jag saknar verkligen de dubbade TV-programen, spöregnet och att bli utstirrad för Foppa-tofflorna. Ta mig till Tyskland!

Marie, jag älskar dig himla mycket. Tillsammans är vi tamefanimej oslagbara :) Vi måste göra något liknande - SNART! Saknar verkligen att ligga sked med dej ;) Hahaha.



Efter julen

Julen spenderades hemma som vanligt med familjen, mormor, morfar & Sven-Ove. Faster & Lovisa var in en sväng dom också, och farmor låg & var sjuk så hon kunde inte komma. Mamma var också sjuk, och det var väl inte så kul för henne skulle jag tro. Hon sprang runt med solskydd på glasögonen på juldagen, jag skrattade lite åt henne och sa att hon liknade Sharon Osbourne lite. För det gjorde hon faktiskt.

Jag fick allt möjligt, bland annat en DVD-spelare, en parfym, en klänning, en ny hårfön - med mera, med mera så att säga :) Vi fick ett spel också, från oss till oss - familjen. Galenpanna. Jag, Erik & Jenny har spelat sönder det nu. Det var roligt :)

Jag är inte en människa som dricker på julen, därför var jag hemma i min snygga utstyrsel (tjockstrumpor, leggings, setra-tshirt & gammal stickad tröja) under juldagen och glassade runt. Och glad är jag då för det.

Idag - annandagen - har vi vait hos mormor & morfar i Ängersjö, ätit & umgåtts. Trevligt. Jag gillar min mormor & min morfar. Dom är himla mysiga!

När vi kom hem från Ängersjö så for jag till Kristin, innan det var färdigt så var halva Kårböleligan där. Jag, Markus & Kristin for hem till mig & hämtade Galenpanna som vi spelade hos Kristin. Det var väl kul, fast alla var så himla oseriösa så det hade ju kunnat vara roligare - så att säga.

Emily fyller 20 idag också - grattis, grattis. Synd att jag inte kunde vara med och partaja i afton. Men så går det då det för första är julhelgen och för det andra så äger jag 20 spänn - blir en klen utgång & fylla för den slanten :P Hoppas ni har himla röj ikväll iaf :)

Nu ska jag sova.
Godnatt.

El Impacto

Daddy Yankee ft. Fergie - El Impacto

Ibland vill jag gifta mig med repeatknappen
Detta är ett sådant tillfälle

Idag har det julstädats en massa i Kårböle
Tråkigt var det men fint blev det
Knappt så man känner igen sig - ffs :)
Så nu är det jobbigaste med julhelgen över
Härlans :) Imorrn kanske jag & pappa ska rll Ljusdal
Inhandla det sista & fixa in möbler i lägenheten

Åhå


Begravning

Vi lade en varsin ros på din kista
Vi grät floder
Vi saknade dig

Begravningen igår var jobbig
Hemskt jobbig
Det var den

Jag hoppas du har det bra nu
Samuel, vi tänker på dig

Cigaretter

Och så köper jag ett paket med cigaretter
För att stilla min frustration
Bättre botemedel finns nog inte

Ikväll var jag och Marie på bio, himla trevligt. Vi var åtta personer där, sammanlagt. Ingen vidare rush så att säga. Men filmen var bra :) Det var den.

Har tvättat och donat idag också, och så har jag skrivit engelskan. Dock är den inte färdig än, jag funderar starkt på att skippa skolan imorrn - jag har två lektioner; Desktop Grafisk Form och Engelska C. Den förstnämnda är som känt verkligen inte en favorit i fröken Fredrikssons huvud - och engelskan har jag ju som sagt inte gjort klart. Väldigt frestande!

Just nu sitter jag här och känner mig lika misslyckad som jag alltid gör när jag inte lämnar in uppgifter i tid. Och tillfällena jag faktiskt lämnar in saker och ting är lätträknade, får bergis plats på en hand. Men - eftersom att jag alltid kommer undan med det så lär jag mig ju aldrig. Aldrig.

Sitter även och lyssnar på Kent, dom är helt underbara. Deras album "Tillbaka till samtiden" bara skriker kärlek. I love it! Elefanter, Generation Ex samt LSD, någon? är helt klart låtar man ska lyssna på - bland andra.

Imorrn ska jag, Kristin & Henke till Hudik och sulla lite. Mitt konto innehåller 85,31 kronor - exakt. Jag skulle nog inte kalla mig själv rik. Tilläggas bör dock att jag har 250 kronor som jag fått av H&M att slösa på deras sortiment. Inte mig emot.

Imorgon ska jag köpa en ros.

Din kille?

Du, är det någonting jag inte vill göra så är det väl att ligga med din kille. Herregud!

Ikväll ska jag och Marie på bio - Heartbreak Kid. Hoppas den är bra då :) Kan nog bli trevligt i vilket fall som helst :) Mysigt. Sitter & väntar på Erik nu, han kommer hit och ska vara här tills han far hem. Ska även ner och vrida på torkskåpet lite mer innan jag kilar på bio.

Tjo & Tjim

Everywhere

Michelle Branch - Everywhere
Helt galet underbar låt <3

Kristin har varit här i afton och lånat datorn, hennes har ju pajat. Synn för henne de :b

Sitter och väntar på Emily nu, hon är i tvättstugan, så kommer hon och så ska vi väl gå till henne o slöa ett tag innan jag går hem o lägger mej. Ska bli skönt att sova ikväll, för imorse var jag så fruktansvärt trött att jag inte gick på engelskan. Visste knappt vad jag hette. Masade iväg mig på både svenskan och företagsekonomin iaf. Inget smink hade jag och håret liknade mest hejkomochhjälpmig, och då fick Alice för sig att jag var sjuk (dom flesta tror att jag inte mår bra då jag inte har smink. Men det är ju faktiskt så jag ser ut - ja folk, det är den tragiska sanningen. Men bryr jag mej? Nej.) och hon blev i vilket fall glad att jag hade kommit iväg på företagsekonomin även fast jag "inte mådde bra" - jag sa inget, jag lät henne tro att jag var sjuk. Kändes lika bra så :P

Skulle verkligen gjort engelskan ikväll, men det blir nog inte nå av med det e om jag känner mig själv rätt. Fast jag kan egentligen lika gärna göra den imorrn. Känns inte så lockande faktiskt. Usch. Men jag läre ju göra den innan lovet - så jag inte har det på nacken under julen.

Måste även gå och prata med Johnny imorrn angående Datorkunskapen. Måste verkligen komma ihåg det. Annars blir det synd om mig, kan jag säga. Annars kommer jag få gå och älska mitt IG som det är, vilket jag inte har planer på att göra.

Imorrn kanske det blir bio med Marie också. Hoppas - kan bli himla mysigt :) Minmarie <3

Trafikskolan

Jag och Martina var just iväg på Ljusdals Trafikskola och fixade alltmöjligt. Vi ska köra intensivkurs på sportlovet. Känns skönt att vi är två så jag slipper gå runt o ängslas alldeles ensam. Haha. Blir nog bra det här :)

Känns väldigt skönt att ha det gjort nu iaf. Att man kommit någon vart :) Aaaaow.


Ärlighet?

Du kom och sade hur viktigt ärlighet & öppenhet var för dig
Jag vet nu att du gör allt annat än att lever som du lär
"Tycker du att jag är jobbig som hör av mig, säg då det till mig. Sådan är jag"

 Jag förstår mig inte på människor som predikar stenhårt om saker och ting
Varpå dom nästan spottar sig själv i ansiktet, genom att göra allt annat än vad dom sagt
Vad tänker människor med egentligen?

Jag säger bara det
Suck,
Mänsklighet

Man vet ju knappt om man ska skratta eller gråta
Jag tycker nog egentligen att det mest är patetiskt
Man tror att människor växer i huvudet i takt med ålder

Men icke

Lol på dig
Säger jag bara

Ensam

Jag & Emily disskuterar närhet.
Finns det något underbarare?
Somna i en famn och vakna där, lycklig.
Tänk er.

Vi känner oss ensamma.
Kanske för att vi är det.

Kom och sov med mig, baby?
           <3

Vinräkostkexafton

Igår var jag, Kristin & Martina hemma hos Martina och myste med vin, räkor och diverse ostar och kex. Heltrevligt. Jag & Martina sa även att vi ska gå på körskolan på Måndag och kika upp lite grejer och sätta upp oss på något, så det blir någonting gjort! Känns bra :) Innan det var färdig somnade i vilket fall Martina, då gick vi - jag och Kristin.

Sitter och kollar på Scrubs nu, snacka om världens bästa serie :) Ska lätt ha alla säsonger innan det är färdigt ;P Tror bestämt att det var Jonas som smittade mig.

Idag far jag hem till Kårböle, skönt ska det bli. Jag tycker om att komma hem. Tänkte även ta med Dennis, för han är så klen - så då tar jag hem & planterar om han. Men eftersom det är typ -16 ute så måste jag nog linda in han i något så han inte dör ännu mer.

Vilket bekymmer.

Brownies

Igår afton var jag & Marie hos Emily. Hon gjorde brownies, en vanlig gammal hederlig mixpåse med ett tillsatt ägg. Vi höll på att dö av underbarhet alla tre. Det var som en gåva från gud, speciellt med tankepå att jag varit ugen på choklad hela veckan. Ja - de satt fint dedär :) Kikade på tv gjorde vi också. Det var trevligt.

Har precis vaknat nu också, ska gå till Emily, för hon har lunch och så ska jag äta frukost. För hungrig börjar jag då bli i vilket fall. Speciellt när jag sitter o kollar på denna bild :P


image6

Imorgon, Fredag

Hanna vill att jag ska gå med dom på modevisningen på Lucianatta imorrn, det skulle jag ju kunna göra, kan ju tilloch med bli kul och så är jag ju så hjälpsam och generös av mej. Får faktiskt erkänna att jag annars kommer att sakna Lucianatta lite när man inte är med o dansar längre. Haha, det är ju fan tradition o gå dit o äga småisarna :D Haha. Men - jag, Martina & Kristin har bestämt att vi ska ha myskväll hemma hos Martina. Och det är också kul :) Så, vi får se vad det blir. Eller ja, det blir ju Martina & Kristin om vi nu ska ha det imorrn, eller om det blir nästa vecka. Äh, vi får se :) Är alltid såhär att allt händer på samma gång, himla drygt :P

Har varit på skolan idag, det är ju lucia idag ju :) MYS! Satt och lyssnade på lite sånger i aulan först då, sen fikade vi i matan. Sen hade vi engelska - glosförhör & bokläsning. Glosorna gick okej, missade dock rätt många som jag inte ens fattade att jag missade typ, hon bakade in en massa på många konstiga vis - dom som vi hade förra veckan också. Lite förvirrande. Hade dom stått på engelska hade jag ju fattat vad jag skulle skriva, men nu stod dom på svenska och då tog jag andra ord som betydde samma sak. Typiskt.

Svinkallt ute även idag, himla skönt. Inte. Hualigen. Vad gör man nu då? Bra fråga.

Lillhaga

Spatserade iväg till Lillhaga i det svinigt kalla vädret iaf. Lekte med Lovisa och socialiserade mig lite med faster. Himla trevligt. Faster frågade om jag kunde stanna och äta där, så det gjorde jag. Kent kom hem lagom till maten han också - vi åt lax. Göttans :)

Det var trevligt på alla sätt och vis där - somnade även en sväng på soffan medan faster donade i köket - det var väldigt skönt :) Satt och pratade en massa jag & faster. Trevligt.

Lovisa är så himla mysig. Lillkusinen :)

image5

Inga lektioner

Vi hade inga lektioner idag, härligt att vi för en gångs skull fick reda på det innan man tog sig till skolan. Tyvärr var jag ändå så illa tvungen att gå till skolan för att hämta mina engelskaglosor som är till imorrn. 20 st. Mindre spännande.

Sitter och funderar på vad jag ska hitta på idag, kanske ska ta o hälsa på faster o Lovisa? Vet inte, ska nog ta o ringa henne nu.. Känns inte lockande att sitta här och glo hela dagen faktiskt. Skulle ha gått på tygaffärn och skomakeriet också åt mamma och Erik. Eriks byxor ska lagas och mammas stövlar klackas om. Gör nog det först, så man har det gjort.


Oskyldigt straffad

Godmorgon.

Här sitter jag, tittar på Montel Williams show. Helbra ämne idag. Det handlar om folk som sitter oskyldigt fängslade (eller har suttit i alla fall). I USA beräknar man att 1% av alla dömda är oskyldiga, och sätter vi det i perspektiv till att 2 200 000 människor sitter i fängelse där, så är det 22 000 människor som är oskyldigt dömda. Det är helt sjukt - Globen rymmer 17 000 människor. Så tänk er att fullsatta globen under en tillstälning plus femtusen människor till sitter fängslade i USA - utan att ens ha gjort något.

Bland andra var det en man som hade suttit i fängelse i nitton år för ett dubbelmord han inte ens begått. Nitton år (!) - jag har inte ens levt nitton år. Efter att dom insett sitt misstag så var han tvungen att erkänna ett annat brott - ett mildare dock - men ändå ett brott, som han inte begått - för att bli frisläppt. Enbart för att staten inte ville erkänna sitt misstag.

Fatta att förlora 19 år av sitt liv för något man inte ens gjort - han hade inte barn, men hade han haft det hade han missat hela deras uppväxt.

Jag tycker att detta är helt sjukt.

Desperate Houswives

Ikväll har jag tränat - vi var sju personer där. Skapligare bortfall, vi brukar vara kring 20 i vanliga fall. Efter det åkte jag hem till Kristin där jag betraktade säsongsavslutningen av Desperate Houswives med henne & Martina. Vi åt fruktsallad också. Henke kom efter Martina gått, han fick skjutsa hem mej.

Himla skönt med sovmorgon både idag och imorrn. Helt galet :) Älskar att vakna då man riktigt känner sig utvilad.

Och så är jag helt sjukt sugen på Noblesse också, men det är nog dags att ge upp det - för jag vet ju att det inte kommer att komma en ask till mig från ingenstans. Typiskt.

Ska gå till Emily en sväng nu i sissådär en halvtimme kanske innan läggdags. Hon kanske har Noblesse? ;) Knappast.

Tjo & Tjim.

Friluftsdag?

Idag hade vi friluftsdag på skolan, med andra ord en dag hemma eftersom man inte har något idrottsbetyg att bekymra sig över. Eller hemma & hemma - jag for till Hudik och dejtades lite med min Ida. Det var trevligt. Hon köpte ett par byxor. Jag såg även parfymen So... Kiss Me! - den hade jag på den tiden jag hängde i Ytteryg. Knepigt vad lukter kan ta en tillbaka i tiden alltså :P Den luktar så jävla gott.

Har ätit min kära löksoppa nu, ska iväg till Färila och utrota lite kalorier i afton, åker med bussen 17.10. Känns verkligen som att det är på tiden att fläska iväg sig, har varit så himla lat på sistonde. Känns som att man bara jäser. Men - nån ska göra de å ;)

Är även säsongsavslutning på Desperate Houswives i afton. Vad ska man ha som veckans höjdpunkt sen då är det tänkt? Suck, säger jag bara. Blir nog att jag tittar på det sista avsnittet med Kristin, Martina och fruktsallad iaf. Mys.

Nej, nu ska jag packa väskan & gå till bussen.

Tjusigt

Som ni kanske ser så har jag knåpat ihop en himla fin design på min blogg. Känner mej rätt hi-tech, fast Kristin bidrog med lite hjärna hon å. Lagt in bilder, valt färger o donat. Den ni :) Men erkänn att det blev bra tjusigt? :)

Nicklas är här nu. Han ligger och kollar på Stridspiloterna, ser jag ut som en människa som vill kolla på Stridspiloterna? Nej. Inte det.

Jag längtar tills att mina möbler kommer. Oh :)

Marie & Kristin

I afton har jag umgåtts med mina bönor Marie o Kristin. Rackarns trevligt. Frida o Crille kom en sväng hit dom å. Har varit en mycket trevlig afton får jag ta o säga :) Kristin o jag åt blodpudding ^^

Jag gillar mina flickor <3 Starkt.

Opepp

Sitter på lektionen Desktop grafisk form här igen nu. Fruktansvärt opepp.

Efter skolan ska jag & Marie leka, ska gå på köpingen också o leta julklapp till hennes päron plus julkort till familjen Faust. Härligt :) Vid middagstid ska jag och Kristin tillaga blodpudding, mys :)

Pappa var till mig och satte upp min taklampa igår. Vi hade bara en svart sladd, så det är inge vidare diskret - men den skall bytas vid tillfälle efter nyinköpt sladd modell vit. Lampa har jag i vilket fall nu - så nu ser jag till och med vad det är för kläder jag river ur garderoben.'

Beställde prylar från IKEA igår också. Soffa och andra nödvändiga saker (ex. duschdraperi) - det beräknas komma kring 20/12. Skönt o få lite inredning istället för en madrass på golvet :)

Pratade med Kristin i telefon i en timme och tjugo minuter igårkväll också. Himla trevligt.

Tjo & Tjim.

Dr Phil

Godmorgon världen. Sitter här i "sängen" nu. Jenny har sovit här inatt, vi ligger & kollar på Dr Phil - snart ska vi äta frukost.

Var till Emily igår & kollade Idol-finalen. Har ingen åsikt om utgången - tyckte båda var bra. Det var lite skumt bara att Marie betedde sig som om att Amanda hade vunnit när låten spelades. Jaja :)

Jenny kom sen iaf - efter Kåken. Vi satt och donade med nejlikor och apelsiner, drack glögg & lyssnade på julmusik. Mys :)

Dags att få nå gjort nu.

Uträttade ärenden

Sitter och lyssnar på Foo Fighters nya album nu (som vanligt) - Echoes, scilence, patience and grace. Himlarns bra :) Speciellt Erase, replace. Och Long road to ruin med för den delen. Helt klart ett album värt att införskaffa sig på ett vis eller annat.

Åkte som sagt hem o käkade kroppkakor. Helgott :) Med mycke flöööt :D Haha. Nyttigt Elin. Dessutom fick vi prinsesstårta till efterätt. Alltså - har vi lyx i Kårböle eller har vi? (Blev en bit över också som jag precis satte i mig - SURPRISE) Nyttigt Elin - igen.

Idag vakade jag, sen for jag med skolbussen till Färila (alla ungar från Handelsbolaget tjatade i tusen år om hur lika jag & Jenny var) och så for jag till Ljusdal. Städade och diskade lite, sen gick jag på Matpunkten i regnet (det ska inte regna i december, kom snö!) o snackade lite med Kennet the man angående jobb. Han lät inte helt omöjlig.

Gick därefter till romerska bad & relax, skulle köpa presentkort där i julklapp till mamsen & papsen - det var stängt. Kul, tänkte jag då. I detta pissväder. Men så gick jag på Hälsingedata o köpta presentkortet där ist, tur att dom också sålde deras presentkort, annars hade jag blivit blöt i onödan.

Gick in på banken också innan jag gick hem. Fick givetvis prata med han som jag alltid lyckas hamna hos då jag är där. Herregud. Tänkte att jag ville byta bankkort, för med mitt måste man betala typ 5 spänn för varje uttag i bankomat. Dumt tycker jag. Men - jag tror jag vill ha kvar det ändå :P Nödvändigt bankbesök.

Jag har med andra ord uträttat en massa ärenden idag - känns himla skönt :)

Min Ida kom och hälsade på mig idag också i sissådär en timme. Skönt :) Det var längese man träffade henne. Kul o se att hon lever - typ :P Satt och pratade, sen lära hon kila till bussen.

For hem till Kårböle ja å med tolvbussen - igen. Och så ska jag tillbaka till Ljusdal ikväll med - för imorrn ska jag & Jenny iväg o handla julklappar. Hon dissar mej och åker på Kåken ikväll. Någon som vill förbarma sig över mej och kolla in Idol-finalen?

(Ska tillägga det, angående mitt snö & regnresonemang - vi har faktiskt snö i Kårböle. Till skillnad från Ljusdal.)


image5

Nähä

Jag är himla less på folk som bara hör av sig då det passar dom, då dom behöver något eller så. Eller när dom kanske är i desperat behov av umgänge. Jag blir också himla less på folk som aldrig kan lyssna på vad man har att säga - det spelar tydligen ingn roll hur jävla skit man mår, så finns det nån som tycker att ex. en annans skor är mycket viktigare att prata om. Så jävla förbannad blir jag. Fatta att jag kanske också är en människa, kan det gå för sig det kanske? Varför ska alltid jag anpassa mig till er när man aldrig får något tillbaka?

Eller, det kanske är jag som missat något. Jag kanske borde vara tacksam att ni ens hör av er då ni själv måste. Det kanske är så ni ser på saken. Ja jävlar, jag har tur jag.

Mentorsamtal

Idag hade jag mentorsamtal, jag har bara ett ig kvar. DEN NI :) SÅ himla härligt de :) Slutade med att både jag och Victoria satt och grinade i vilket fall, vi kom in på olyckan. Då började jag grina och så började hon grina för att jag gjorde det typ, skulle någon ha sett oss skulle dom ju tro att vi var dumma i huvudet.

Om ett tag kommer mamma hit, vi ska till Tallåsen på möbeltjänst och så ska vi sulla runt lite på Ljusdal också. Jag ska hem ikväll, mormor & morfar kommer. Dom ska göra kroppkakor åt oss. Göttans de :) Kanske ska röja upp lite här innan hon kommer, kvinnan.

Thomas var hit med extranycklar igår också, det var trevligt. Vi satt o pratade i tusen år som det kändes. Det var faktiskt härligt. Jag gillar Thomas, han är bra skön han :)

Samuel

Det är så hemskt, det som hänt dig. Det är ofattbart.
Du var solstrålen, ingen kunde möjligt ogilla dig - du var så himla go.
Att något sådant här hänt finns inte i min värld.
Åkte hem igår till mamma & Jenny, vi behövde nog varandra.

Det känns hårt, jag bara gråter. Det känns så himla konstigt.
Tänker så himla mycket på Therese & Mickaela, och Samuels föräldrar.
Och givetvis Jan-Erik. Busschauffören. Världens snällaste människa.
Om jag gråter mycket, vad ska då inte alla dom göra?

När jag såg löpsedlarna idag slöt jag mig.
Det är jobbigt att bli påmind. Hur hård världen verkligen kan vara.
"Elin, i vilken värld är du egentligen?"
"Nä, jag kollade bara på tidningen"

Det är när saker som denna händer som man verkligen inser.
Man ska aldrig ta saker för givet.
Jag och Jenny sade för första gången någonsin "jag älskar dig" till varandra igår.
Aldrig förr har jag menat det så mycket som då.

Jenny, Erik, mamma & pappa - ingenting utan er <3

991229 - 071204 - Samuel Hallkvist, jag hoppas du har det bra där du nu är.

ABBA-dokumentär

Har suttit här och myst framför en dokumentär om ABBA med glögg och lussebulle. Mysigt. Kan det bli bättre liksom? Naaaae, skulle inte tro det :D Mysfaktor en miljon på allt; säng, ABBA, lussebulle, kväll & glögg :) Oh!

Har faktiskt präntat in de flesta engelskaglosorna också. Alltid något. Har fedt mycket medicin till imorrn då som jag läre göra imorrn på såväl hålisen som efter skolan, plus att jag måste plugga inför religionsprovet på onsdag också. Spännande.

Men - när jag är förbi onsdagen kan jag ta det relativt lugnt iaf :) Härlans! 

Längtar efter att få möbler till mitt lilla krypin här nu, man kan nog få till det riktigt hemtrevligt bara man har möbler, tavlor, lampor och blommor. Det viktigaste för hemtrevnadskänslan liksom. Hyllor & duschdraperi (!) också :) Sen kan folk få komma o hälsa på bäst dom vill, då det åtminstone finns nånstans o sitta :P Haha.

Är väldigt less på att det ska vara så här nu, och ändå tar jag det gång på gång. Jag tycker det är kul. Men efteråt blir jag så förbannad på allt. Situationen. Mig själv? Tur att det inte är så illa som det kunde varit.

Lussebullar

Sitter och smaskar på en lussebulle just nu. Jag känner mej så himla julig, ska gå och köpa nejlikor och röda band i veckan också och hänga upp apelsiner, så man får den äkta jullukten :D Jag är helt besatt i julen tror jag. Herre, ge mig terapi?

Ska till Emily klockan fem och käka middag, före & efter det så måste jag verkligen plugga. Har både medicin & engelska till imorrn. Helspännande. Eller kanske inte. Och då kanske ni undrar varför jag sitter här och skriver istället för att göra något vettigt, och svaret på den frågan är heltenkelt att jag har självdisciplin minus 2763.

Nicklas var hit igår och fixade mina tvkanaler på rätt knappar också. Det var snällt. Haha. Kent var också hit o tittade till mig lite och hämtade kort. Jag gillar Kent :)

Inflyttad

Igår flyttade jag in i lägenheten, det är långt ifrån klart här, men en liten bit på väg har man ju kommit iaf. Tog lite längre tid än väntat, så det blev inget Tallåsenpartaj för mig. Gick till fördelsedagsbarnet David i gamla stan en snabbis istället på förkrök innan Stadt, det var trevligt.

Idag har jag legat i sängen och tyckt synd om mig själv, mådde inge vidare bra idag kan jag erkänna.. Gick ut på julskyltningen med Johanna & Pelle en sväng - riktigt skönt väder ute var det. Härligt! Synd bara att det är så himla blött ute, man blir ju alldeles dyngsur!

Kollade på julkalendern också idag och åt lussebullar. Juligt.


1 december

Hej & godmorgon.

Idag är det första december, vilken dag :) Julen närmar sig verkligen nu, och hur mycket älskar inte jag julen då? Jo, mycket. Sen flyttar jag in i lyan idag också (eller inflyttning och inflyttning - inkastning av prylar), och i afton blir det party i Tallås'n samt utgång med diverse kvinntimmer.

Fick även en chokladkalender av min mor i morse när jag satt och kollade på julkalendern med glöggen i handen. Vilken stämning :) Haha. Blir även lussebullsbak i Kårböle idag. Som jag har längtat :)

Första december, och snöar gör det ute också. Vilken dag!

RSS 2.0