Disk?

Jag har ett berg av disk. Igen. Jag måste nog diska det nu. Inte lockande, men jag kommer inte vilja komma tillbaka till ett diskberg efter Kårbölevistelsen. På söndag ska vi till mormor & morfar på middag. Det blir mysigt. <3

Pannkaka

Ska ni någon gång ha hjälp med att steka pannkakor - fråga då för guds skull inte mig om hjälp. Det blir bokstavligt talat bara pannkaka av mina pannkakor. Det blir skit. Jag gör alltid smet på en liter mjölk och då får jag kanske sex pannkakor som jag kan äta & spara. Haha. Så jäkla kasst! Men det gör inget. Nej :) Igår var det kylskåpsrensning. Åt sånt som höll på o bli för gammalt o sådär. Gjorde pannakaka, för både äggen och mjölken var o-nya, i pannkisarna käkade jag rivet äpple, creme fraiche, kanel & socker. För creme fraichen var också o-ny. Det var lite stört. För det har jag aldrig ätit i pannkaka men ändå va jag skitsugen på det. Men gott var det :) Det kändes kreativt.

Sen kom Jenny. Vi gick på Ljusdal och trängdes. Det var Halloweenkväll med långöppet. En massa folk. Jenny handlade en tröja och sen gick vi hem. Såg Mamma Mia och svullade godis och chips - och julmust :) Hähä. Vi fick även påhälsning av Fönegrabbarna som kom och lekte bus eller godis. Dom fick godis, men dom skitade ner mitt golv så jag fick lägga mig och torka upp det. Så dom fick godis och vi fick bus. Lite dumt.

Idag satt vi hemma ett bra tag, tillslut kände jag att vi var tvugna att göra något av våra liv så då gick vi på Ljusdal. Vi fikade lite på Finess och jag köpte en tröja, Jenny köpte ett block. Sen gick vi hem. Och nu sitter vi här.

4 dagar & 1 timme

Nu var det 4 dagar och 1 timme sen jag skrev nåt. Det har väl hänt lite ändå. Jag har fått nymobilen. Skönt. Vi var till Stockholm - jag & syskonen - tillsammans med mammas jobb som skulle på mässa. Vi åkte in till stan istället och handlade. Jag handlade en julklapp till Erik. Haha. Fan vad lamt. Hade lika gärna kunnat köpa den i Ljusdal. Men vi hade trevligt ändå :) I Gävlebro på vägen hem åt vi. Jag käkade rimmad lax & dillstuvad potatis. Snuskgott! Det som också har hänt är att jag tackat nej till jobbet jag fick och att det började snöa i förrgår. Igårkväll när vi låg och såg teve så snöade det en massa och när vi vaknade i morse låg det kvar på backen - tro det eller ej. Dock på gräsmattan i Nore. Här i Ljusdal på min asfalterade gård var det givetvis ingenting. Haha. Sen finns det väl inte så mycket mer update-material.

Jag är lycklig med honom, ja det är jag.

Trött

Igår blev det Stadt. Det var rätt kul, dock inte lika kul som sist jag var ut. Men det var kul :) Nu är jag hur trött som helst, men det är bara att bita ihop, för kvart i två börjar jag jobba.

Klar!

Åh. Äntligen klar med högskoleprovet. Hoppas det gick okej iaf. Hoppas jag höjer mig så jag har bättre till nästa gång det ska sökas högskola. Men man ska nog inte ha för stora förhoppningar :P Haha.

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, jag åt så mycket lunch så jag är inte hungrig, men det läre väl vara dags för mat snart ändå, äta bör man annars dör man. Och annars har man ingen mat imorrn. Och imorrn orkar jag nog inte laga mat.

Mamma kommer hit snart. Vi ska byta bil. Sen kommer Marie snart med. Det blir nice :)

Högskoleprovslunch

Nu har jag lunch. En paus från det förbenade Högskoleprovet. Har gjort tre av fem prov iaf så det är skönt. Och jag kommer vara så glad när det är över :P Haha. Fy sjutton vad skönt! Börjar fem i två igen och då väntar svenska läsförståelsen och det femte provet som är av samma slag som nåt av dom prov vi gjort tidigare idag. Utprovningsprovet. Haha. Jag hoppas nästan att det är statistiken och att statistiken vi gjorde nu innan lunchen var utprovningen som inte räknas med i resultatet - för det gick verkligen skit. Haha.

Hofors

Igår vid tolv tog vi en fika på Finess. Jag, Jyothi, Rebecca, Luzzan & Sara. Trevligt att träffa alla influgna utbölingar igen :) En timme senare kom Marie med och vi tröttnade väl på att sitta där kring halvtvå, alltså efter en och en halv timme :P

Sen åkte jag & L till Hofors för att lämna Felicia. När vi kom hem tröck vi i oss en varsin pizza och dog på soffan. Såg lite Idol o sådär. Henke & Carro kom en sväng med, Henke fixade datorn. Sen la vi väl oss i princip.

Jag var död när jag skulle upp. Jag tycker synd om mig själv. Men är det högskoleprov så är det. Om en halvtimme ska jag vara där. Usch och fy! Halvfem är jag klar. Wish me luck!


Lekte, åt & frodades

Igår när jag hade duschat kom Jenny, då for vi till faster. Där var vi. Lekte, åt & frodades. Lika trevligt som alltid, och ruskigt mätt blev jag med. I morse när jag vaknade var jag fortfarande mätt, jag var inte alls sugen på frukost som jag alltid brukar vara. Ja, jag säger då det.. Pappa kom till faster med då han skulle hämta Jenny, han fick sig mat han med. Sen åkte pappa & Jenny. Jag blev kvar ett tag. Till strax innan åtta. Jag åkte på Delins och sen hem. Sen for jag till Kristin, var där i en timme eller nåt. Jag gillar Kristin, damn she's good :) Sen for jag till Nore.

Felicia måste vara världens sötaste! (Efter Lovisa, givetvis)


Malin

Malin kom till mig idag. Det var trevligt. Vi umgås ju inte direkt ofta, men det är bra trevligt när vi väl sammanstrålar :) Satt o diskuterade lite om livets alla bekymmer. Sen gick hon på arbetsförmedlingen. Jag gillar Malin.

Fick dessutom reda på lite mer osnaskigt snask.

Jenny kommer hit efter sin prao, pappa hämtar henne klockan sex. En vild chansning är väl att det bär iväg till Nore då. Haha. Nu ska jag nog duscha.

Nyfrillan

Ja såhär tjusig är ju jag i skallen nu då. Tänkte bara bjussa på en bild för att jag är så snäll. Blev väl som sagt lika som när jag alltid klipper mig. Jag provar aldrig nytt. Och också som sagt så blev luggen lite bättre denhär gången. Det är bra. Och jag är nöjd. Japp. Skönt att slippa slitet hår.

Hot N Cold

Katy Perry - Hot N Cold. Bra skit.



Inatt sov Jenny här. Hon började tio på sin prao så hon gick väl för ungefär en timme sen. Vad jag ska göra idag är ett mysterium som troligen inte kommer lösas innan dagen är över. Som det brukar vara. Men det gör inget :) Det är skönt att inte göra nåt. Haha. Jag måste vara Ljusdals lataste 19åring. Men jag kanske trivs.

Johanna & Jenny

Idag vaknade jag ensam. Åkte hem och käkade frukost. Ringde Johanna och ventilerade mig lite. En timme senare for jag till henne. Var där till kanske fyra, då åkte jag och handlade och sen hem - för då kom Jenny. Vi har bara ätit & sett teve. Hon ska sova här inatt. Och nu ska hon diska, för jag sullade henne i håret i 20 minuter. Vilket byte. Hähä.

Dålig dag

Idag kommer bli en dålig dag. Det känner jag på mig.

Malin

Jag har äntligen en plan till Dexlördagen. Malin kommer hit. Det blir mys :) Party hemma och sen utgång, blir ju prima det :) Har dock inte bestämt mig om jobbet på söndag än.. Hmm. Help me!

Ja jag har ju klippt mej idag med. Det blev bra. Nu har jag luggen neråt. Lite tufft för det minns jag inte sist jag hade. Har haft den åt sidan hur länge som helst även fast jag har "vanlig" lugg. Haha. Sån är jag. Men idag skar hon den istället för att klippa den. Det känns bättre. Yes.

P-gubben

Okej, idag har jag tänkt på en sak. Det handlar om P-gubben, lipgubben. Den berömda :P som alla använder. Även jag. Jag undrar vad tanken var när MSN-snubbarna satt och kom på smileysarna till MSN Messenger. En gubbe som lipar. Visst. Men dom trodde nog knappast att den skulle slå igenom såpass sort som den faktiskt har gjort.

Ja, håll med mej om att det är konstigt att den används såpass mycket. För - jagmenar - vem sjutton ställer sig o lipar i verkliga livet när man har en konversation?! När man tänker närmare på det så är det väldigt konstigt. Det måste ju nästan vara den gubbe man använder mest när man skriver. Men - vad betyder den egentligen? Själv använder jag den nästan som ett "haha" - ett svagt "haha" som inte tolkas rätt om man skriver just "haha". Men - varför gör man då inte en glad gubbe? En :)? Nej, för den symboliserar ju ändå lite mer nån slags nöjd känsla än ett milt "haha".

Lipgubben. Den är konstig. Den betyder ingenting. Men ändå så är den så himla vanlig. Väldigt underligt. Det är nästan så att jag känner att jag måste börja lipa när jag står och pratar med folk på riktigt för att den ska få en innebörd. Fast då skulle ju folk tro att det fattades nåt i mitt hjärnkontor. På internet dock, där är den helt oumbärlig och fullt normal. Nästan en standard. Skulle den inte finnas skulle man nästan få lite panik för att man inte visste vilken gubbe man skulle ta, för det finns ingen annan som passar för just den milda "haha"-känslan. Sån panik som man får när man sitter vid någon annans dator och dom egeninlagda smileysarna inte finns. Man måste liksom hitta en substitut-smiley som inte alls fyller den funktion den ska. Själv är jag väldigt svag för min ;O - som blir en gubbe som både lipar och rullar med ögonen. Den är nästan ännu konstigare än den vanliga lipgubben - men ack så oumbärlig. Ja, dethär känns som en hel vetskap. Jag skulle kunna dividera och fundera i timmar om dethär, men jag känner dock att jag måste lämna detta bakom mig nu och återgå till tvätten.

Det är sånna här onödiga saker jag går och funderar på om dagarna. Men en liten poäng har jag faktiskt. Inte sant?

Tvätt & disk

Hade tvättid tolv. Började tvätta 9.30. Det var tomt där då och man klarar sig inte på sex timmars tvättid i min tvättstuga. Det finns en maskin som tar en och en halv timme att köra per tvätt. Har man då fem-sex maskiner som ska köras så går det inte ihop med sex timmar. Idag när jag gick ner till halvtio insåg jag dock att jag bara hade fyra högar, men jag hade inte klarat mig på sex timmar i vilket fall eftersom 4 x 1,5 = 6. Och då tänker ni att jag är dum i huvudet, eftersom det visst går ihop. Men det är ni som är dumma i huvudet, för tvätten måste hänga i torkskåpet i typ en och en halv timme med efter det. Så det så!

I vilket fall så tror jag att det va nån i himmelen som ville att jag skulle fortsätta att skriva om mitt totalt händeslelösa liv. Igår skrev jag att jag inte tänkte skriva mer blogg förän mitt A funkade. Och nu är det inget som helst problem med den knappen. Lite konstigt sådär..

Klockan ett ska jag iväg o klippa håret. Skönt! Det är så slitet och hängigt nu så jag tycker synd om det. Nog för att det aldrig blir bra när det är alldeles nyklippt, det ser FÖR nyklippt ut. Men jag är inte kräsen, så jag härdar ut ändå. Hähä.

Har en massa disk som måste tas itu med också. När jag skulle käka frukost imorse var jag tvungen att diska en tallrik och en sked så jag kunde äta yoghurt till mackan. Alltså - det är lite brist på saker man kan äta med och på här. Suck.

Och nu ringde Helena med och sa att hon hade en sjukdag att ta ut - alltså igår - så om jag ville fick jag jobba på söndag - om jag behövde pengar o sådär, men annars tog hon den eftersom jag jobbade åt henne. Jag har lite beslutsångest. Jag behöver pengar, men jag vill tusan inte jobba på söndag nu när jag har varit inställd på att inte göra det. Buhää. What to do? Kan ju fundera till imorrn eller nåt iaf. Men Helena är snäll hon. Som tänker på en fattig människa som mig.

(Och så ska jag dammsuga med. Nu).

Det ni

Igår va faster, Lovisa, Kent & farmor till oss på middag i Kårböle. Himla nice. Innan det malde jag köttfärs och tog bort över 1000 bilder på min stackars dator. Åkte till Ljusdal på kvällen. For till Nore. For hem. Sov.

Idag har jag jobbat. Efter jobbet åkte jag hem och bytte om. Åkte till Nore och hade det mys. Nu sitter jag här. Två mackor och snart två timmar senare. Nu ska jag sova.

Jag HATAR mitt A på tangentbordet. Jag tänker inte blogga mer innan det är fixat!

Men - jag är glad :) <3 Det ni.

På Delins

Sitter på Delins nu. Har fika. Usch, dagen går segt! Inte mycket folk alls så tiden går mycket saktare än vanligt.. Stänger gör jag med. jag gillar inte att stänga. Det blir så sent. Men när jag slutar så vet ju jag vad jag ska göra iaf.. <3 Helena ringde igår o frågade om jag kunde jobba åt henne idag för hon hade åkt på magsjuka. Hon tar min söndag nästa vecka istället. Så - jag är ledig på Dexhelgen:) Wääj.

Nejni, tillbaka till kassan :)

Dex

Hallå. Vad händer på Dexlördagen?

Mysigt

Vaknade vid elva halvtolv kanske. Blev en väldig lång stund man låg o drog sig i morse. Mysigt. Efter frukost åkte jag hem. Donade lite och sen åkte jag till Marie. Mysigt. Efter det åkte jag hem till Kårböle. Lika skönt som alltid att komma hem ett tag. Mormor & morfar kom på middag. Mysigt. För jag gillar min mormor och min morfar. Mest.

Och nu sitter jag här. Och lyssnar på Fairytale - Utan dina andetag. Snacka om nostalgi & snacka om världens mysigaste låt. Nästan.

Alltså. Mysig dag. Haha.

Tänker på dig <3


Yes

Träningen gick bra. Den var dock sämre än vanligt. Mycket dötid och lite flås. Det tycker jag inte om. Men ja, bättre än inget. Måste nog typ klaga eller nåt. Haha. Efter träningen när jag kom hem så va Kristin hos mig. Vi hade bestämt så. Lite mysigt att komma hem till en o-tom lägenhet faktiskt. Vi har sett teve och ätit lite allt möjligt, sådär. Nice. Nu ska jag duscha. Borde diska med, men det kommer jag inte göra. Det vet jag.

Inga A:n

Okej, mitt A funkr inte som det sk - det funkr lite när det känner för det, vilket inte verkr vra oft, och jg orkar inte tryck hur hårt som helst för vrje A jg sk skriv, så dethär blir ett väldigt dyrgt inlägg att läsa, kn jag tänk mig. Sk fatta mig kort.

Idg va jag till Rmsjö som sagt till Id, John & Nthlie. Lik trevligt som vanligt! En massa prt och en massa mys. Love it! Kom hem för inte så längesen. Nu har jg ätit yoghurt, sk iväg till Färil o trän hlvsju. Gruvsmt, men skönt när det är klrt.

Hh, nu ska jg inte skriv mer på dethär superkonstiga inlägget.

Keep in touch :)


Trött

Klockan ringde nio i morse. Då va jag dödstrött. Gick ner, plockade ihop mina grejer och sen tittade jag ut - spöregn. Alltså - bytihop. Orka regn! Nu är jag hemma, äten och allt. Ska åka till Färila när jag är klar och byta bil med mamma så jag slipper ta Forden till Ramsjö. Det blir dyrt. Tänkte åka snart egentligen, men jag väntar nog med att såka så jag är där till fem i elva, för då har mamma rast. Nu ska jag komma på bra kläder för en pissregning dag. Lycka till, Elin.

So let them say your hair's too long, I don't care, with you I can't be wrong.


Flaggstångsljud

Man kan göra flaggstångsljud även fast man bor mitt i asfalten. Man kan stå utanför min dörr. Luta sig mot metallräcket och dunka magen mot det om man har knappar på tröjan. Då låter det som en flaggstång. Så ni vet. Haha.

Kom hem från Kristin för ett litet tag sen. När jag kom hem var jag sugen på godyoghurten. Yoggi - äpple, vanilj & kanel. Tog en avocado med, inte för att jag var sugen utan för att tiden var inne. Nu väntar jag på att klockan ska bli om typ trekvart.

Linsgryta

Idag gjorde jag väldigt seriös mat. Linsgryta. Med purjo, chorizo, morötter o grejer. Rätt vuxet, om ni frågar mig. Ska nog åka till Kristin snart. Läre väl kanske diska innan, så jag slipper komma hem till skiten. Hatar att komma hem till diskberg. Usch.

Och så känner jag att jag skulle ha träffat släkt med. Jag saknar min släkt. Det var längesen man träffade dom. Mormor & morfar, faster & Kent & kusin-Lovisa och farmor. Jag måste nog styra upp det snart.

Men imorrn ska jag till Ramsjö till Ida & bäbis-Nathalie. Det blir nice :)

Bromhexin

Alltså, seriöst - Bromhexin måste verkligen vara den mest vidriga receptfria slemlösande hostmedecinen ever! Usch vad äckligt det är. Fy! Men den är jäkligt bra. Nästan bättre än bäst faktiskt.

Bra

Alltså. Det känns så himla bra!

Igår va det jobb

Igår va det jobb. Det gick fint. Skönt att ha en tid då man slapp både öppning o stängning får jag ta o säga. Efter jobbet åkte jag hem och gick runt Kyrksjön med Marie som va i Ljusdal med Jonas på hans jobb. Det var trevligt. När jag kom hem ått jag sommarmat. Zorrogrillare med potatissallad. Och sen åkte jag till Kristin. Satt där och gaggade och såg Desperate Houswives. Sen åkte jag hem. Duschade, såg lite teve o sådär. Sen for jag till Nore. Strålande dag :)

Nu har jag nyss kommit hem. Vet inte alls vad som händer idag, men jag ska nog träffa Emily iaf :) Hon skulle få sluta tidigare på kursen idag så hon skulle komma kring tre. Yes. Det blir nog trevligt. Det var hur längesen som helst som vi sågs. Verkligen.

Hjärna

Alltså, ibland blir jag så himla stolt över min hjärna. Den gör framsteg. Haha.

Jobb

Och förresten. När jag va och handlade så ringde Johanna och frågade om jag kunde jobba åt henne imorrn. Nio till sex. Det tackar man inte nej till. Då blir mitt konto lite gladare nästa månad.

Kycklingrulle

Mamma ringde och sa att hon & Jenny var i Ljusdal o skulle käka på Ergüns, hon undrade om jag skulle med. Och eftersom hon bjussade så tackar man ju inte nej. Det blev en kycklingrulle. Göttans! Hon ringde när jag satt i ultrasunk looken så det blev den snabbaste makeovern ever. Nu är jag hemma, har varit på Dollar och handlat batterier med, och på Delins o handlat mat. Så nu väntar nog duschen.

Diskat & dammsugit

Jag tog tag i disken, ja jag gjorde det. Det var världens berg men nu är det överstökat. Hade inga rena glas, inga rena tallrikar och inga rena bestick när jag började diska. Men nu är det gjort. När jag skulle torka en djuptallrik så tappade jag den givetvis i golvet, så då var det bara fram med dammsugaren. Alltså har jag avklarat två av tre punkter idag. Har dock kommit på en till. Handla. Ska på Dollar och handla batterier och på Dellan o handla mat.

Skönt att jag har gjort både disken och golvet klart. Men lite besvärad känner jag mig över att jag tappade en tallrik i golvet. Så himla typiskt. I förrgår hade jag sönder ett glas med. Skulle skaka ur vattnet ur det med när jag hade diskat och smash in i kranen. Jag som aldrig brukar ha sönder glas och sånt. Det är det bara Kristin som har. Ju. Hähä.

Klipptid

Äh, nu beställde jag klipptid. Det är verkligen dags men jag har ynkat om att jag är så fattig ett tag nu. Men vetni, jag kan inte se ut som nåt Hejkomochhjälpmig. Jag måste klippa mej. Mitt hår är jätteslitet.

Så, på måndag klockan 13 har jag tid. Hähä. Skönt, för när jag har klippt mej nu på måndag så slipper jag ett bra tag sen, för jag kommer ju inte direkt bli rikare med tiden.

Riktigt najs

Igår gick det väldigt fort att jobba. Det var skönt. Öppnade och slutade kvart i två. Jag var inte alls så trött som jag borde varit, och det var skönt :) Yes. Efter jobbet for jag hem till Kårböle. Hälsade på och åt lite mat. Det var trevligt. Dom blev lite förvånade att jag kom, men förhoppningsvis glada ändå. Haha. När klockan var kring sju eller nåt så for jag till Ljusdal igen. Idag hade jag tandläkartid så jag kände att jag inte orkade kliva upp en timme tidigare bara för att sova i Kårböle. Hemma skulle dom ju ändå lägga sig rätt idigt eftersom det var skola och jobb nästkommande dag. Alltså idag.

När jag kom till Ljusdal åkte jag till lägenheten. Pratade i telefon och sådär. Sen åkte jag till Nore. As usual. Riktigt trevligt - igen. Man mår så bra när man trivs. Och jag gillar att må bra. Haha.

I morse vaknade jag innan klockan ringde, elva var jag hos tandläkarn. Jag hade inga hål. Det var ju bra. Lite tandsten bara, men det har jag ju alltid när jag kommer dit så det var ju ingen nyhet direkt. Hon sa att allt såg bra ut och att jag skulle få en ny kallelse om ett och ett halvt år. Det slog mig då att nästa gång jag ska till tandläkarn så är jag snart 21. Jag får gå på bolaget. Jag kanske inte ens bor kvar här i Ljusdal. Ja, jag insåg liksom att ett och ett halvt år är en lång tid. Väldigt konstigt.

Idag skulle Lisa från Gavle Business Center ringa mig, och fråga om jag ville ha jobbet eller inte. Jag hoppas nästan att hon låter bli att ringa idag, och ringer imorrn istället. Inte för att jag vet vad det ska tjäna till, och troligen ringer hon om nån timme med. Jag vet ju inte själv riktigt än vad jag ska svara. Lite lurigt.

Idag ska jag göra dom tre D:na. Dammsuga, diska & duscha. Det är dagens ambition.

Men, mitt liv känns allmänt bra nu. Det är skönt. Jag går liksom runt och trivs dagarna i ända, det var ett tag sen man gjorde det om man säger så.. Riktigt najs :)


Strålande

I fredags klev jag upp snortidigt, tog åtta-tåget till Gävle. Elva hade jag min arbetsintervju, det gick bra och jag fick jobbet. Som eventsäljare. Stå i en monter i diverse affärer/köpcentan och fråga folk om dom ringer med Telia och försöka packa på dom abbonnemang. Ska vara borta tre veckor och hemma en. Dom står för mat, boende, bil, bensin och sådär.. Har ingen garantilön men tydligen hade dom landets högsta provision. Vet inte hur jag ska göra. Hon ringer mig imorrn och ska kolla om jag ska ta det eller inte. Jag ska höra med henne hur lång provanställningen är, vill ju givetvis ge det en chans, men snackar vi provanställning i typ ett halvår eller nåt är jag lite skeptisk faktiskt.

Efter det så kom Jenny till Gävle med. Hon skulle handla. Och det gjorde hon med. En massa. Jag köpte två ljuslyktor, mest för sakens skull. Får ta och tacka min syster för en trevlig vistelse. Den var väldigt najs med mycket skratt och babbel :) När vi kom hem till Ljusdal igen var nog båda dödströtta, nån timme senare skulle Jenny till Järvsö med Kåken, och dit for hon. Jag for till Nore. Där va det najs :) Såg film o halvsov typ. Haha. Ungefär halvett hämtade jag henne vid lastbilscentralen. När jag va påväg dit fick jag ett telefonsamtal som gjorde mig förbannad. Usch. När vi kom hem sov vi. Jag somnade på en gång.

Igår, lördag va det jobb på Delins som gällde. Började tolv och var snortrött när jag skulle upp även fast det inte var direkt tidigt. Vaknade inte ens av väckarklockan, den ringde en gång och sen gav den upp och sen ringde den igen tydligen. Det va Jenny som sa det, för hon hade ju vaknat iaf. Haha. Åkte och jobbade, började tolv. Jenny drog efter mig.

På Delins va det en massa folk hela dagen vilket betydde stress men ändå att dagen gick fort, så det var skönt :) När jag kom hem skulle jag ta nyckeln som Jenny skulle lägga ut när hon drog från lägenheten. Tror ni jag hittade några nycklar? Nej. Och tror ni det var konstigt? Nej. För dom var i Kårböle. Tur för Jenny att Kristin med extranycklarna var i Ljusdal. Annars hade det blivit knivigt. Åt och lite sådär när jag väl kommit in, sen for jag till Nore igen. Mycket trevligt. Mycket.

När väckarklockan ringde idag så vaknade jag inte heller, det blev precis som igår när den va tvungen att ringa en gång till innan jag fattade att det var väckarklockan och inte en dröm, typ. Hade inte sovit många timmar när den ringde heller. Kanske tre. Men jag plågade mig upp. Och nu är det gjort. Fick skrapa rutorna när jag skulle åka bil med, det kändes nyskapande. Och inte kul, mest kallt. Om tio minuter ska jag fara på Delins och jobba igen. 

Japp. Det var lite update :) Mitt liv känns bra justnu. Mycket bra.

Död

Alltså - FY. Jag är död. Inte död som i lite trött utan död som i död på riktigt (nästan i alla fall). Jag vill gråta för att jag är så trött, men det gör jag inte. För jag är viking. Istället tänkte jag klä på mig kläder istället för o gå runt i morgonrock.

Fy.

Handla

Jag tog mig iväg och handlade i alla fall. Insåg att jag skulle hata mig själv om jag var tvungen att handla efter Gävle imorrn. Så då såg jag till att få det överstökat. Det känns bra.

Lyxmat

Idag blir det lyxmat. Dels för dom gamla goda tidernas skull, dels för att jag är för lat för att ta mej iväg på affärn. På menyn idag alltså: Gammal hederlig pasta med pulversås.

Milt sagt

Nu har jag dammsugit och torkat lite damm på diverse ställen. Jag rensade även ur mitt handfatsavlopp eller vad det heter (haha) - vill man uttrycka det milt så kan man säga att det var extremt välbehövligt. Och det är om man vill uttrycka sig milt det. Det var mycket grejs där. En tops till och med(!) - fråga mig inte hur man lyckas få ner en sån när man har dendär ploppen halvt i hålet hela tiden. Menmen, jag lyckades iaf :)

Så, nu är alla mina segt rinnande ställen snabbt rinnande ställen. Det är väldigt skönt. Jag har dock ett nytt i-landsproblem - mitt A på tangentbordet vill inte riktigt som jag vill. Man måste trycka hårt på den för att det ska bli nåt över huvud taget, och det är väldigt irriterande ska jag säga er.

Back to laundry.


A eller B?

Nu har jag precis varit ner i tvättstugan och lagt in en maskin med handdukar. Skönt.

Ute luktar det äckelskit men luften är kall, skön och full av syre. Inne är det varmt, kvavt men luktar helt okej (visserligen luktar det nog soven människa, men det känner ju inte jag). Vad väljer man? funderade jag på ett tag. Jag valde skiten.

Efter Tio

Sitter och tittar på Efter Tio nu, med Malou von Sievers. Det va en tant som vad där nyss (okej, snarare kvinna än tant, haha) som inte gick på sin mammas begravning. Alltså, jag förstår inte hur man kan ha en sån infekterad relation till sin egen mamma, jag förstår verkligen inte det. Nog för att mamman i detdär fallet verkade vara helt knäpp, och det finns ju väldigt många knäppa morsor (alla är knäppa ibland, men mammor som seriöst har något allvarligt problem). Usch, det är hemskt.

(Okej, detdär va svammel. Men jag är glad att jag har en bra mamma.)

Nu är Ola Rapace hos Malou. Alltså, han är jättesnygg. Och nu har han fåt långt hår, ännu snyggare. Ja, det är nåt med långhåriga killar som är väldigt nice, och med snaggade, och med negrer. Oh ja, det är något visst som jag inte kan sätta fingret på, men det är så himla "VILL HA". När jag var i Borås var det jättemånga snygga negrer, och en kille som va långhårig som verkligen var HUR fin som helst. Ni skulle ha sett han. Och Hanna höll faktiskt med. Det var inte min "jag tycker fula killar är snygga"-sida som var och spökade. Men vissa fula killar blir faktiskt snygga för att dom ser så konstiga ut. Min syster vet vad jag snckar om, det måste vara nåt underligt släktdrag. Eller nåt.

Ursäkta för världens svammelinlägg om absolut igenting.

Nio

I morse hade jag klockan på väckning med nio, tänkte att jag skulle vara lite seriös o vända tillbaka dygnet eftersom jag ska åka tåget vid åtta imorrn till Gävle. Alltså måste jag ju gå upp typ halvsju eller nåt. Det längtar jag inte till. Absolut inte. Men hur som helst, när jag vaknade i morse så ångrade jag mig djupt att jag ställt klockan på väckning vid nio, men imorrn kommer jag vara tacksam. Nu är jag så hungrig så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Så nu blir det frukost. Yes indeed.

Avocado

För er som undrar. Det blev avocado. (Med salt).

Godnatt.


En färdig dag

Tvätten är tvättad och det blev inga fler missöden faktiskt. Nu hänger det trosor och strumpor i hela badrummet. Imorrn är det nog torrt, och imorrn har jag en till tvättid så jag kan tvätta handdukarna som inte hanns med idag. Domdär Melin hade bokat tiden efter mig och eftersom ena tvättmaskinen (fortfarande) inte funkar så tar det ju ett bra tag. Så, ny tid imorrn vid tolv :)

Gick och hämtade bilen med på Ford vid fyra, sen for jag och handlade. Avocadosar, bananer, nudlar och mjölk. Ingen storshopping med andra ord. Bara lite påfyllning sådär. Åt sallad idag med för tredje dagen i rad, men nu är den slut. Imorrn får det bli något annat. Frågan är bara vad. Hm. Förslag?

Sen satt jag bara i soffan, skrev lite personliga brev till diverse företag som Anna-Lena sa att jag skulle söka jobb på. Så det var lika bra att skriva lite så man inte blir hatad när man kommer tillbaka och säger att man inte sökt jobben. En sak som va lite dåligt var att när jag skulle skicka in en ansökan så skulle man göra det från deras hemsida typ, och dom tog inte filen som jag får på alla mina sparade dokument. Alltså DOC-fil. Nu vänder jag mig lite desperat till nån som kan sin sak; hur gör man?

När jag hade gjort det så diskade jag och sen for jag till Lars. Så fick man se hur han bodde också. Vi såg lite film och teve och bara pratade. Det var trevligt. Japp. Och nu sitter jag här, kom väl hem för en timme sen kanske. Var hungrig så jag åt lite nudlar, är väldigt sugen på avocado nu med, så endera äter jag det - eller så går jag och lägger mig. Vi får se. Troligen blir det avocado.

Retarded

Jag nämnde ju att min hjärna inte riktigt är hundra idag. Här har ni två exempel.

1. När jag hade tvättat första maskinen tvätt i en timme så slogs jag av en panik att nog min blåa kofta som man ska tvätta i ylletvätt justnu låg i en vanlig 40gradersmaskin. Jag kunde inte minnas att jag hade tagit i den när jag delade upp tvätthögarna men jag hade däremot ett starkt minne av att jag lagt den i tvättkorgen. Jag fick panik och visste inte riktigt vad jag skulle göra, men jag började leta tröjan i lägenheten hur som helst. Verkligen överallt. Bakom soffan, under soffan, i lådan med halsdukar - you name it. Gav upp hoppet och insåg att endera avloppsmonstret ätit upp den - eller att den låg i tvätten. Suck tänkte jag. Men sen slog det mig att jag inte hade tittat i garderoben, och där var den givetvis. (Borde inte det vara det första stället man tittar på?)

2. Jag skulle kolla om en film som jag laddat hem funkade som den skulle. Jag tröck på högtalarna och fixade upp filmen - och insåg att den var ljudlös. Megasuck tänkte jag då. Typiskt! Försökte öppna den i andra program för att det kanske skulle funka (ett desperat försök, jag vet) - gick in och kollade på inställningar på alla ställen man kan tänka sej. Gav upp hoppet även här och insåg att det jag fått hem enbart var skit. Sen kom jag på att jag inte hade satt i kabeln till högtalarna.

Idag är jag verkligen ett pucko. (Mer än vanligt). Vill inte veta vad nästa misstag blir.

En morgon

Igårkväll skulle jag ju lägga mig tidigt, och jag borstade tänderna och allt och sen skulle jag se halva Mamma Mia tänkte jag, och det gjorde. Och så låg jag och smsade med Linus hur länge som helst med, men sen när filmen slutade somnade jag ifrån allt. Då va Elin dödstrött, och då va klockan ett tror jag. Nog för att det kanske inte är jättetidigt men jag brukar inte ens vara trött då ju..

Idag är nog inte mitt huvud riktigt hundra. Säkert för att pappa ringde o väckte mig i morse. Haha. Hade ställt klockan på halvtolv för att jag hade tvättid klockan tolv. Men pappa ringde på hemtelefonen halvelva, och den är det garanterad väckning av. Orkade inte svara så jag låg kvar i sängen. Sen ringde det på min mobil så då svarade jag och han skrattade asmycket åt mej för att jag lät så trött. Han är lite rolig, pappa.

Låg och drog mig i en och en halv timme, det va skönt. Väldigt skönt. Sen gick jag ner och tvättade. Sen åt jag frukost med tända ljus i min ensamma ensamhet som vanligt. Det kan tyckas lite mobbat. Men man ska väl älska sigsjälv har jag hört, lite extra lyxig egentid sådär. Haha. Medan jag satt där och åt frukost så fick jag ett väldigt fint sms. Ett sånt mysigt som man känner sej väldigt uppskattad av. Sånna gillar jag. Blev lite nostalgisk med där ett tag och sen for jag på Ford med bilen. Träffade gamle svärfar Tommy. Hähä. Han gillar jag.

Sen gick jag hem, pratade lite med Ida i telefon - ute var det svinkallt. Usch. Kom hem och fixade lite med tvätten och nu sitter jag här uppe igen. Lyssnar på dödsbra musik som vanligt och funderar på att dammsuga, det behövs.

Stark

Va o tränade på Stark i afton. Välbehövligt, jobbigt men skönt som vanligt. Riktigt skönt att mysa i morgonrock med Digestive framför teven när man va nyduschad i alla fall. Också som vanligt. Imorrn vill jag helst inte vakna, jag vill inte ha träningsvärk. Men jag måste vakna, för jag har tvättstugan imorrn. Hähä.

Klockan är inte mycket för en vanlig Elinnatt, men jag funderar faktiskt på om jag ska lägga mig. Troligen gör jag det inte, men kanske :)

Volontärarbete

Usch jag är så himla sugen på att dra iväg på volontärarbete. Har funderat på det ett tag nu och det är verkligen nåt jag känner att jag vill göra men det kostar pengar och är det nåt jag helst inte ska göra så är det väl att göra av med pengar..

Petter & Kihlen - Min Click

Okej, jag sa att Manson-låten var bra. Men nu har jag verkligen hittat Låt'N, med stort L, har letat den i ett par dagar nu, och nu har jag hittat den. Alltså den är så bra så jag skulle kunna gråta. Helt genialiskt bra är den! Absolut en låt som alla borde ha på sin dator, annars är det skam.

PETTER & KIHLEN - MIN CLICK.



Den är så bra att jag kommer att ha lyssna sönder den om några dagar. Kommer inte lyssna på nåt annat nu när jag äntligen hittat den. Haha. Ja, jag blir uppspelt över hur bra den är. Haha.

Arbetsförmedlingen & Billackeringen

Mötet med Anna-Lena på Arbetsförmedlingen gick bra. Bestämde lite nytt och letade upp en massa jobb som jag skulle söka. Börjar verkligen gruva mig som bara den inför på fredag nu. Anna-Lena gjorde mig fasiken mer rädd än lugn. Haha. Men jag fick en massa frågor som tydligen var vanliga att man fick, och jag vet ju knappt svar på hälften av dom. Haha. Usch. Blir spännande dethär.

Efter arbetsförmedlingen gick jag hem och tog gula faran på billackeringen. Dom passade ut en bra färg att ta hem och sen for jag igen. Nu sitter jag här och gör mest ingenting. Idag blir nog en sån göraingenting-dag. Men det gör inget. Hähä.


Heart shaped glasses

Marilyn Manson - Heart shaped glasses. I like.

Usch, sitter här i morgonrocken under täcket och fryser. Trötthetsfrossa typ. Ställde klockan på nio i morse faktiskt. Har ju arbetsförmedlingen vid elva, alltså om en timme. Så jag läre väl klä på mej o dona lite så jag ser åtminstone lite representabel ut. Japp.

(Idag har jag ingen lista faktiskt)

Tysklandsmusik

Marie la upp lite tysklandsmusik i form av Sido - Schlechtes Vorbild. Jag kände att jag också skulle dra mitt strå till Tysklandsstacken för gamla goda tiders skull. Så här har ni Ich + Ich - Vom Selben Stern.



Jag saknar Tyskland. Doublecouple i Tyskland är bäst. Sigmaringen. Sjukhusbänken. Lätt bäst! Minmarie <3

Listan

Jag har gjort allt utom att söka fyra jobb och diska. Så idag är jag godkänd. Sökte ett jobb i alla fall.

Pappa kom hit en sväng också när han varit hos chiropraktikern, det händer ju inte alltför ofta att han kommer och hälsar på men det gjorde han i alla fall, det var mysigt. Han fixade även mitt avlopp i badrummet med, det var inte lätt men nu är det gjort :) Härligt. Tack för det. Min pappa är en riktig kaar han, min pappa är världens bästaste pappa av alla pappor i hela världen faktiskt. Hahah. Ja, det är sant.

Åt sallad idag gjorde jag med. Det var himla gott faktiskt. Hade en massa grejs i. Lovely. Sen gick jag och Johanna runt Kyrksjön, lite kyligt ute men ändå skönt. Och nu sitter jag här framför teven. Mannen som talar med hundar, såklart.

Bilder

Klicka på bilderna för att se större.

BOWLINGEN I FREDAGS 1: Jag & Marie. 2: Jonas & Jon. 3: Marie & Lotta.



PARTY I LÖRDAGS 1: Jyothi & jag hemma hos mig. 2: Henke och Pahlbäckarna hos Henke. 3: Jag är väldigt på G, hemma hos Henke. 4: Jag, Jyothi & Hanna hemma hos mig innan krogen.





Fanns en till bild med som jag hade velat ha med, men den gick inte att ladda upp, så kan det vara. Men som jag sagt tusen gånger tidigare : vilken jädra kväll. Så roligt va det längesen man hade.

Arbetsintervju

Jag vaknade i morse, tog på datorn och såg att jag fått ett mail om att jag ska få komma på arbetsintervju. Det känns lite konstigt, och troligen blir det inte mer än en arbetsintervju heller. Men en liten bedrift är det allt, det måste ju betyda att mitt personliga brev är rätt okej och att mitt CV duger i alla fall. Jag ska ringa och boka in en tid lite senare, när jag har ätit frukost o sådär och känner mig allmänt redo. Haha.

Jag har börjat skriva lappar kvällen innan med saker jag ska åstadkomma dagen efter. Idag stod det:

- Gratta Jenny på namnsdagen
- Söka 4 jobb
- Röra på fläsket
- Planera & handla mat
- Diska
- Boka tid hos tandläkaren

Mina dagar känns lite vettigare när jag gör mina lappar, som att det ändå finns något slags mål med dagen så jag slipper gå o driva runt hela dagarna. Tilläggas bör att det inte gör något om man inte gör nån punkt heller, bara man gör nästan alla så. Man kan få skippa en om man vill. Men hittills har jag faktiskt ringt tandläkaren, jag ska dit på måndag klockan elva - och så har jag grattat Jenny. Vi får se hur det går med resten av dagen. Yes. Höhö.

Bilder?

Och, jag kanske lägger ut bilder imorrn från igår. Om jag känner mig seriös. Det visar sig. Men har jag halvlovat här nu så är det större chans att det blir gjort, därav det fruktansvärt onödiga inlägget.

Röjarnatt

Det va himla trevligt att bowla, jag var faktiskt ovanligt duktig, fick bara spö av herrarna men faktiskt inte med många poäng. Duktigt Elin.

Sen åkte jag hem över natten.

Igår blev det krogen. Satt hemma först och fixade iordning mig lite och sen gick jag till Henke där han, Pahlbäck och Pahlbäcks brorsa var. Efter ett tag ringde Jyothi och då gick jag hem för att hon skulle komma. När vi hade fixat färdigt gick vi till Henke igen. Jag var hur på G som helst hela kvällen.

När vi kom till kön till Stadt så var den verkligen hur lång som helst. Vi bestämde oss för att göra en fuling så vi kom in, det var nära att vi inte gjorde det för det var så mycket folk så det var fullt. Men in kom vi, och trevligt va de :) Musiken var dock kass så då gick jag & Jyothi på Järnvägs och skakade rumpa till klockan två.

Sen gick jag hem. Smällde i mej två paket med nudlar och gillade läget. Anton kom och skrattade lite åt mig och sen sov jag min skönhetssömn på lite diverse ställen i lägenheten, idag har jag jämrat mej lite över hur synd det var om mig.

Men det var värt det. Så himla värt! Hade verkligen hur kul som helst. Ruskigt lyckad kväll.

I vilket fall så har jag som sagt legat hemma o jämrat mej idag, försökt äta lite med jämna mellanrum och framåt halvfyra var dödshungern på intåg så då spatserade jag och Kristin till Salladsbaren och köpte svullmat, jag käkade kebabrulle. Gick upp till Kristin och åt, gick på Coop o handlade lite och snackade skit.

Bra skit!

Lite kul

Alltså, dethär är ju lite kul. Det är nästan så jag kan skratta. Så himla förutsägbart. Haha. Snacka om typiskt ändå. Haha. Lol. Lite kul.

Jag åkte o tränade, det var skönt. Marie var med också. Det gillar jag. För jag gillar Marie. Häktade iväg på Delins, handlade lite och satte surpuppan på plats. Höhö. Också lite kul.

Sen när jag kom hem åt jag lite yoghurt, duschade och sen gick jag till Kristin. Satt och tog igen lite för den missade veckan. Också lite kul. Eller kanske väldigt.

Nu sitter jag här. Händer inte mycket. Imorrn ska jag, Marie, Jon & Jonas bowla. Också lite kul :) Eller kanske väldigt.


God eftermiddag

Jag kunde inte låta bli att somna. Men nu har jag sovit och ätit och klockan sex far jag på träning. Det blir nog bra dethär i slutändan ändå :) Är nog lagom trött ikväll ändå. Innan jag somnade så snurrade mina ögon och gjorde ont. trött var jag. Det blev såpass lyxigt som nudlar till middag idag. Har fortfarande inte gått, men jag har ju sovit hela tiden också så. Haha. Menmen. Sånt o-kul väder ute också. Idag har jag inte ätit direkt bra, men jag har ätit iaf och det brukar räcka så tillsvidare. Skulle ju kunna skynda iväg på Dellan i Färila efter träningen och handla det viktigaste.

Alive and kicking

Okej, jag är inte så alive and kicking som jag önskar att jag vore. Blev ingen powernap, överlade lite med migsjälv och Marie och kom fram till att det var nog smartast att vara vaken så jag kan somna ikväll. Tänkte att jag skulle ha hittat på nåt idag så jag slipper sitta här o tänka på att jag är trött. Men alla är upptagna, så jag har nog inte så mycket till val.

Skulle verkligen ha varit o handlat med, men jag åt lite rester från resan till frukost, och en hel låda med körsbärstomater. Haha. Jag blev helt chockad när jag såg att den var tom, men ja - jag hade lyckats tuta i mig en hel låda på väldigt kort tid. Men ja, det får duga som nån slags frukost idag. Har verkligen ingenting hemma, men ute är det världens skitväder med regn och rusk, grått och trist är det med. Så jag tänker trotsa och skippa att handla tills det blivit uppehåll. För jag är ju nästan tvungen att handla nåt idag så jag har frukost till imorrn iaf. Mat för dagen har jag hemma, lite nödmat sådär. Pulversoppa, nudlar, hårdbröd och sånt.

Hej Ljusdal

Nu sitter jag hemma i Ljusdal igen. Vi åkte från Uddevalla strax efter tolv och vi kom hit ungefär nio. Jag tyckte att resan gick hur fort som helst, för jag sov så himla mycket. Sander & Frida turades om att köra, men ja, Sander körde väl kanske 50 av 60 mil. Haha. Men det va han som ville så. Jag blev helt chockad när jag vaknade i Färila. Somnade nog i Orsa och sov till Färila. Haha.

Nu har jag lite beslutsångest om jag ska lägga mej o ta en powernap på nån timme eller om jag heltenkelt bara ska vara vaken tills ikväll och lägga mej tidigt istället. Mina ögon svider och vill inte vara med längre, men det känns ändå som att det skulle ta ett tag o somna om jag skulle lägga mig igen. Hm. Men jag läre väl sova om jag ska orka träna ikväll, men jag vet inte om jag ska göra det heller. Får se hur jag känner mig ikväll heltenkelt.

Ska i vilket fall säga tack till Hanna för en toppvecka. Har varit riktigt skönt att komma iväg, och väldigt härligt att träffa Hanna med. Det har gått helt finemang, och det har lätt varit värt lite väntan på dagarna :) Jag gillar min Hanna. Mycket. <3

Hejdå Borås

Idag har jag bara varit härhemma, Hanna har varit i skolan idag igen, egentligen slutade dom tolv men hon var tvungen att stanna över eftersom hon också ska hem samtidigt som mig och alltså missar lite. Nu har vi ätit och Hanna håller på o packar. Vi far härifrån 17.26 och tåget går kvart över sex, så vi har lite tid att döda på stationen också.

Var ju tänkt att vi skulle sova i Uddevalla inatt men dom hade fnulat lite och frågade om det var lugnt att vi åkte ikväll istället. För våran del spelade det absolut ingen roll, så - vi åker när vi kommer till Uddevalla. Alltså nio ikväll. Vilket betyder att vi kommer att komma till Ljusdal imorrnbitti, typ fem-sex kanske. Snacka om att vända på dygnet! Haha. Men så är det :) Rätt mysigt att åka bil på natten med faktiskt.

Nu ska jag diska så det är gjort. So long suckers! 

RSS 2.0