Illa vald dag

Nu är jag uppe. Ska iväg o jobba. Börjar 8.30. Känns som en extremt illa vald dag att sitta på Delins. Ser ju ut att blir hur fint väder ute som helst ju! Jobbar imorrn med, men jag slutar rätt tidigt då så då går det bra, men idag jobbar jag till SEX. Huua. Och folk kommer säkert komma o handla i shorts och linne, då blir man lite avis..

Igår så kom Jenny strax efter två, vi var på Dollar och på Delins o handlade. Sen for vi till Lars. Gjorde paj. Den blev god! Så glodde vi på teve och sådär. Sen la vi oss väl. Funderar på om man kanske ska gå upp o väcka henne snart, vi ska ju faktiskt åka om typ trekvart, men jag tror hon tycker det är skönt med sovmorgon :)

Lars tvätt

Igår barnvaktade jag Lovisa hela dagen, lika mysigt som alltid! Hon blir så stor, går fruktansvärt fort nu alltså.. Kristin kom och hängde hon med, trevligt med sällskap.

Idag vet jag inte vad som händer. Skulle vilja ta med mig all Lars tvätt hem till mig och tvätta i mina maskiner, så det blir riktigt gjort, inte nån halvren tvätt som är dyngsur och inte torkar på hur länge som helst, typ. Nä, hade varit en bra idé att ta med mig det hem och tvätta upp allt så slipper det ligga så förbaskat mycket kläder nere i källaren och samla damm, typ. Håhåjaja. Men jag orkar inte packa in allt i bilen och sen när jag kommer hem så finns det säkert ingen tvättid i vilket fall.. Blir så omständigt.. Lika om jag ska strunta i o ta med mig grejerna, så går jag ner i tvättstugan - så finns det tvättid. Usch, omständigt värre! Orka åka tillbaka igen och hämta tvätten liksom.. Läre i vilket fall som helst hem en sväng idag, får väl titta upp en tvättid till veckan då istället..

Imorrn och på lördag är det jobb i vilket fall, skönt att hoppa in lite extra (dessvärre skulle det vara toppenväder, men det är smällar man får ta, antar jag) - pengar behövs alltid.. Och på söndag blir det troligtvis morsdagsmiddag med familjen & morföräldrana.. Nahaajs.

Koncentrationsläger

Drömde att mamma hamnade på nåt typ koncentrationsläger, jag var där med men jag va typ immun, men usch, det va så jäkla hemskt. Och så hade jag känslan i mig när jag hade vaknat också. Otrevligt!

Idag är jag hemma på Ljusdal och tvättar. Är snart klar, har jäktat lite, vill till Nore o sätta mig i solen. Men om typ en timme så :) Nog för att det väntar tvätt där också men.. Då har i vilket fall graderna ute kommit upp lite också, och det är bra :)

PUSS.

Super sweet 16

Igår på dagen var jag, mamma och Jenny på Ljusdal. Mamma handlade sommarkläder och sen så var vi på Finess och fikade med faster. Mycket trevligt! Efter allt det så åkte jag & Lars till Hofors. Skulle lämna Felicia. Tog med Mias syster - sexåriga Isabelle - tillbaka. Hon skulle till sin pappa i Boda. Justnu är jag hemma, Lars är hos Erik Wigh och drar nån kabel i bilen..

Såg nyss på My super sweet 16 på MTV. Fy vad det programmet stör mig! Så förbannat oförskämda ungar, dom är 16 år - herregud! Då borde man väl ändå veta lite bättre än att man inte kan få exakt allt i hela världen. Blir så himla matt på föräldrar som skämmer bort sina ungar och tror att dom gör dom en tjänst bara för att dom blir glada när dom får som dom vill.. Inse att ingen kommer orka med dom när dom blir äldre och att dom inte kan vara självständiga i denhär världen när dom tror att allt ska gå deras väg! Dom kommer ju få ett sammanbrott när dom inser hur verkligeheten ser ut. När dom inte har nån förälder som betalar exakt allt och när människor börjar säga ifrån. Åh! Det är ju fan synd om dom..


Pangpang

Vi var i Kårböle. Hämtde lite post hos farmor, känner att jag borde åka dit och häla på henne snart. Alldeles för länge sedan nu, tror jag bestämt.. Sen for vi hem till det röda huset p åprärien. Jenny & mamma var hemma. Vi åt och umgicks. Lars och Felicia åkte hem tidigare än mig, jag stannade lite extra för jag skulle ändå ta Forden till Ljusdal.. Mycket trevligt att vara hemma i byn får jag ta o säga. Mycket trevligt!

När jag kom till Ljusdal åkte jag till Kristin en sväng. Inte en så lång sväng, men en trevlig sådan dock. Kent ringde och hörde om jag kunde ha Lovisa på onsdag. Givetvis kunde jag det. Och sen så for jag till Lars. Nyss tittade han på en skitfilm (för ovanligehetens skull? hähä). Så - det va därför jag satte mig här. Vill inte titta på en massa pangpang, är dessutom trött, tror jag går upp o lägger mig snart..

Felicia

Igår va jag hemma med Felicia hela dagen. Nu är jag uppe med henne igen. Jäkla unge o vakna klockan sju! Och eftersom jag måste vara världens snällaste så lät jag Lars sova vidare. Snacka om dagens goda gärning.

I eftermiddag åker vi till Kårböle. Naajs.

w00t

Följ min blogg med bloglovin

(Okej, jag var tvungen för att´kunna "ta kontoll" över min egen blogg på Bloglovin', ändra bilder och grejer, fråga inte)

Hejdå Borås

Om en halvtimme typ står jag på stationen här i Borås och ska åka hem. Tåget går 12.02 och jag är hemma 19.40. Ca 40 min. väntetid i Herrljunga och 30 min. i Stockholm.. Känns lite konstigt att åka hem, det gör det. Det har varit trevligt här.


The Shins - Australia


Borås

I förrgår var vi in på Borås en sväng. Hanna bytte ett linne och så småhandlade vi lite. Handlade till och med en mors-dag present till mamsen. Den ni! Vet faktiskt inte om det har hänt förut. Haha. Inte för att det är en speciellt exotisk present, men det är ju tanken som räknas.. :) På kvällen var vi till Ylva, en klasskompis till Hanna som fyllde år. Åt cheescake, snackade skit och såg ESC.

Igår var en hemma-lat dag. Vi tog oss ner på Hemmakväll och lämnade tillbaka en film som Hanna och hennes mamma hade hyrt när hon var här.. Sen gick vi hem, tog ut en filt och gassade lite i solen. Men den gick i moln och då gick vi in. På kvällen tittade vi på film. Fight club. Jäkla bra film! Har ju aldrig sett den jae (vilekn överraskning va?) - men Hanna va inte så mycket bättre hon heller för hon hade sett den för första gången typ nyss. Då behöver jag inte känna mig lika efter. Men ja, himla bra film!

Idag är Hanna på skolan, hon skulle vara där till typ två. Jag ska väl mest vänta på att hon är klar. Ska diska lite, men annars har jag väl inte så mycket mer att göra när jag väntar förutom att gaya dator.. Hm.

Igår tittade jag igenom Hannas bildmapp. Hittade lite snygga bilder från 5/10 -08. Den kvällen då det var invigning av Rock Night på Stadt, då Kristet var där. Jag & Jyothi förfestade hos mig och hos Henke. Sen gick vi till mig innan Stadt och då kom Hanna och hakade på Stadt. Musiken på Stadt var inge vidare så jag & Jyothi drog vidare på Järnvägs. Det var en mycket, mycket bra kväll.



Göteborg

Igår var jag och Hanna ute och rännde på Borås. Handlade lite.

Idag åkte vi till Göteborg. Handlade lite till.

Snacka om världens snabbaste resumé. Haha. Men jag har väldigt trevligt här med/hos Hanna och jag har bara köpt bra saker, inga onödiga impulsköp. Så då vet ni att allt är bra här i Borås :) Hähä.

Mobilblogg?

Sitter på Hannas skola. Hon är på handledning, är klar om 20 minuter. Jag väntar på att hon ska bli klar (och har så gjort sen halvsju). Hade velat ha en säng här att vräka mig i. Försökte ligga på ett par stolar, dock inte lika skönt som säng - MEN - helt okej ändå, faktiskt. Har man suttit en hel dag är det skönt att ligga på vad som helst. Resan och allt gick bra förresten :) Härligt. Keep in touch!

Hejdå Ljusdal

Nä, nu går jag till tåget. Har en liten klump i magen. Jag hatar tågbyten. Har en förmåga att inte hitta rätt. Hoppas det går bra!

Hejdå Ljusdal. Ses på tisdag :)

Söndag - Nu

Det gick bra på jobbet i söndags. Det var pisslite folk. Hela dagen. Slutade två, for hem till Kårböle med bilen och hoppade in i den andra bilen som mamma skulle åka ner till Ljusdal med (hon skulle på kör) - tror aldrig jag varit i Kårböle en kortare stund än vad jag var då - faktiskt. For till Thina där Lars va och körde hans bil hem till mig. Duschade och donade och vid sex (typ) kom Jenny. Vi for till Lars, gjorde blodpuddig (Lars fixade med bilen). Så åt vi, och så kom mamma och hämtade Jenny. Jag och Lars for till Färila för jag hade glömt min plånka på jobbet. Så for vi till Lars. Ugglade lite. For till mig. Tittade på film (myyys!) - Gisslan. Sen sov vi.

På måndagen tvättade jag. Kristin kom ett par timmar hon med. Gick på Maud & Margot och hämtade ut Boråsbiljetterna. Tvättade, tvättade, tvättade och umgicks. Klockan halvfem (typ) kom Lars. Vi skjutsade hem Kristin och så for vi till han. Han donade med bilen och for på besiktningen med den och under tiden gjorde jag chili con carne.. Sen åt vi och så for vi till mig. Jag såg på teve och Lars fipplade med datorn. Sen sov vi.

Igår latade jag mig länge innan jag klev upp ur sängen (precis som idag). Sen så skrev jag packlista och packade ihop grejer inför Borås. Lars kom strax efter fem, vi for o handlade och sen åkte vi till honom och käkade. Han laddade ett bilbatteri och så ugglade vi lite igen. Så for vi hem till mig. Jag såg teve, Lars fipplade med datorn. Sen sov vi. (Fast innan vi sov myste vi en massa med!)

Imorse klev Lars upp sex. Hade kunnat kramas med honom i evigheter som det kändes. Kommer nog sakna honom mycket denhär veckan känner jag på mig.. Men det är sånt man får ta. Kul att hälsa på Hanna iaf :) Och sen så for Lars på jobbet och jag kunde inte somna om. Så här sitter jag nu, snart två timmar senare och väntar på att klockan ska bli tio typ för då går tåget mot Borås. (Eller ja, jag väntar inte på att klockan ska gå för jag har fortfarande en del att stå i, men ändå).. Gruvar mig endel för resan ändå ska jag säga er. Tur att det är få byten iaf, men det är inte speciellt överexalterande att sitta på ett tåg i sju-åtta timmar.. Hm.

Körigt

Har jobbat idag. Stängde med Malla. Gick prima. En bra dag blev det, med rätt mycket flams. Åkte till Marie efter jobbet, sen for vi till mig och så åkte hon. Gick ut för Malin stod här nere, stod med henne i kanske tre minuter sen kom hennes skjuts. Så nu sitter jag här själv. Lars är ute och röjer. Tråkigt för mig..

Öppnar imorrn. En jobbig sak. Daniel har jouren. ALLTSÅ är det bara han och jag i  fram till typ tolv-ett och problemet i det hela är att han har aldrig har suttit i kassan. Fatta om det bir mycket folk. Då jäklar blir det körigt. Huua. Så, ska ni handla på Delins imorrn så kom senare, när det har kommit mer kassapersonal. Tack.

Godnatt.

Biljetter

Nu sitter man här igen. Lars mamma kom för ett tag sen och sen gick dom ut utan ett ord, vet inte riktigt vad dom pysslar med faktiskt. Gräver eller nåt som det låter..

Idag ska jag jobba igen. Börjar halvtvå. Så det är fortfarande typ två timmar tills jag ska fara. Vad ska man hitta på under den tiden då? Hmm. Skulle ha varit på typ Maud och Margot eller nåt och hämtat ut tågbiljetterna till Borås, men det tar jag på typ måndag eller nåt istället. Känner inte att jag vill åka in på Ljusdal bara för det och sen iväg o jobba. Bättre o ta det nån annan dag då jag ändå är där..

10 timmar

Jobbet idag gick förvånansvärt fort för att vara ett tiotimmarspass.. Håhåjaja. Efter jobbet (och på lunchen) va jag hos Marie. Sen for jag på Ljusdal hem till Kristin och va med henne och Ante ett tag, och nu sitter jag i Nore. Ska ta o lägga mig snart. Skönt!

Billagning

I förrgår for jag till Kårböle. En bil skulle på lagning och skulle bli klar igår, det blev den inte men jag fick ta med mig en bil tillbaka ändå eftersom jag ska jobba idag och i helgen.. Sov i vilket fall i Kårböle natten mellan förrgår och igår, va där hela dagen igår, eldade, tvättade, umgicks med Kristin. Åkte tillbaka på eftermiddagen. Skjutsade hem Kristin, for hem o packade om, for till Lars.

Idag ska jag jobba, börjar klockan 10 i Färila.. Bra med lite cash.. Stänger idag, och imorrn. På söndag öppnar jag.

Så nu vet ni.


Volbeat - Soulweeper #2



Bra skit.

Borås

Förresten så har jag bokat resa till Borås med. Åker den 13e och blir borta till den 19e. Synd att jag är rätt pank bara, men jag får ta o vaska fram lite slantar på nåt vis. Ska i vilket fall bli jäkligt kul o åka dit igen :) Det var ju ett tag sen om vi säger så. I slutet på september typ ju.. Men, som sagt, kul o åka dit igen och träffa min Hääänna.

<3

Resumé

Blev käk och brasa i Kårböle på Valborg. Trevligt. Lars & Felicia åkte hem på kvällen.

Dagen efter låg hela familjen ute o gassade. På kvällen var det käk på Pilis med familjen och faster m. fam. och farbror Örjan med frugan Maud.

Åkte till Färila morgonen därpå, jobbade. Hade frukten för Mona hade semester..

På söndagen hände inte mycket. Lodade i Nore. Hämtade Malin och Madde Arvilahti i Färila och skjutsade dom till Tallåsen. Hängde där ett tag. Sen va jag i Nore igen, gjorde inget storslaget vad jag kan minnas..

Igår var jag till Ramsjö. Var där hela dagen. Mycket trevligt som vanligt.

Idag har jag varit på förvaltningshuset och planerat förankringskonferensen om Ung Förändring Ljusdal.. Nu är Erik här, han har varit på drogutbildning på körskolan som slutade tolv, och sen har han körlektion halvfyra så då är han här medans han väntar. Naaajs.

RSS 2.0