AUX

Jag snorar och har mig, himla mycket idag. Är jag såhär även imorrn kan jag ju nästan inte jobba, måste ju snyta mig minst en gång vartionde minut. Snor-Elin. Funderar på om jag ska drista mig till att gå på PO's o inhandla mig en ny AUX-sladd. Det är den andra sladden jag haft sönder nu. Jag förstår inte vad jag gör. Hoppas inte det är datorn det är fel på i alla fall. Då gråter jag.

Ikväll är det final i Let's Dance. Det får vi inte missa. Pappa ringde o erbjöd lift hem när han jobbat klart. Klockan sju skulle han passera här, och åker jag med han så missar jag inte Let's Dance heller :) Det är bra. Erik, min kära bror skulle komma en sväng idag också. 3vligt.

Jag handlade en maaassa näsdukar på ÖB igår. 12 stycken förpackningar för 10 spänn. Märket hette Royal, så jag får ju åtminstone känna mig lite kunglig när jag uträttar mina slajm-behov. Det är inte alla dagar man får det. (Ibland måste man tänka positivt)

På måndag börjar skolan igen också efter påsklovet. Helt sjukt vad denna vecka runnit iväg. Förstår inte riktigt vart dagarna tagit vägen. Menmen, jag längtar inte i alla fall. Jag är så sjukt skoltrött nu, så jag skulle bara vilja elda upp alla böcker skolan packat på mig. Har sån himla lust att bara släppa allt, för nu har jag fått nog - verkligen. Fast - jag vet ju att det inte är någon vidre bra idé, så jag antar att den dystra sanningen lyder - bit ihop.

Uppskrivning & glasögon

Yes, idag var jag & Johanna iväg på uppskrivning. Det gick bra. Var helt överlycklig, för jag var verkligen stensäker på att jag inte skulle klara det. Så, grattis till mig själv - och även till Johanna, och Hanna som skrev efter oss :) Yeeey.

När vi kom tillbaka till Ljusdal ringde mamma och frågade om vi skulle luncha, så vi gick på Kickoff och åt mat, det var gott. Jag gillar Kickoff, dom är trevliga & det är god, men ändå rätt "vanlig" mat. Yes. Vi var även till optikern och plockade med oss bågar, så nu ska jag prova-prova & prova, tills jag har bestämt mig. Kul att få nya :) Är så himla less på mina gamla nu. Så himla less! Jag har haft dom i fem år, så det är kanske inte så konstigt heller.. Haha. Har ett par starka favoriter från B.O.N.D, som har en älg på skalmarna. Hett. Haha. Men, dom är faktiskt väldigt fina - även fast det inte låter som det :P

Fula fötter

Sitter och kollar på Girls of the Playboy mansion - igen. Det är säsongsavslutning ikväll, så det är lite best of-anda ikväll. Det är rätt sjukt hur dom lever, men jag gillar faktiskt programmet. Jag har kommit fram till att jag är helt besatt av magar, alltså deras magar är helt perfekta! Fast, som jag brukar säga - det ska ju va nå å ta i å.

Kom i vilket fall fram till att Bridget hade fruktansvärt fula fötter - in ya face! Så, helt perfekta är dom inte, tjejerna. Alltså, jaa - dom var verkligen hemska.

Jag är redo för sängen nu. Jag orkar inte läsa mer i körkortsboken. Jag får ta tag i den sista finishen imorgon när jag vaknat till liv. Johanna med tillhörande mor-föräldrar kommer och hämtar upp mig ungefär 08.20. Wish me luck!

Godnatt på er, gott folk.

Jag borde vara frisk

Okej, fakta: jag håller på att bli sjuk igen. Det är inte normalt. Jag borde vara frisk nu. Vafanihelvete. Måste plugga teori som en apa också. Minst. Så himla tråkigt!

Now I'm the kind of person I warned myself about

Reflektion

Lördagen var himla trevlig, om jag får säga det själv. Trevligt sällskap, bra musik & mycket dans. Vad mer kan man begära? Tack för en trevlig afton, diverse beeejbs.

Har även jobbat klart min näst sista helg. Jäklar vad skönt. Så, efter nästa helg är ja gen fri kvinna igen. Ja, det ska bli mys. Lika mys som nu när jag sitter i mjukiskläderna och poppar ABBA. Dom är mysfaktor. Mamma & jag ska beställa biljetter till Mamma Mia Scandinavia den här månaden också. Oh yes!

I eftermiddag bär det iväg till Ljusdal igen. Måste verkligen plugga råmycket teori. Känns som en bra idé, ja.


Tvätt och städ-dag

Idag har jag gjort så himla fint här :) Känns som att precis allt är gjort nu. Så himla skönt :) Har bara ett glas som ska diskas innan jag far till Kårböle igen.. Har varit snuskigt duktig idag alltså :P Ska bli skönt att komma hem o slöa framför Lets dance med en massa onyttigheter. I like.

Jenny var här idag också i typ tre timmar kanske. Trevligt. Ägde henne lite på Bond också, det sitter aldrig fel! :)

Jag längtar till imorrn, vad än som kvällen har att ge som det känns. Det ska bli så himla kul att gå ut, det var helt sjukt längesen nu alltså. Får se vad som händer före och efter, justnu känns allt bara väldigt sulligt - men det löser sig :)

Matan

Jag hatar blogg om nätterna. Tänkte gå in igår och skriva, men man kommer ju typ aldrig in. Helt värdelöst ju!

Igår satt jag & Johanna i matsalen hur länge som helst efter vi ätit. Det var himla skönt & mysigt :) Jag gillade det. Och ja, matan kan vara mysig. Haha. Med rätt sällskap så.

Idag har jag bestämt mig för att ha en städ och tvätt-dag. Tvätten ligger i maskinen. Nu är det bara att dra igång med golvtorkning, duschskurning, dörrmattsskrubbning - och så vidare. Inte så spännande tycker ni - nej, jag håller med - men det är skönt då det är gjort :)

Little sister

Queens of the stone age - Little sister.
Bra låt. Ja.

Ikväll blir det ett nytt försök att se Pirates 3.
Fattar kanske mer om vi äter negerbollar till.
Därför ska vi prova't ;)
Jag & Emily.

Sara Jean Underwood

Hallå. Här sitter jag, och grinar till Girls of the Playboy mansion. Haha. Sara Jean Underwood, hon som blev Playmate of the year 2007 höll ett tal som var så fint. Haha. Jag gillar fortfarande Kendra mest, hon är så sjukt härlig alltså! :) Jag ska bli som henne, fast inte en Playboy. Haha.

image13  Sara Jean Underwood

Roxette

Laddade hem två av mina absoluta favoritlåtar med Roxette igår. One Wish och Stars. Helt underbara :) De påminner mig om första natten Vi hade i lägenheten i Färila. Jag minns en härlig Färilasommar som egentligen inte var så härlig. Jag minns en underbar lägenhet & sommarluft som kommer in genom en härligt ljummen och inglasad balkong. Bara fötter mot golvet och öppna fönster.

Men det var då det.
Då du och jag
var Vi.

Nu är nu, och jag längtar till lördag. Det ska bli kul. Lördagkväll - here we come.

Trött

Hejhopp. Inatt somnade jag tre, låg och läste körkortsboken. Frida ringde 08.19, så då vaknade jag. Har med andra ord inte sovit så mycket inatt, mina ögon svider. Stackars mig! Nu ska jag kila iväg på skolan i vilket fall.

Vid världens ände

Japp, nu är jag hemkommen från fröken Emily. Vi såg som sagt Pirates 3. Jag säger då det - konstigare film får man nog helt enkelt leta efter. Vi fattade absolut ingenting. Dock har vi bestämt oss för att göra ett nytt försök inom en snar framtid.

Klockan är mycket. Halvtvå. Jag är inte ens trött. Vad gör man? Låg o såg på Brottskod försvunnen i måndags, dom visar en massa repriser om nätterna nu. Dom sa att det skulle gå mycket senare dom andra nätterna. Får se om jag missat det, eller om jag fortfarande kan se det. Annars får jag väl lägga mig o läsa till körkortet. Det kan ju vara bra det också, vill jag mena.

Tur att det är sovmorgon till 10.30 imorrn iaf :)

Ekonomen Elin

Ja nu kommer slös-Elin med dagens ekonomtips. Dom är faktsikt skitbra!

Måste bara säga att jag har hittat världens bästa parfymsida. Apbilliga parfymer & smink - märken. Till typ pris som inte ens kan kallas pris. Skitbilligt.

OCH så finns det en sida som heter gratisbio där alla heltklart borde bli medlem. Man kan få presentkort & biobiljetter helt gratis om man samlar in lite få poäng. Helbra ju :) Värsta investeringen, ungdomar :)

PartyPÄPP

Alltså, shit vad jag längtar tills på lördag. Det ska bli helt galet, jag är så himla partysugen nu. Så - ge mig lördag! På en gång. Det var väldigt längesedan jag var ut och skakade rumpa nu, jag längtar! Grymt mycket. Oh yes.

Nu ska jag laga mat, och sen klockan 22 ska jag gå till Emily, då ska vi se Pirates of the Carribean 3. Jag har införskaffat mig den nu :) Haha. Får se om den är bra :) Sedan har Emily köpt popcorn också, som är till för att ätas. Till det köpte jag en fet cocacola, så ikväll blir det lite svull också med andra ord. Egentligen borde jag inte umgås med henne nu, för jag har smittat ner henne så nu håller hon på att bli dödssjuk. Lovar att hon ligger i feber imorrn. Vore ju kul om det kom tillbaka på mig igen. Haha. (Märk ironin.) Troligen så slipper jag.

Puddle of Mudd

Dom har faktiskt himla många bra låtar, har jag insett :) Out of my head är så himla bra :) I like.


Mammorna

Ja, jag är helt insnöad i dethär med att läsa "unga" mammors bloggar. Till skillnad från viungamammor så har jag hittat Tumadre också, och det tycker jag inte är typ "konstigt". Jag tycker bara att hennes liv tillsammans med sina barn verkar helmysigt. 2barnsmamma på 20 år. Har kommit fram till en sak, och åldern är bara en siffra. Föräldraskap har nog inget med just siffror att göra, men mognad. Som man troligen kommer upp i efter tonåren, så en 20årig 2barnsmamma tror jag funkar helt okej. Hon var 17 då hon fick sitt första barn, och då kan man faktiskt vara mogen.

Jag får sluta läsa alla dessa mammabloggar, innan det är färdigt springer jag ut o letar en kille som kan göra mig med barn. Och det är nog ingen vidare bra idé :P Haha.

Har funderat på Umeå högskola redan innan, men idag var en tjej därifrån till oss på skolan och pratade om högskolan där. Nu är jag nästan helt säker att det är där jag vill gå. Helst. Finns vidareutbildning där till barnmorska också, perfekt!

Ögon

Mina ögon dödar mig. Men, jag kan ju inte gå o lägga mig nu. Klockan är bara sju. Hallå.

Ett deprimerat Sverige

Okej. Det är bara att konstatera. Människan är ett underligt släkte. Jaha, varför då? Tänker ni. Men jag har filosoferat lite i dethär jag nu i x antal år och kommit fram till att människan troligen är en självplågare. Har alltid varit, och kommer alltid vara. Det spelar ju ingen roll i vilket ämne man dyker ner och ser närmare på saken. Det är alltid samma visa.

Exempel 1. Växthuseffekten.
Okej, det kanske är fakta. Men det är ju lite överdrivet. Nu för tiden ska man få dåligt samvete om man råkar släppa en fis också, sägs det. Världen kommer kanske överhettas, visst. Men man behöver inte sluta leva sitt liv för det. Jag tycker faktiskt att man borde få fisa och spraya håret. (Vad vore livet utan hårspray? Haha.)

Exempel 2. Kärleken.
Alla har väl nån gång varit kära. Förhoppningsvis. Jämt har man det pessimistiska molnet fastkedjat i sig. Exempel finns det alldeles för många av. Under mina 18 år, som inte är så mycket kanske - så känns det som att man hört i princip allt. Nu skrev han kram, inte puss. Vad har jag gjort nu då? eller kanske Hans kompis är ju så himla mycket snyggare än mig, jag skulle inte bli förvånad om han är kär i henne. Listan kan göras lång. Men alltid är det nåt negativt, hur bra som helst man egentligen har det.

Exempel 3. Skolan.
Alltid klagas det över hur mycket man har att göra, även fast man kanske har en ynka inlämningsuppgift på en hel vecka. Det slår aldrig fel, plus att man suckar om hur himla gärna man skulle vilja sluta skolan för att det är så tråkigt. Hallå, tänk på dom stackars ungarna som inte ens får gå i skolan.

Exempel 4. Åldringen.
Alla äldre människor säger jämt hur tiden går så fort, och inte är det med ett leende på läpparna. Folk går från den ena ålderskrisen till den andra, och vissa har panik över allt dom ska ha gjort innan dom blir "gamla" (Livet är inte över när man nått 30-strecket)

Så. Människan gör alltså inte mycket annat än att oroa sig och vara deprimerad av än det ena, än det andra. Tilläggas bör att exemplena ovan är en droppe i en sjö av exempel. Jag har dock inte hela natten på mig. Och med detta säger jag inte att jag är "emot" allt dethär, för jag vet att jag är en expert på att klaga och tycka synd om mig själv. Det är bara fakta jag skrivit, som egentligen är rätt tragiska. När ska vi ha kul, egentligen?



Jag har iaf varit hos Emily ikväll och sett teve. Hide and Seek. Himla bra film. Dock så slötittade jag på den, och då blir man ju inte lika rädd, som man ska. Tur att jag hade sett den förut så jag hängde med ändå. Haha. Vi var även på OK o köpte chips. Sitter tyvärr aldrig fel med det inte. Haha.

K skickade en himla bra låt till mig idag också :) Genesis - Jesus he knows me. Det är säkert världens klassiker, men jag hade i vilket fall aldrig hört den - och jag gillade den. Så, folk som inte hört den borde ladda den. Yes. (Lagligt, såklart ;)

Nej, imorrn blir det nog skola för mig (Jag tänker inte beklaga mig, även fast jag vill. Lite trovärdig ska jag försöka vara i mina konstateranden i alla fall) - så jag ska ta o hoppa i sängs nu. Eller koja, som min käre far skulle sagt.

Godnatt, gott folk.

Piggare

Hemmahelg. För sjuk för att jobba, så jag har bara legat här hemma o ruttnat. Jag & Erik rensade dock musikmappen igår, pappa tjatar så mycket om att hårddisken är full, så vi gjorde en liten insats. Dock blev det inte sådär överdrivet mycket borttget. Kanske en femtedel, eller så.

Är ju som sagt sjuk, ja. Fast jag är mycket bättre idag faktiskt. Känns himla skönt! Kanske till och med kan kräla iväg på skolan imorrn, vi får se hur det känns. Har haft lock för öronen hur länge som helst också. DRYGT! Hur som helst så försvann det för ett öra igår. Hur störigt är inte det? Då har jag hellre lock för båda öronen än bara för ett. Så det så. Men idag lyckades det andra försvinna också. Så ni vet. Haha. Intresseklubben antecknar.

Jag & Jenny såg melodifestivalen igår också. Helt klart rätt låt som vann! Jag älskar Hero :) Aaaow. Rongedahl & Amy var också riktigt bra tyckte jag. Men Charlotte var helt klart bäst :) I like. Fast som vanligt när jag tycker att helt rätt låt vann så går det väl skit vid ESC. Det brukar vara så. Trist, ja - men sant.

Mormor & morfar var precis här också. Det var ju rätt trevligt, känns som att det var ett tag sen jag träffade dom faktiskt.. Och nu sitter jag här, i brist på annat. Ska fara med bussen till Ljusdal 16.30, innan det ska jag väl peta i mig lite mat och sno ihop mina grejer, fast det är ju ett bra tag kvar. Så jag hinner nog. Haha.

Unga mammor

Har suttit här o läst en blogg om unga mammor. Rätt intressant ändå, en som fick barn då hon var 13. Lite väl extremt kanske, men ja. Alltså jag vet inte riktigt vad jag ska ha för åsikt egentligen. Men det är ju som att Jenny skulle få barn nu. Liksom - vah? :P Haha. Moster Elin.

Ja som sagt så vet jag inte vad jag ska ha för åsikt, allt är så himla delat i denhär frågan. Men ja, helt klart en blogg man kan ta o läsa som tidsfördriv, för o få en liten inblick, sådär :)

http://viungamammor.blogg.se/

Spännande

Men så jävla spännande då. Fan vad jag är less nu. Less på att vara sjuk, ligga här o ruttna. Helt less på mänskligheten. Ibland känns det verkligen som att man är så ensam som man kan bli. Utan en enda människa att dela nåt med. Ja, så jävla spännande! Åh, ibland blir man bara så himla less, utan direkt anledning. Nu är ett sådant tillfälle. Plus att min feber kommer tillbaka.

Arm yourself because no-one else here will save you.

Förkyld

Idag har febern försvunnit iaf, inte så konstigt kanske då jag sov typ 17 timmar av 24 igår. Skönt att vara lite piggare. Är dock hur förkyld som helst, jag är glad att jag sitter här ensam och övergiven, kan jag säga. Så jag slipper prata. Mamma ska komma sen med mat o grejer, det är bra. Fast - jag ser inte fram mot pratandet. Inte alls. Huua. Men, jag får min mjölk iaf, och spenatlasagne :) Yummie.

Glögg

Idag hade jag behövt handla, men eftersom jag kände mig så risig så blev det inget av med det. Jag har ingen mjölk. Det hade varit bra för min hals nu med värmd halstablettsmjölk. Te har jag lessnat på, har druckit typ fem koppar idag - det är rätt bra gjort. Och som sagt så är jag less på det nu, så då dricker jag glögg istället. Saknar verkligen pepparkakor, det hade gjort susen det nu. Hade varit himla gott. Aaaow :)

Ska se Top Model och sedan lägga mig som det känns. Tog världens skönaste dusch idag också. Jättevarmt & jätteskönt. Man är så öm i hela kroppen när man har feber, och då är en varm dusch något man kan döda för. Hade varit skönt o ligga i badet också en dag som denna. Men det blev ju lite svårare, eftersom jag inte har ett badkar. Smart Elin.

Godmorgon?

Ja, jag vaknade först nio, gjorde te - somnade om.
Ja, jag vaknade andra gången halvtvå, åt frukost - somnade om.
Ja, jag vaknade tredje gången fem, gjorde te - som jag dricker nu.

Snacka om att sova bort dagen. Men det känns välbehövligt.
Frågan är nu om man ska göra middag.
Jag har ju inte direkt gjort av med nån energi idag - men middag är kanske nåt man måste ha.

Nä, jag vet inte.

Feber!

Ja feber fick jag. Så nu är det synd om mig. Klev upp nio o gjorde te. Sen la jag mig igen, och sov till halvtvå. Skönt, men jag är fortfarande döende. Stackars mig. Vill sova mer, men det känns som att det kanske inte är en så bra idé om jag vill somna inatt. Skulle ha varit iväg o handlat också. Ser jag ut o orka det?

Nej.


Feber?

Idag var jag på helkbanan. Inte alls så kul som alla sade, dock helt okej. Åkte med Annika & Rebecka. Rätt trevligt, hm ja. Emily var här ikväll, vi åt negerbollar och såg på Starter Wife, verkar vara en bra miniserie. Sex avsnitt är rimligt också, kan jag tycka.

Det känns som att jag har feber. Mindre spännande. Jag tar livet av mig själv om jag vaknar upp imorrn och har feber, alltså. Fast ändå så vore det skönt om jag fick det. Det var väldigt längesedan jag var sjuk nu, och har man feber kan man tycka synd om sig själv med anledning & gott samvete. Ja, lite störd är jag. Men jag gillar att tycka synd om mig själv. Faktsikt. Befriande på nåt sätt. Hoho.

Godnatt, Sverige.


Curly Sue

Jag tyckte inte alls låten var bra de första gångerna jag hörde den.
Men vafan, den är ju helt underbar :)
I looove it.

1 timme

Alltså, seriöst. Jag är klar en timme innan jag ska gå. Hur lyckas man? Och vad gör man för att fördriva tid klockan 07.30 en måndagsmorgon?

Sjuk-Elin

Idag sov jag middag. Det var himla jätte-skönt! Aoow. Har haft hel-ont i ögonen idag. Det blir alltid så när jag är sjuk. Så himla värdelöst. Vill bara låsa in mig i ett rum utan fönster och sitta där i mörkret o blunda. Det är skönast. Var i vilket fall tvungen att gå o handla lite, mindre opepp tyckte jag då. Men det var skönt då det var gjort..

Lagade god mat idag också. Hade med mig älgskav från hemifrån. Stekte färska champinjoner, hällde på kantarell-cremefraiche och rörde i älgskaven. Helgott med quinoa & sallad till. Det gjorde jag faktiskt bra. Synd att det blir så himla mycket disk bara. Jag hatar att diska!

Ikväll blir det Wallander & banan-ätning. Längtar redan. Sedan ska jag sova cp-gott. Så gott som jag aldrig förr sovit, ungefär. Har körlektion 8.40 imorrn. Mindre pepp kanske, måste även skippa Desktop-lektionen. Hur mycket jag än hatar dom lektionerna så känns det rätt kasst o låta körskolan gå ut över den "vanliga" skolan. Meeen - vad gör man inte?!

Wildkirsche

Ont i halsen har jag, förkyld är jag. Vilket skit! Sitter här och dricker te. Jag som inte ens gillar te. Men, jag har tysklandsteet, och det är gott :) Wildkirsche. Körsbär. Jag skulle ha tagit fler paket då vi var där, ja det skulle jag nog. Ska gå på Matpunkten o inhandla diverse saker sedan. Bland annat honung.

Klev upp åtta och for med mamma till Ljusdal vid nio. Åkte med bara för att jag ville köra, annars hade jag ju åkt bussen ikväll. Så idag skulle jag nog ha läst körkortsboken lite. För mitt eget bästa. Men vi får väl se hur det blir med den saken..

Fever

Idag har vi varit till Björnrike, familjen plus anhängare. Helt okej väder, det gick bra trots min skitpuckade rygg som jag inte alls tycker om. Oh no.

Har fått x antal skumma sms både idag & igår. Roliga på ett sätt, glädjande. Men ändå skrämmande, ångestväckande & tankeväckande. Jag blir liksom lite stum, sådär. Vet inte riktigt vad jag ska tycka och tänka.

Det är svårt med livet, har jag kommit fram till. Det är inte så himla bara med allt e. Och ändå är man inte en person med ett überkomplicerat liv, om man jämför med vissa andra. Stackars dom. Jag tycker synd om mig själv, men stackars dom. Säger jag bara. Huua.

Laddade hem Peggy Lee - Fever också. Den är så himla mysig. Jag tänker på dansen, och mys. Jag saknar dansen. Inte människorna, inte Jenny. Men dansen. Uppträdningarna. Oh, det var tider det. Helt lovely! Ja. Faktsikt. Jag drömde till och med om Dans-Jenny för någon dag sedan. Lite läskigt sådär.

No game

No game
No pain

Linnebyxor

Jag & Faster var i Hudik idag. Jag införskaffade mig ett par bruna linnebyxor. Helt lovely! Kunde inte ha gjort ett bättre köp. Fick dom av Faster i vilket fall, det fick bli en halvår för tidig födelsedagspresent, sade hon. Det gick ju bra för mig. Oh yes. Vistelsen med henne avslutades med en kebabrulle i Lillhaga. Gott? Ja.

Samtalade med Kristin idag också. Trevligt. Det var längesedan.

Har fruktansvärt ont i huvudet och är heltrött. Jag klunkar vatten, och funderar på att lägga mig, faktiskt. Det känns inte som en helt tokig idé, nej. Vore skönt att krypa ner under mitt älskade leopardtäcke, ja. Jag gör nog det.


Japp

Hade dubbellektion på körskolan idag. Fick ett motorstopp i en rondell. Bra! Fast Anna tog på sig det sen, det va bra. För det var faktiskt mest hennes fel. Japp.

Sitter här, äter hårdbröd med mjukost. Det är innegrejen. Faster kommer väl om sissådär en kvart, tjugo minuter. Då ska vi fara till Hudik. Det kan nog bli trevligt. Japp.

Btw. Alice, min blomma. Hon dör. Jävla skitblomma. Bläääh. Jag har faktiskt tagit hand om henne & varit snäll. Möjligen inte pratat med henne så mycket som jag borde. Men hon ser inte så socialkåt ut. Näpp.

Choke me, spank me, pull my hair.

Nicklas

Körde med Nicklas idag. Jag gillade han, han var skön :) Va på banken idag också, samt på Prix o hämtade ut paket. Har fått endel gjort idag faktsikst. Olle var här också, han kom efter jobbet. Det var trevligt, för det var längesedan vi umgicks nu. Nu ska jag ringa faster & höra hur det blir med Hudikfarandet. Om vi tar det imorrn eller på fredag. Det visar sig :)

Life goes opepp.

Sista morgonen

Niklas Strömstedt - Sista morgonen
Världens deppstämning
Tyvärr en underbar låt <3

Lovisa

Hemkommen från Lillhaga. Haft lika trevligt som alltid där :) Lekte med Lovisa hur mycket som helst, så jag är helt slut i huvudet nu. Hon är ju bara för söt med sina monsterljud :) Aaaow. Åt hempizza också med champinjoner & ananas. Himla gott, jag föråt mig (jag föräter mig alltid, jag vet).

Imorrn har jag körlektion med Nicklas. Jag vill inte. Haha.

Distraherande

Klev upp kvart i åtta i morse, för jag hade körletion fem över. Klädde på mig och gick i princip, halvt smådöende och åtta minus ute. How exciting! Hade den andra körletionen 10.05, så alla dagens sysslor var helt enkelt avklarade när jag egentligen skulle ha klivit upp om jag själv fick bestämma.

Det gick inte så bra på körskolan idag, jag var rätt borta. Vi höll på med regler, placeringar & skyltar. Alla mina sämsta sidor. Fädt opepp. Oh yes. Men man kan ju inte vara på topp hela tiden.

Jenny for precis hem nu, jag vet inte vad jag ska göra med denhär dagen. Jag vill inte sitta här och tänka. Jag är alldeles för bra på att tänka för mitt eget bästa. Lika bra att göra något distraherande. Ska nog ta o ringa faster o se om hon är hemma. Annars kanske det blir ett varv runt Kyrksjön, för jag kan ju dessvärre inte gå på Afro ikväll, min ryggkota är fortfarande helt fucked up. Stackars mig.

Jättestackars.

Olyckskorp

Ja det är jag och min vanliga tur då
Hand i hand
Genom livet

As usual

Halkbana

Idag har jag haft två körlektioner & varit hos Marie. Det var trevligt. Imorrn planeras ett besök till Lillhaga - faster, Kent & Lovisa. Det kan ju kanske bli bra. Vi får se hur kallt det är ute. Om jag pallar gå eller inte. Och nej, måttot stämmer inte, snarare tvärtom. Det finns inga dåliga kläder, bara dåligt väder.

Fick halkbanan inbokad idag också, så det bär iväg på Tisdag nästa vecka. Skönt att ha det avklarat. Får se om det blir någon som man känner med. Känns som att det skulle bli bra mycket roligare då i vilket fall.. Men ja, det är väl sånt som framtiden får utvisa, antar jag..

Skulle även vilja genomgå ett party under sportlovet. Men det får man väl inte. Nejnej. När jag väl kan dricka måste jag tänka på att hålla mig lugn så man inte gör bort sig för all kommande framtid, och när jag inte kan dricka så kan jag heltenkelt inte. Jag vill vara full och glad, helt enkelt. Det var typ skitlängesen nu. Alldeles för längesen.

Jag & Emily ska gå o handla nu. Det behövs, så man har något att bruka som föda i den kommande veckan.

Intensivkurs

Jenny for till Gävle idag med Ida & Linda. Jag kunde inte följa med, för jag har två körlektioner idag. Har ju intensivkurs nu på sportlovet. Yes. Hoppas man kommer nån vart, känns dock lite smådrygt sådär. Jag gillar inte att köra bil. Nej, nej. Första körlektionen är i vilket fall 10.05 tror jag. Och ändå har jag varit vaken sedan kvart i åtta eller nåt i den stilen. Skapligt drygt. DumJenny. Inatt slocknar jag gott.

Måste även passa på att hylla lördagens melodifestival lite också. Det var nästan bara bra låtar, jämför man med förra veckan då det inte fanns en enda bra så var ju detta ett underverk. Dock åkte låtarna som jag tyckte var allra bäst ut först. Men, det var ingen katastrof i vilket fall.. Sådär, apropå ketchup.

Vi trodde att vi fattade
Vi blundade och skrattade
Vi tog allting vi kunde få
Jag undrar vad vi tänkte på

Den morgonen
Jag minns dig där i fönstret sista morgonen
Det hände nåt på natten
Och på morgonen var allting förbi

Opepp

Helgen har varit full av jobb. Sjukt mycket turister som inte gjort annat än att klaga.
Fick ett samtal av min granne, herr V. Wachenfeldt. Vi har tydligen haft inbrott i våra förråd.
Min struliga ryggkota har hoppat fel nu igen. Vilket betyder att jag har ont ont ont, och knappt kan göra nåt.
Som det känns.
Till råga på allt, så vet jag alldeles för mycket för mitt eget bästa. Alldeles för mycket.

Ja, jag är jävligt peppad inför livet.
Är inte ni det?

Jenny är här ikväll i alla fall.
Det gillar jag.


Mobilkik

Jaha, nu sitter man här o letar efter en ny livskamrat ala Sony Ericsson. Svårt o veta vilken man ska ha bara.. Dethär tycker jag inte om. Inte inte inte. Känns så himla onödigt att köpa ny bara för att min kamera valde att balla ur. Hade jag haft en vanlig digitalkamera hade jag väl kunnat leva med det, men nu har jag ju inte det - såå. Vad har man för val? Man måste väl få föreviga stunder här i livet. Det är nästan en mänsklig rättighet.

Jaha. En Sony Ericsson ska jag ju ha i vilket fall, utan tvekan! Världens bästa och minst kompicerade mobiler. I love them! Men vilken av dom? Det finns för många att välja på. Funderar stenhårt på en K810i. Men, vi får se..

Svåårt. Förslag?

RSS 2.0